Mer skattepengar för invandrare

Sossarnas förslag, höj skatterna!
Kommuner som tar emot många invandrare ska få mer pengar av skattebetalarna uppger migrationsminister Erik Ullenhag till Dagens Nyheter.

Det är Sveriges Kommuner och landsting som presenterat ett förslag som skulle innebära att kommuner som tar emot fler invandrare får mer pengar per invandrare än de kommuner som tar emot färre, för att bland annat bekosta de vidlyftiga bidragen till invandrarna och andra merkostnader som invandrarna medför.

– Det är ett väldigt intressant förslag. Vi tittar seriöst på modellen för att se om den går att införa redan i höstbudgeten, säger integrationsminister Erik Ullenhag (FP) till DN.

Under regeringen Reinfeldt har invandringen till Sverige ökat till rekordnivåer. Under 2012 invandrade 103 000 personer till Sverige och det har gått trögt för Migrationsverket att hitta kommuner som är villiga att ställa upp på mottagandet med de enorma kostnader som följer.

Källa: Nya tiders artikel. http://www.friatider.se/mer-skattepengar-for-invandrare

Gå in på nedanstående länk där fakta finns hur stort skattefritt bidrag som t.ex. betalas ut till en 3 barnsmor per månad, samt statistik över ensamkommande, uppgifter på kostnader för arbetslösa invandrare, m.m. intressanta artiklar.

https://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Nedan en video där filosofie dr. i ekonomisk historia Fredrik Rosenqvist berättade om kostnader.

Jag undrar över varför bidragen till invandrare skall vara skattefria? Det innebär ju att det inte kommer in skatteintäkter till staten till sjukvård m.m. som försämras då det inte finns pengar för en bra vård i sverige, sjuksköterskor säger upp sig för de känner att patientsäkerheten sätts i fara då det dras in på personal m.m. inom sjukvården.

Har pratat med vänner som bott i Spanien och menar att därär sjukvården dubbelt så bra som i sverige och då var det vanlig sjukvård som alla spanjorer får och inte någon särskild sjukförsäkring som betalade särskild vård. Tyskland har också mycket bättre sjukvård än i sverige, men dessa länder tar inte emot så många flyktingar som vi gör som kostar miljarder i försörjningsbidrag samt anda ytterligare kostnader, som tolkar, advokater m.m.

Jag förstår att illegala flyktingar inte vill lämna sverige trots att det är kriminellt att vara i sverige då de fått utvisningsbeslut för dessa belönas ju med förmåner som inte vi svenska skattebetalare får..Läs nedan vad som träder i kraft från 1 juli i år.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/03/19/den-1-juli-trader-den-nya-vansinniga-vardlagen-for-illegala-i-kraft/

Hur länge skall vi skattebetalande svenskar tåla att diskrimineras på detta sätt och hur länge dröjer det innan sverige kollapsar som
framstående ekonomer menar att sverige kommer att göra om denna enorma invandring fortsätter med anhöriginvandrare och asylsökanden.

Annonser
Explore posts in the same categories: Åkesson: Avskaffa särrättigheterna för invandrare, FÖRSÄMRINGAR INOM VÅRDEN, FLYKTINGPOLITIK, Fredrik Reinfeldt, Gunnar Sandelin, Illegala flyktingar, ILLEGALA FLYKTINGAR GÖMS, INVANDRING OCH INTEGRATION, JAN GUILOU UTTALAR SIG OM SD, Kollaps att vänta i sverige enligt framstående ekonom, KOSTNADER FÖR ASYL OCH MIGRATIONSPOLITIK, KOSTNADER FÖR VÅLDET I SAMHÄLLET, Okatigoserat, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, Regeringen, SJUKVÅRD, Sjukvård för illegala flyktingar, SVERIGEDEMOKRATERNA, SVERIGES EKONOMI

Etiketter:

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: