Tystnadens rike Sverige

En svensk håller truten

Karl-Olov Arnstberg och Gunnar Sandelin har just gett ut en av de viktigaste svenska böckerna på många år, Invandring och mörkläggning: En saklig rapport från en förryckt tid. Med hjälp av en imponerande mängd data, såväl kvantitativa i form av statistik som kvalitativa i form av uttalanden från politiker, mediefolk och forskare, har det lyckats författarna att teckna en mycket övertygande bild av den katastrof Sverige är på väg mot.

Hur har då reaktionen blivit i Sverige på en sådan viktig och genomarbetad bok? Tystnad, total tystnad i de traditionella medierna. Bortsett från Dispatch International har boken inte recenserats utanför internet. Kan man inte göra något annat så kan man alltid tiga ihjäl den, verkar mottot vara. På sätt och vis kan man kanske förstå att boken inte har recenserats i Aftonbladet, Expressen, Dagens Nyheter med flera. Uppseendeväckande ting skulle då se dagens ljus i den press som samarbetar med politikerna för att förhindra att Sverige lägger om kursen, bort från avgrundens rand.

Om boken hade recenserats kunde läsarna till exempel fått läsa om det uppfostringsprojekt som svenskarna fått utstå under mer än tre decennier. Vad sägs om det här citatet av den socialdemokratiske riksdagsledamoten Pierre Schori från 1997: ”Rasism och främlingsfientlighet ska kriminaliseras och jagas. I en demokrati går det inte att komma med bortförklaringar som exempelvis att det förs en felaktig invandrings- och flyktingpolitik.” Varsågod och skölj.

64 procent av svenskarna menade i en undersökning att svenska medier inte berättar sanningen om konsekvenserna av den förda invandringspolitiken. Detta fick redaktören för journalisternas egen tidning,Journalisten, att utbryta i följande: ”Hur kan en yrkesgrupp [journalisterna] som är så betydelsefull, som arbetar så hårt och har så kraftfulla etiska regler ha ett så lågt förtroende bland allmänheten?”

Sedan 1980 har Sverige sagt ja till 700 000 anhöriginvandrare och många hundratusentals asylsökande. Detta har lett till kaos, ja, just det: kaos. Många har sedan dess hört talas om mångkulturen i Malmö, där svenska judar är fritt villebråd året runt. Utanför Sverige har inte så många hört om städer som Botkyrka och Södertälje, där etniska svenskar antingen är eller är nära att bli en minoritet. I Södertälje bor människor från jordens alla hörn, däribland både kristna och muslimska araber. Våldsam gängkriminalitet och fejder mellan olika etniska eller religiösa grupper.

Den svenska brottsstatistiken är ohygglig. I normala fall är det omöjligt att se hur många invandrare eller invandrarbarn som är överkriminella, men författarna har lyckats hitta några gamla siffror från perioden 1985-1989. Då var invandrarna i genomsnitt dubbelt så kriminella och när det kom till våldtäkt, var överrepresentationen 4,5 gånger så hög.

Den svenska våldtäktsstatistiken är ett kapitel för sig, även när man räknar bort det faktum att Sverige har infört en bred definition av våldtäkt. År för år stiger de svenska siffrorna och var förra året uppe i cirka 6 500 anmälda våldtäkter (i Danmark är siffran under 500).

De svenska forskarna befinner sig i en egen liga, även om också Danmark har oärliga forskare när det kommer till konsekvenserna av mångkulturen. Det är naturligtvis sällan tal om forskning i någon verklig betydelse, utan om propagandaverksamhet.

Ekonomin i det svenska experimentet är självklart en rysare i sig själv. Allt mellan 30 och 110 miljarder har invandringen kostat. Det säger sig självt att det inte är något man räknar på i det officiella Sverige.

Allt detta och mycket mera kunde de svenska tidningsläsarna ha fått inblick i om de svenska journalisterna hade börjat göra sitt arbete och recenserat denna mycket viktiga bok. I stället har pressen valt att fortsätta den tystnadens kultur som gäller i Sverige på detta område. En dag kommer de att vakna upp till verkligheten. Om det fortfarande finns något viktigt kvar i Sverige att bevara då, återstår att se. Man kan bara hoppas.

——————————-

Artikeln publicerad med benäget tillstånd av Dispatch International.

Källa: nedanstående artikel.
http://avpixlat.info/2013/05/03/tystnadens-rike/#more-57071

Det är ett konstigt land sverige, som mörklägger allt som har med kostnader för invandringen att göra och vågar inte ha en synpunkt på en religion eller på brottsligheten som ständigt ökar och ifrågasätta vilka som ligger bakom denna brottslighet.. Allt tigs ihjäl i rädsla för att kanske ge SD någon röst…men det är ju tvärtemot, för ju mer politiker tiger om denna ansvarslösa flykting och anhöriginvandrings politik så kommer ju SD att växa mer och mer…

Jimmy Åkesson pratar om illegala flyktingar och invandring, lyssna på hans kloka åsikter.

Men det kanske är så att alliansen och vänstern vill byta ut oss svenskar, men vad händer när svenskar flyr till andra länder och inte vill vara med längre att betala dyr skatt för att försörja dessa som regeringen tar hit som sedan lever på skattefria bidrag, medan sjuk och åldringsvård, försvar m.m. blir sämre och sämre för det saknas pengar till detta, medan illegala flyktingar får nästan gratis sjuk och tandvård enligt nya regler 1 juli..läs nedan.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/03/19/den-1-juli-trader-den-nya-vansinniga-vardlagen-for-illegala-i-kraft/

Gå in på nedanstående länk där det finns fakta på skattefria bidrag för invandrare, samt intressanta artiklar och videos, statistik m.m.

https://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Men jag förstår att regeringen Reinfeldt är välvillig till MP då båda partierna har radikala islamister i riksdagen, men en moderat politiker har i alla fall reagerat över att Moderaterna har en radikal islamist i riksdagen i försvarsutskottet, få se hur länge han får vara kvar som vågar yttra sig på det sättet.. Läs nedan och lyssna på videos som handlar om muslimska brödraskapet, samt intervjun med moderaternas islamist.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/

Läs också om Miljöpartiets radikala islamist.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/04/13/miljopartiets-mehmet-kaplan-bjod-in-kritiserad-antisemit-till-sveriges-riksdag/

Nedanstående inlägg hoppas jag ni läser där framgår det vad en smygfilmad iman predikat om europas bidragssystem.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/02/19/smygfilmad-imam-vi-ar-som-en-tsunami-over-europa/

Även invandrare som bott i sverige länge sympatiserar med SD och anser att denna flyktingpolitik inte är bra.
Lyssna på en invandrare som ringer till ring P1 och berättar vad han tycker samt ytterligare samtal till ring P1 m.m.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/invandrare-for-sverigedemokraterna/

Annonser
Explore posts in the same categories: ÄFS för invandrare orättvist, Boken invandring och mörkläggning, FÖRSÄMRINGAR INOM VÅRDEN, FLYKTINGPOLITIK, Gunnar Sandelin, Illegala flyktingar, INVANDRING OCH INTEGRATION, Islamiska förbundet, ISLAMISTISK FRISKOLA, Jan Guilou utalar sig om SD, KOSTNADER FÖR ASYL OCH MIGRATIONSPOLITIK, Migrationsverket, Miljöpartiets Mehmet Kaplan, Moderaterna, Muslimska brödraskapet, Okatigoserat, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, Radikal islaist i Miljöpartiet, Radikal islamist i försvarsutskottet för M, Reinfeldt, SÄRRÄTTIGHETER OCH BIDRAG FÖR INVANDRARE, Sjukvård för illegala flyktingar, Skolinspektionen, SKOLVERKET, SVERIGES EKONOMI, Sveriges radio ring P1, Yttrandefrihet

Etiketter: , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

One Comment på “Tystnadens rike Sverige”

  1. Henry Says:

    Ladycobra, bra jobbat!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: