Expressenintervju med Jimmie Åkesson

jimmie-akesson

– Om Löfven eller Reinfeldt är så tjuriga att de säger att vi inte under några omständigheter tänker samtala med Sverigedemokraterna, utan då får det hellre bli nyval, då är det deras beslut, säger SD-ledaren.

Lyssna på intervjun i nedanstående länk.

http://www.expressen.se/tv/nyheter/politik/partiledarutfragningen/expressens-partiledarutfragning-jimmie-akesson/

Ni kan läsa hela intervjun i expressens artikel nedan.

http://www.expressen.se/nyheter/akesson-vi-vill-vara-med-och-ta-ansvar/

Fria Tider skriver i sin artikel:
http://avpixlat.info/2013/06/01/expressenintervju-med-jimmie-akesson/#more-60016

Utdrag ur artikeln nedan, läs mera i Avpixlats artikel ovan

Åkesson fick frågor om hur SD skulle agera i statsministeromröstningen om de blev vågmästare i valet 2014:

Säg att det är måndagen den 15 september 2014. De rödgröna är större än alliansen och Stefan Löfven har fått frågan om att bilda regering. Ni är vågmästare. Vad är det första du kommer att kräva för att inte rösta emot Löfven som statsminister?

– Det är ju ett väldigt hypotetiskt resonemang som jag givetvis funderar en hel del kring, men det är inget som jag tänker lyfta i media förrän vi har den situationen.

Men oavsett vilka krav ni kan komma att ställa kan vi ju anta att Stefan Löfven inte går er till mötes och att ni därför röstar emot honom. Det gör även alliansen och ett nyval tvingas fram. Hur tror du att väljarna då kommer att agera? Belöna er eller bestraffa er?

– Det beror väl på lite hur vi har agerat och hur andra har agerat. Jag kommer inte att bidra till att det uppstår en kaotisk situation på något sätt. Vår ambition är att vara med och ta ansvar. Det ansvarsfulla i ett osäkert parlamentariskt läge är att alla partier öppnar för möjliga lösningar. Om Stefan Löfven eller Fredrik Reinfeldt är så tjuriga att de säger att vi inte under några omständigheter tänker samtala med Sverigedemokraterna, utan då får det hellre bli nyval, då är det deras beslut och då tror jag att väljarna kommer att bestraffa dem, inte mig.

Att Expressen väljer att vinkla sin löpsedel (se bild i Avpixlats artikel) så att SD skulle vara ett hot mot Löfven och Reinfeldt är ju direkt fel, för om man lyssnar på Jimmy Åkesson så har han ju aldrig uttalat att han skulle välja att ha ett nyval eller ställa till kaos om inte övriga partier vill samarbeta med SD.. utan det var ju i så fall motståndarna som skulle välja nyval. I så fall är det ju SD som vinner på ett nyval, för då visar de ju hur de beter sig och det är ju rena sandlådenivån att vägra samarbeta med ett demokratiskt valt parti, trots att de säkert i många frågor sympatiserar med vad SD anser.

Invandrare anser precis som SD att vi måste få en minskad invandring så att de problem som nu finns med integration kan åtgärdas och skapa ordning i samhället, men att ta in tusentals med människor som skall leva på försörjningsstöd och i många fall livet ut då det saknas arbete till dem som redan är här. Finns ju inte arbete till alla som inte är invandrare, så hur skall detta sluta om denna ansvarslösa invandring fortsätter.. Många invandrare röstar på SD. Läs nedanstående inlägg och lyssna på en invandrare som ringer till
ring P1 SR och berättar vad han tycker. Även Stefan Ritter ringde och talade om vad han tyckte,, lyssna på videoupptagningarna.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/invandrare-for-sverigedemokraterna/

Nedan fakta på skattefria bidrag för invandrare, som många tror är mycket låga, men så är inte fallet, statistik på ensamkommande, uppgifter på kostnader för invandringen, videos med hycklande politiker som säger något helt annat om invandringen när dolda kameran filmar, en socialdemokrat, en moderat och en Kristdemokrat är med i dessa två videos i länken m.m. intressanta artiklar.

https://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Lyssna på Aftonbladets intervju med invandrarungdomar under kravallerna i Husby, detta skriver inte media om t.ex.

Media mörklägger mycket som är negativt med denna massinvandring. En DN-journalist erkänner att man ljugit om t.ex. vad som verkligen hände under kravallerna i förorterna. Läs nedan.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/05/24/dn-journalist-darfor-ljuger-vi-om-invandrarkravallerna/

En kvinnlig journalist från somalia slutade arbeta som journalist i sverige då hon tröttnat på att inte få berätta sanningar utan blev tillsagd att det var för känsligt för då skulle SD få flera röster…Är detta ett demokratiskt land med yttrandefrihet eller håller sverige på att bli som i länder där regimen styr vad media får skriva eller sända för program? Läs nedan om denna modiga kvinna som försökte beskriva radikaliseringen i förorterna och rekryteringar till terrororganisationer m.m. men inte fick detta.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/05/22/journalisten-amun-abdullahi-jag-trodde-pa-journalistiken/

Annonser
Explore posts in the same categories: Aftonbladets intervju med invandrarungdomar, Dagens Nyheter, ENSAMKOMMANDE FLYKTINGBARN, EXPRESSEN, EXPRESSENINTERVJU MED JIMMIE ÅKESSON, FLYKTINGPOLITIK, Gunnar Sandelin, INVANDRING OCH INTEGRATION, JAN GUILOU UTTALAR SIG OM SD, Jimmie Åkesson talar, KOSTNADER FÖR ASYL OCH MIGRATIONSPOLITIK, KOSTNADER FÖR VÅLDET I SAMHÄLLET, KRIMINALITETEN I SVERIGE ÖKAR, Okatigoserat, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, Radikal islamist i försvarsutskottet för M, Radikal islamist i Miljöpartiet, Reinfeldt, Ring P1 SR, SÄRRÄTTIGHETER OCH BIDRAG FÖR INVANDRARE, SKOLVERKET, SVERIGEDEMOKRATERNA, SVERIGES EKONOMI, Yttrandefrihet

Etiketter: , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: