Norska kommuner sätter stopp för fler flyktingar

Norska flaggan

Trots integrationsminister Erik Ullenhags (FP) ständiga tillskott av svenska skattebetalares pengar vittnar allt fler kommuner om en omöjlig situation avseende massinvandringen och många har nu fått nog. En liknande situation finns även i Norge där ett växande antal kommuner nu också sätter stopp för ytterligare flyktingar.

Knut Wille är rådmann i Skien och säger till Aftenposten att orten tagit emot flyktingarna de blivit ombedda att ta hand om under tio års tid, men att kostnaderna nu skenar och att majoriteten av flyktingarna i kommunen går på socialbidrag. Även kostnaderna för barnomsorg, sjukvård, specialundervisning, modersmålsundervisning och bostadsbidrag ökar kraftigt och orsaken är den rekordstora anstormningen av flyktingar under de senaste fem åren.

Situationen har föranlett att Skien, som tidigare gick i bräschen för flyktingmottagande, nu säger nej till att ta emot sin kvot. Läget är så pass akut att kommunen riskerar gå kraftigt back under 2013 och hela 100 personer kan mista sina jobb. Utgifterna för välfärden har ökat med 19 procent bara hittills i år och är sammankopplat till flyktingar som kommit under de senaste fem åren. En dramatisk ökning, konstaterar Wille.

Enligt Integrerings- og mangfoldsdirektoratet har bara en av fem tillfrågade kommuner tagit emot hela sin flyktingkvot satt av staten. En annan färsk undersökning visar samtidigt att desto fler kommuner anser att regeringen slussar ut alltför många flyktingar – 45 procent av landets kommundirektör delar denna åsikt, en ökning på hela 18 procentenheter sedan 2012. Vidare pekar 71 procent på bostadsbristen och 54 procent menar att de faktiska kostnaderna för flyktingarna är högre än staten vill ge sken av samt att den statliga ersättningen är alltför låg.

Flera kommuner vittnar även om miserabla resultat i de så kallade introduktionsprogrammen, ökade sjukvårds- och välfärdsutgifter, hög anhöriginvandring och många “krävande” flyktingar. Introduksjons- og kvalifiseringsprogrammet är den norska regeringens främsta åtgärd för att integrera flyktingarna i samhället, något som inte fungerade alltför bra 2012 i Skien då blott åtta av 60 flyktingar lyckats skaffa arbete. 40 lever på socialbidrag och resten försörjer sig på andra diverse statliga åtgärder.

Aftenposten http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Flere-kommuner-sier-nei-til-flere-flyktninger-7187015.html

Läs även “- Nesten alle vi tar imot er analfabeter“

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/–Nesten-alle-vi-tar-imot-er-analfabeter—7187011.html

KÄLLA: Artikel i Avpixlat

http://avpixlat.info/2013/04/29/norska-kommuner-satter-stopp-for-fler-flyktingar/

I Norge vågar journalister skriva klarspråk om invandringen, medan i sverige mörklägger man allt ang. flyktingpolitikens negativa följder, man vågar inte ha synpunkter på radikal islamism eller brottsligheten i sverige som ökar..allt tystas ned. Bara i nyhetssejter som avpixlat och Fria Tider kan man få reda på sanningen angående dessa ämnen.

Tidningen Verdens Gang i Norge hade som titel ”JAG ÄR INTE SJUK JAG ÄR BARA SVENSK” i en artikel som handlade om sverige och handlade om detta med att våga vara nationalistisk m.m. Läs nedanstående

http://www.vg.no/nyheter/meninger/artikkel.php?artid=10113487

Gå in och läs fakta på skattefria bidrag för invandrare i sverige, samt kostnader för denna ansvarslösa flyktingpolitik och anhöriginvandring som kostar skattebetalarna massor med miljarder.

https://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Nedan kan ni läsa vad en smygfilmad iman predikat om europas bidragssystem, skrämmande ord.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/02/19/smygfilmad-imam-vi-ar-som-en-tsunami-over-europa/

Men i riksdagen sitter ju radikala islamister både i Moderaterna och Miljöpartiet.

Läs nedanstående om moderaternas radiakala islamist i försvarsutskottet, samt lyssna på intervju med honom och läs
fakta om honom, en moderat politiker menar att denne waberi inte passar in i moderaterna..

https://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/

Nedan uppgifter om Miljöpartiets radikala islamist.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/04/13/miljopartiets-mehmet-kaplan-bjod-in-kritiserad-antisemit-till-sveriges-riksdag/

Framstående ekonom i sverige förklarar att om denna unikt stora invandring fortsätter i sverige så kommer det innebära kollaps..Läs nedanstående länk.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/02/21/kollaps-att-vanta-om-invandringen-fortsatter-enligt-framstaende-ekonom/

KOSTNADER FÖR ANHÖRIGINVANDRINGEN KOMMER ATT UPPGÅ TILL ENORMA SUMMOR OM INTE POLITIKERNA VAKNAR OCH INSER DETTA OCH SOM SAGT VAR VEM BETALAR NOTAN? JO VI SKATTEBETALANDE SVENSKAR.

Se nedanstående video.

I NORGE GÖR MAN TVÄRSOM OCH HJÄLPER SOMALIER ATT ÅTERFÖRENAS MED SINA SLÄKTINGAR I SOMALIA, GENOM ATT HJÄLPA DEM ÅTERVÄNDA TILL SOMALIA DÅ LÄGET ÄR STABILT DÄR NU. LÄS NEDAN.

http://avpixlat.info/2012/07/03/norska-regeringen-forbereder-atervandandeavtal-for-somalier/#more-27534

Nedan en video där filosofie dr. i ekonomisk historia Fredrik Rosenqvist berättade om kostnader.

I nedanstående artikel i Svenska dagbladet finns uppgifter på kostnader för invandringen, men dessa siffror har säkerligen ökat sedan denna uträkning gjordes då sverige har väldigt många fler asylsökanden och invandrare nu.

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/vad-kostar-invandringen_61728.svd

Annonser
Explore posts in the same categories: AFTENPOSTEN NORGE, Anhöriginvandring, FLYKTINGPOLITIK, Gunnar Sandelin, INVANDRING OCH INTEGRATION, JAN GUILOU UTTALAR SIG OM SD, Kollaps att vänta i sverige enligt framstående ekonom, Okatigoserat, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, Radikal islaist i Miljöpartiet, Radikal islamist i försvarsutskottet för M, SÄRRÄTTIGHETER OCH BIDRAG FÖR INVANDRARE, Verdens Gang, Yttrandefrihet

Etiketter: , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: