Marine Le Pen i intervju om islamism i Frankrike och Europa

Front Nationals partiledare Marine Le Pen intervjuas i fransk TV om islamism, delvis med bakgrund av det islamistiska knivdåd mot en fransk soldat som ägde rum för några dagar sedan. I motsats till den brittiske kadett som några dagar tidigare halshöggs av islamister i London, överlevde den franske soldaten knivattacken.

Michael Onfray som nämns i inslaget är opinionsbildare på vänsterkanten och Said Arif en algerisk islamist som figurerat i jihad- och terrorsammanhang i ett flertal länder och åtalad i Frankrike för föberedelse till terrorbrott.

Som ledamot i Europaparlamentet har Marine Le Pen, partiledare för det franska nationalistiska partiet Front National, åtnjutit immunitet mot åtal sedan 2009. På grund av kommentarer hon fällt om islam röstar nu EU-parlamentet om att häva denna immunitet så att hon kan åtalas för motsvarigheten till hets mot folkgrupp.

Det var vid en sammankomst 2010 som Le Pen sade följande:

[…] ni som gillar att tala om andra världskriget och ockupation skulle också kunna tala om att be på gatorna. Det är helt klart en form av ockupation av territorium. […] Det pågår en ockupation av delar av territoriet, av stadsdelar där nu religiös lag råder, det är en ockupation. Det sker inte med stridsvagnar och soldater, men det är ändå en ockupation och det är en belastning för folket.

I Lyon i östra Frankrike står åklagare redo att åtala Le Pen om hennes immunitet skulle komma att hävas. Från partiet anser man att det är fråga om ett rent politiskt beslut för att försöka tysta Marine Le Pen.

Källa: Avpixlat artiklar

http://avpixlat.info/2013/06/01/marine-le-pen-i-intervju-om-islamism-i-frankrike-och-europa/
http://avpixlat.info/2013/06/01/marine-le-pen-riskerar-atal-for-islamkritik-efter-forlorad-immunitet/

Mer att läsa i nedanstående länkar:
http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-22739736
http://www.reuters.com/article/2013/06/01/us-france-lepen-immunity-idUSBRE9500AP20130601

Nedan en video från Frankrike CBN News.

Detta är skrämmande att yttrandefriheten tydligen inte gäller även i Frankrike,, här i sverige slutade en somalisk kvinna som journalist för att hon blev tillsagd att inte tala om rekryteringar till terrororganisationer som sker i förorterna i sverige, för att detta var för känsligt och att om detta kom fram skulle SD få fler röster…kallar man detta för demokrati och yttrandefrihet, NEJ!

Skall vi ha ett sverige som gör som i länder där regimen styr vad som skall få sägas i media?? Alltså ett politiskt makt-styrt sverige?

DN-journalist erkänner att man ljugit om kravallerna, läs.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/05/24/dn-journalist-darfor-ljuger-vi-om-invandrarkravallerna/

Läs nedan om denna modiga kvinna som slutade som journalist i sverige tyvärr, för hon skulle ha behövts i sverige, hon flyttade tillbaka till somalia då hon ansåg det vara lika farligt att bo i sverige.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/05/22/journalisten-amun-abdullahi-jag-trodde-pa-journalistiken/

Läs även om en modig kvinna som berättar sanningen!

https://ladycobra.wordpress.com/2013/04/21/nalin-pekgul-talar-klartext-om-omar-mustafa-islamska-forbundet-och-islamismen-i-sverige/

För detta uttalande som Nagul Pekgul gjort har hon motarbetats och kristiserats av Omar Mustafa och Abdirizak Waberi (moderaternas radikala islamist i försvarsutskottet) Läs nedan, mycket intressant läsning.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/04/26/omar-mustafa-samarbetade-med-abdirizak-waberi-i-kampanj-mot-nagul-pekgul/

En moderat kommunpolitiker har kritiserat moderaterna för att ha denne radikala islamist i försvarsutskottet i riksdagen, läs nedan, där det även finns flera vidos som berättar om vad muslimska brödraskapet som förknippas med islamska förbundet i sverge, har för åsikter, de vill ju göra Europas länder till islamistiska stater med sharialagar som innbär hemska straff som stening, handavhuggning, spöstraff, m.m. vidrigheter, för att få makt över folk.

Läs nedan om moderaten som kritiserade moderaterna.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/

Abdirisak Waberi. var tidigare ordförande för Islamiska Förbundet. Han tar inte avstånd från al-Qaidas andlige ledare Youssef al-Qaradawi, som Waberi anser kan islam bättre än han själv.

I Islamiska Förbundet ingår Sveriges Islamiska Skolor. Reportern Evin Rubar har berättat hur de tolv muslimska friskolorna i Sverige används för att islamisera eleverna i islamistisk inriktning. Det vanligaste är att svenska muslimska friskolor ingår i Sveriges Islamiska Skolor, där Abdirisak Waberi är ordförande.

Waberi har också varit rektor för den muslimska friskolan Römosseskolan i Göteborg. Waberi varnar för dans mellan könen och all annan musik än klassisk. Han vill ha islamiska regler som segregerar pojkar och flickor i muslimska friskolor.

I nedanstående länk finns fakta om moderaternas riksdagsman i försvarsutskottet.

http://www.d-intl.com/portrattet-abdirisak-waberi-islamist-i-sveriges-riksdag/?lang=sv

Nedan intervju med Waberi.

Lyssna på intervju med honom i nedanstående videolänk.

Nedan länkar som berör honom då han tidigare varit rektor för islamistiska friskolan Römosseskolan i Göteborg..

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.689768-allvarliga-krankningar-pa-romosseskolan

http://www.friatider.se/moderat-topp-politiker-i-terrorist-harva

http://www.expressen.se/gt/personalen-slar-barnen/

Den radikale muslimen Mahmoud Aldebe också medlem i Muslimska förbundet som ville bli nominerad i Centerpartiet och hade förut krav på särlagstiftning för Sharialagar m.m. men blev kritiserad av centerpartiet och sedan enligt program på SR 09-11-08 ville han inte bli medlem där då han ansåg att de hade Islamofobi.

Läs nedanstående artikel i DN angående kraven som Aldebe ställde.

http://www.dn.se/nyheter/sverige/muslimskt-forbund-kraver-egna-lagar

Gå in på nedanstående länk och läs om Kung Abdulla Jordanien. som kritiserar USA för att inte förstå muslimska brödraskapets intentioner

http://www.nytimes.com/2013/03/19/world/middleeast/king-abdullah-of-jordan-has-criticism-for-all-concerned.html?hp&_r=2&

78 % av muslimerna i storbrittanien är emot yttrandefrihet.

Se nedanstående video.

Lyssna på en intervju med Gert Wilders som berättar om islaminiseringen i Europa i Newsmax.TV Intervjuare är Kathleene Walter.

Nu har tydligen det framkommit att Miljöpartiet har en radikal islamist i partiet också, så de infiltrerar sig överallt..

Läs om detta nedan.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/04/13/miljopartiets-mehmet-kaplan-bjod-in-kritiserad-antisemit-till-sveriges-riksdag/

I USA har 6 radikala islamister viktiga poster i Obama administrationen, läs nedanstående länk som också innehåller en video där president Obama talar och då börjar man undra om han verkligen är kristen eller muslim??

https://ladycobra.wordpress.com/2013/03/19/muslimska-brodraskapet-infiltrerar-obama-administration/

Jag undrar om politiker känner till att det är tillåtet för en muslim att ljuga, bara det gagnar islam. Politiker borde läsa koranen och ta reda på hur muslimer tänker. Samt ta reda på så mycket fakta som möjligt om islam och se skillnaden mellan kristendom och islam.

Det finns också ett ord i Koranen enligt nedan.

Taqiyya

En rätt att ljuga inför en ickemuslim, bara det gagnar Islam. Letade förklaringen på Youtube och på Googel ang ordet Tagiyya.
Läpparnas bekännelse är inte samma sak som hjärtats.

“Three Things About Islam” på Youtube.

Jag letade på länken och det var verkligen intressant läsning, läs själv och lyssna själv.

Även i nedanstående länk fanns förklaring på detta ord Taqiyya.

http://www.thereligionofpeace.com/Quran/011-taqiyya.htm

NEDAN NÅGRA VERSER UR KORANEN

Era hustrur1 är för er som en åker; beträd därför er åker, när och som ni önskar – men sörj först för era själar.
(Surah 2:223; fördjupning)

Hustrun har, som sig bör, rättigheter mot mannen motsvarande dem han har mot henne; hans rätt ligger dock ett steg framför hennes.
(Surah 2:228; fördjupning)

Om ni är rädda att inte kunna behandla de faderlösa med rättvisa, tag då andra kvinnor som är tillåtna för er till hustrur – två eller tre eller fyra; men begränsa er till en enda om ni inte tror er om att kunna behandla dem alla lika – eller vänd er till någon av dem som ni rättmätigt besitter. Detta gör det lättare för er att undvika partiskhet.
(Surah 4:3; fördjupning)

O ni som tror, tag icke judarna och de kristna till vänner.3 De är varandras vänner. Och den av er som tar dem till vänner är sannerligen en av dem. Allah vägleder förvisso icke det orättfärdiga folket.
(Surah 5:51; fördjupning)

När de helgade månaderna1 gått till ända skall ni döda avgudadyrkarna [icke-muslimer], var ni än träffar på dem; tag dem till fånga och omringa dem och lägg er i försåt för dem. Men om de visar ånger och villighet att förrätta bönen och betala allmoseskatten, lämna dem då i fred – Gud [Allah] är ständigt förlåtande, barmhärtig.
(Surah 9:5; fördjupning)

Bekämpa [slåss mot, kriga mot] dem som inte tror på Allah eller Domens Dag, eller tillåter det som är förbjudet av Allah och Hans Sändebud, eller inte erkänner Sanningens Religion, bland Bokens Folk [Judar och Kristna], tills de ger kompensation med villlig underkastelse, och känner sig underdåniga.
(Surah 9:29; fördjupning)

Då ni möter förnekarna1 [icke-muslimer] i strid, låt svärden falla över deras huvuden till dess ni har tvingat dem på knä; tag därefter de överlevande till fånga. Sedan kommer den tid då ni skall ge dem fria, godvilligt eller mot lösen, för att kriget skall lägga av sina bördor. Detta är vad ni har att iaktta. Om Gud ville kunde Han helt visst slå ned dem utan er medverkan, men genom att låta er kämpa mot varandra sätter Han er alla på prov. Och vad dem beträffar som stupar i kampen för Guds sak, skall Han inte låta deras handlingar bli förgäves; Han skall leda deras steg och ge dem sinnesstyrka och inre lugn och föra dem till paradiset som Han har låtit dem veta.
(Surah 47:4-6; fördjupning)

Referenser:

1. Bernström, K. Mohammed, ”Koranens budskap”, Proprius Förlag, 2002
2. Khalifa, Rashad, ”Koranen, Det Sista Testamentet”, Islamic Prod., 1998
3. Sadiqa, Qanita, ”Den Heliga Qur’anen”, Islam International Publ. Ltd., 1988
4. Safa, F. Reza, ”Inside Islam”, s. 41, Charisma House, 1996
5. Källberg, Knut-Göran, ”Reportage: Självmordsbombare”, Expressen Magasinet, s. 21-22, Söndag-Måndag, 12-13 Dec. 2004
6. Caner, Ergun & Emir, ”Unveiling Islam”, s. 64, 219, Kregel Publ., 2002
7. Spencer, Robert, ”Jihad Watch”, 12/3 2005
8. Morey, Robert, ”Islams invasion”, s. 127-129, Livets Ords förlag, 2003
9. Abdullah Al Araby, ”Islam Review”, 9/4 2005

Se nedanstående videoreportage från London CNN London, kanske det inte dröjer så länge innan detta blir verklighet i Sverige,

Nedan lite information om muslimska brödraskapet, som även förknippas med muslimska förbundet tydligen.

Nedan berättar en man som flyttat till Norge från ett muslimskt land och han berättar om muslimska brödraskapet.

Nedan del två om muslimska brödraskapet.

Nedan kan ni ta del av fortsättningen om muslimska brödraskapet och islam, del 3.

Om inte någon vet hur grymma dessa Sharialagar är så titta på nedanstående video, där en kvinna blir stenad.

Om kvinnosynen inom islam berättar kvinnan som bor i sverige men är född i iran.

Infiltration i politiska partier är ju effektivt för att få makt och kunna påverka i islamistisk riktning.

I nedanstående video som är baserad på Dr. Peter Hammonds statistik och åsikter om Islam, framgår det mycket som redan stämt in i sverige, detta med att muslimer gör sig till offer när de blir kritiserade bl.a. Lyssna själva på det som sägs i videon.

I nedanstående artikellänk kan ni läsa texten som är grunden till ovanstående video.
Dr. Peter Hammond står för artikeln.

http://archive.frontpagemag.com/readArticle.aspx?ARTID=30675

Nedan en föreläsning om islam, mycket intressant att lyssna på denne professor, väl värt att lyssna på.

Annonser
Explore posts in the same categories: Al Quida, Antisemitism, England, Frankrike, GRANSKNING AV RELIGIÖSA FRISKOLOR, INVANDRING OCH INTEGRATION, Islamiska förbundet, ISLAMISTISK FRISKOLA, JOURNALISTER MÖRKLÄGGER SANNINGAR, Marie Le Pen Frankrike, Miljöpartiet, Miljöpartiets Mehmet Kaplan, Muslimska brödraskapet, Nalin Pekgul, oenighet i moderaterna, Okatigoserat, Omar Mustafa, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, Radikal islamist i försvarsutskottet för M, Radikal islamist i Miljöpartiet, Rinkeby, SÄKERHETEN I SVERIGE, SKOLVERKET, SVERIGEDEMOKRATERNA, Sveriges radio, SVT, Yttrandefrihet

Etiketter: , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: