Reinfeldt: De boende i Husby kan väl stoppa ungdomarna själva?

Lyssna på synpunkter om kravallerna i Husby m.fl. platser, som man har i andra länder

Statsminister Fredrik Reinfeldt vill inte se tuffare tag från polisen sa han på en presskonferens på rosenbad klockan 15:25 idag. Istället tycker han att det är upp till de boende i Husby att själva sätta stopp för kravallerna.

Statsministern kom flera gånger tillbaka till begreppet ”arga unga män”.

– Vi har i Sverige grupper av arga unga män som tror att man med våld kan och bör förändra samhället, sa Reinfeldt vid presskonferensen.

– Att använda våld är inte ett sätt att använda sin yttrandefrihet i Sverige, vi kan inte låta våldet styra.

Statsministern sa även att ”lag gäller lika för alla överallt” samt talade om vikten av att stå upp för det arbete som polis och räddningstjänst gör.

– Vi har enats om att betala skatt för att finansiera ett polisväsende och ett rättväsende som upprätthåller lag och ordning, sa han.

På frågan om vad regeringen anser att man ska göra just nu blev svaret.

– På kort sikt handlar det om att få lugn där det har varit oroligt. Jag tycker vi ska ge tillbaka Husby till dem som bor i Husby. De vill ha lugn och ro och vill kunna komma ut på morgonen utan att mötas av utbrända bilar.

Någon utökad polisinsats och krafttag mot de kriminella invandrargäng som kastar sten på polis och brandkår samt tänder eld på folks bilar trodde däremot inte Fredrik Reinfeldt på. Istället ville han lägga ansvaret på att få lugn på gatorna på de boende i Husby.

– Det är de som måste sätta stopp, det är de som måste säga att de vill ha lugn och ro.

Källa: http://www.friatider.se/reinfeldt-de-boende-i-husby-kan-val-stoppa-ungdomarna-sjalva

http://www.friatider.se/sverige-brinner-men-var-ar-reinfeldt

Det börjar ju likna upplopp i muslimska länder som det är i sverige nu..Varför inte ta reda på varför ungdomarna ropar religiösa stridsuttalanden när de kastade sten m.m. som en invandrarkvinna berättade…alltså kan det ju inte ha att göra så mycket med att polisen i självförsvar råkade skjuta mannen som hotade med machete och inget hjälpte för att få honom att sluta med detta.

Radikaliseringen i sverige har ju fått fart och detta tar inte politiker på allvar.

Att moderaterna är för ökad invandring kan ju bero på att de har en radikal islamist i försvarsutskottet i riksdagen som verkligen har kontroversiella åsikter så t.o.m. en moderat politiker reagerat och anser att han bör tas bort frånmoderaterna. Läs nedan.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/

Annonser
Explore posts in the same categories: BROTT OCH STRAFF, FÖRORTSKRAVALLER, Fredrik Reinfeldt, INVANDRING OCH INTEGRATION, Miljöpartiet, Miljöpartiets Mehmet Kaplan, Moderaterna, Muslimska brödraskapet, Okatigoserat, Polisen i sverige, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, Radikal islaist i Miljöpartiet, Radikal islamist i försvarsutskottet för M, Reinfeldt

Etiketter:

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: