Gruppvåldtäkten i Markaryd: Här är det TYDLIGA signalementet som polisen mörkar

Man av utländsk härkomst med ordet ”Love” tydligt tatuerat på ena kinden. Så beskrivs en av de fem gärningsmännen bakom helgens brutala gruppvåldtäkt i Markaryd.

Polisen har valt att inte gå ut med signalementet i media och gärningsmännen är fortfarande på fri fot. Utredare vid myndigheten uppges dock varit i kontakt med en lokal tatuerare i Markaryd för att höra sig för om denne har tatuerat någon med en sådan tatuering. Därför har signalementet nu nått ut på nätet.

På polisen i Kronoberg, som utreder våldtäkten, är man dock tystlåten kring uppgifterna och säger sig inte ha någon kommentar till dem.

– Nej, det har jag inte för stunden. Har du något tips på något sådant eller? säger ansvarig utredare Anders Idensjö i telefon till Fria Tider.

– Det är mer än jag känner till att det skrivs, fortsätter han apropå Fria Tiders påpekande om att signalementet sprids på Facebook och andra sociala medier.

– Jag kommenterar inte det för stunden, avslutar han.

Vid 10-tiden idag hade över 1700 personer delat Facebook-inlägget. Ett stort antal människor söker nu igenom bilder i sociala medier i jakt på en invandrare med ordet ”Love” tatuerat över kinden.

Källa: Fria Tiders artikel
http://www.friatider.se/gruppvaldtakten-i-markaryd-har-ar-det-tydliga-signalementet-som-media-morkar

Det är fruktansvärt med dessa gruppvåldtäkter och även andra våldtäkter gjorda av en ensam gärningsman. Varför går man inte ut i media med ett bra signalement på våldtäktsmännen, så kvinnor blir varnade för dessa män.

Skrämmande att dessa grova våldtäkter har ökat i Sverige. Kvinnor törs snart inte åka taxi för det har hänt flera våldtäkter på kvinnor som åkt taxi….Vad är det för män som gör på detta sätt??

Nu är det ju inte första gången som våldtäkter sker i taxi och även färdtjänst, kvinnor kan inte känna sig säkra när de tar taxi hem och inte heller inom färdtjänst..detta måste göras något åt..Varför inte kontrollera om de som kör taxi har varit anmälda för våldtäkter eller annat brottsligt tidigare och förhindra dem att få köra taxi eller färdtjänst..Våltäkter sker ju mitt på dagen och kvinnor kan ju inte känna sig säkra någon gång egentligen..har blivit hemskt i sverige.. så här har det inte varit tidigare.

Nedanstående video tar upp detta med våldtäkter utomhus och hur Norge ser på våldtäkter, i sverige verkar det somman mörklägger mycket om dessa våldtäkter.

Se nedanstående video som handlar om Uppdrag granskning med Janne Josefsson angående taxichaufförer som får köra taxi trots att de tidigare varit dömda för våldtäkter.

Även nedanstående video är från Uppdrag granskning angående våldtäkter i taxi.

Man kan ju läsa nästan dagligen om grova våldtäkter med grov misshandel och t.o.m. med dödlig utgång..
Förstår inte att gärningsmän enligt nedanstående artikel får så korta straff… De som begår våldsbrott och våldtäkter borde man se till att skydda samhället för, så det inte blir fler offer som råkar ut för dem, då det tydligen inte hjälper med korta fängelsestraff.

Varför mörkläggs fakta som Brås egen information visar enligt nedan?

I Brottsförebyggande Rådets rapport ”Invandrare och invandrares barns brottslighet 1996:2” framgår det att invandrare är överrepresenterade med 4,5 ggr jämfört med svenskar beträffande brottskategorin våldtäkt. Störst överrepresentation har invandrare från de muslimska länderna Algeriet, Marocko, Libyen, Tunisien och Irak.

Brå tittade på socioekonomiska faktorer som en förklaring till överrepresentationen men kom fram till att detta inte förändrade bilden i någon avgörandeutsträckning.

I rapporten skrev Brå att det kan ”konstateras att invandrarnas överrepresentation inte beror på ogynnsam fördelning av ålder, kön, bostadsort och socioekonomisk status.”

I Brå-rapporten ”Brottslighet födda i Sverige och utlandet 2005:17” framgår det att situationen inte förändrats nämnvärt sedan den förra rapporten gjordes. Den totala överrepresentation, liksom överrepresentation beträffande brottskategorin våldtäkt är ungefär densamma för invandrarkollektivet som helhet. I denna rapport redovisas inte våldtäktsmännens ursprungsland på samma sätt som i den förra rapporten.

Det konstateras dock att personer från Nordafrika har den totalt sett högsta överrepresentationen beträffande samtliga brott varför det är rimligt att anta att det även denna gång är män från muslimska länder som har den största överrepresentationen också beträffande våldtäkt.

Det generella mönstret tycks vara detsamma även i andra länder. Den norska tidningen Aftenposten rapporterade 2005-09-01 att utomeuropeiska män låg bakom två tredjedelar av de anmälda våldtäkterna i Oslo, trots att de bara utgör 14% av befolkningen.
Varför anses det som rasistiskt eller hets mot folkgrupp att berätta sanningen???? varför skydda grova våldtäktsmän som har utländsk härkomst. mer än någon annan våldtäktsman??

ENLIGT NY STATISTIK FRÅN BROTTSFÖREBYGGANDE RÅDET 2010
ANMÄLDES 17.167 SEXUALBROTT I SVERIGE.

Våldtäkt och försök till våldtäkt står för drygt en tredjedel av alla anmälda sexualbrott. I knappt en tredjedel av de polisanmälda fallen, är den som har utsatts för våldtäkt under 15 år.
http://www.expressen.se/nyheter/1.2433195/sexoffer-kranks-i-rattsprocesser

VEM TÄNKER PÅ DESSA UTSATTA KVINNOR SOM I MÅNGA FALL FÅR PSYKISKA MEN FÖR LIVET EFTER EN VÅLDTÄKT OCH SOM FÅR EN NEGATIV INSTÄLLNING TILL MÄN EFTER EN VÅLDTÄKT….

Skall samhället ta mer hänsyn till gärningsmännen än offren? I nuläget verkar det så i Sverige.

Läs även om gruppvåldtäkten där man stoppat upp en vinflaska i underlivet på en kvinna och blev frikända.
Men efter att många upprörda människor hört av sig så kommer målet att överklagas.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/05/17/tingsratten-inte-valdtakt-att-stoppa-in-vinflaska-i-underlivet-pa-en-tjej/

Annonser
Explore posts in the same categories: BRÅ:S STATISTIK VÅLDTÄKTER, BROTT OCH STRAFF, KRIMINALITETEN I SVERIGE ÖKAR, Kvinnomisshandel, Kvinnors rättigheter, Norge, Okatigoserat, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, SÄKERHETEN I SVERIGE, SVARTTAXI, VÅLD MOT KVINNOR, VÅLDTÄKTER, VÅLDTÄKTER I SVARTTAXI M.M.

Etiketter: , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: