Björn Söder SD i riksdagsdebatt om sjukvård till illegala invandrare

Fridolin-Du-Betalar

Lyssna på invandraren som berättar vad han tycker och han har säkert alldeles rätt, han hade vettiga åsikter, jag menar killen som talar först.Han säger ju utryckligen att dessa ungdomar som håller på med skadegörelse, stenkastning, bränder m.m. vill inte arbeta och de bryr sig inte ett dugg i mannen som blev skjuten av polisen…utan detta skyller de på för att få en orsak att ställa till elände.

Idag debatterades förslaget om att landstingen ska vara skyldiga att erbjuda illegala invandrare samma subventionerade hälso- och sjukvård som asylsökande.

Detta innefattar “vård som inte kan anstå”; tandvård, mödrahälsovård, preventivmedelsrådgivning, vård vid abort och en hälsoundersökning. Vidare ges landstingen även möjlighet att erbjuda illegala invandrare vård upp till samma nivå som för medborgare. För barn till dessa gäller fullständig hälso- och sjukvård inklusive regelbunden tandvård. Från Sverigedemokraterna deltog Björn Söder och Per Ramhorn.

Läs nedanstående artikel i Avpixlat och lyssna på Björn Söder som talade bra, ni kan även lyssna på hela debatten i artikeln.

http://avpixlat.info/2013/05/22/riksdagsdebatt-om-sjukvard-till-illegala-invandrare/#more-58859

Även invandrare röstar på SD som inser att denna asyl och migrationspolitik är helt fel. Lyssna på en invandrare som ringer till ring P1 och säger vad han tycker om SD och invandringen.

Även en annan man Stefan Ritter ringde och sade vad han tyckte till ring P1 mycket bra. Ni kan också lyssna på Jan Guilou som uttalar sig om SD i nedanstående inlägg. Även verser ur koranen och förklaring på ordet i koranen som ger en muslim rätt att ljuga bara det är till fördel för islam.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/invandrare-for-sverigedemokraterna/

Annonser
Explore posts in the same categories: Åkesson: Avskaffa särrättigheterna för invandrare, BJÖRN SÖDER SD, FLYKTINGPOLITIK, Illegala flyktingar, ILLEGALA FLYKTINGAR GÖMS, INVANDRING OCH INTEGRATION, JAN GUILOU UTTALAR SIG OM SD, Okatigoserat, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, RIKSDAGSDEBATT OM SJUKVÅRD FÖR ILLEGALA INVANDRARE, SVERIGEDEMOKRATERNA, Vård och omsorg

Etiketter:

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: