Sverigedemokraterna: Utlys undantagstillstånd

Sverigedemokraterna riktar nu skarp kritik mot riksdagens oförmåga att hantera oroligheterna i den svenska huvudstaden. Utegångsförbud och undantagslagar är sätt som partiet vill kunna ta till för att få stopp på kravallerna.

Sverigedemokraterna efterlyser nu hårdare tag från samhällets sida för att få bukt med problemen i Stockholms förorter. På partiets Facebooksida har man lagt upp kampanjbilder som är kritiska till de övriga partiernas handfallenhet inför oroligheterna i huvudstaden.

Med en av bilderna försöker de illustrera riksdagens prioriteringar som enligt partiet är felaktiga. På bilden används två av de lagförslag som behandlats i riksdagen nyligen som exempel på vad riksdagen fokuserar på istället för oroligheterna ute i förorterna. Bilden sprids just nu i sociala medier.

– Det är en utav de här bilderna som lagts upp i vår Facebookgrupp, säger Sverigedemokraternas pressekreterare Eric Myrin i telefon till Fria Tider.

– Den kommer från vår kommunikationsavdelning.

Sverigedemokraterna vill se betydligt tuffare tag för att få bukt med de bränder, upplopp och andra oroligheter som plågat Stockholm de senaste dagarna.

– Jag hade ju gärna sett att man fokuserat på att ta till de åtgärder som krävs för att komma till rätta med det här, det är ju givetvis också ett långsiktigt arbete, säger Eric Myrin.

– Ja, dels att man går in med krafttag och sätter in tillräckliga polisresurser för att stävja det här våldet men det långsiktiga är en mer ansvarsfull invandringspolitik.

– Jag tycker att framförallt är det viktigaste att gripa människor som gör sig skyldiga till brott, och det har man ju misslyckats med ganska totalt i de här händelserna, hävdar han.

Sverigedemokraterna vill bland annat lagstifta om möjlighet att införa undantagstillstånd i Sverige för att ge polis och myndigheter utökade befogenheter att stoppa upplopp.

– Ja, det är ju ett sånt förslag som vi har haft, säger Eric Myrin.

De vill även att myndigheterna ska kunna införa utegångsförbud för att få bort stökiga ungdomar från gatorna.

– Ja, det har vi också gått ut med i en debattartikel att vi föreslår att det skulle kunna införas, avslutar han.

Källa: Fria tiders artikel

http://www.friatider.se/sverigedemokraterna-utlys-undantagstillstand

Jag undrar över varför ingen ifrågasätter om detta har med radikaliseringen i förorterna att göra?? Ungdomarna ropade ju Gud är störst på arabiska när de kastade sten och brände bilar…

En somalisk journalist som arbetade i sverige,, tröttnade på att vara journalist då hon fick höra att hon inte fick ta upp detta om radikaliseringen i förorten Rinkeby m.m. som hon var uppröd över, för man sa att det var för känsligt och att om man tog upp detta så skulle SD få många fler röster.Hon blev trakkaserad av muslimer för att hon haft synpunkter på detta. Hon har nu flyttat tillbaka till Somalia för hon anser det lika farligt att bo i sverige.

Läs nedan.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/05/22/journalisten-amun-abdullahi-jag-trodde-pa-journalistiken/

Många invandrare röstar på SD lyssna nedan på en invandrare när han ringer till ring P1 och talar om vad han tycker, Jan Guilou intervjuas och talar om vad han anser om SD, lyssna på detta i nedanstående länk.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/invandrare-for-sverigedemokraterna/

Moderaterna har en radikal islamist i riksdagen i försvarsutskottet, kan inte Reinfeldt tala med honom så han får förklara
varför det sker upplopp i förorterna och kanske han kan få reda på lite om islam och hur radikala islamister tänker.

En moderat politiker är kritisk till moderaternas radikala islamist och vill få bort honom, läs nedan.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/

Vad kostar det med denna massiva invandring? och vad får dessa invandrare för bidrag, detta talar inte media om och inte politiker heller..Men nedan kan ni läsa fakta om skattefria bidrag till invandrare som minsan är generösa.. vilken svensk skattebetalare får någonting skattefritt? Statistik över ensamkommande ungdomar finns även med i länken samt videos där hycklande politiker säger ett när de vet att de blir filmade och något helt annat när de blir filmade med dold kamera.

https://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Annonser
Explore posts in the same categories: Åkesson: Avskaffa särrättigheterna för invandrare, ENSAMKOMMANDE FLYKTINGBARN, FLYKTINGPOLITIK, FRA-LAGEN OCH SÄKERHETEN I SVERIGE, KRAVALLER, Miljöpartiets Mehmet Kaplan, Moderaterna, Muslimska brödraskapet, Okatigoserat, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, SVERIGEDEMOKRATERNA, SVERIGES EKONOMI, Undantagstillstånd

Etiketter:

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: