Linderborg om stenkastningen mot ambulanser: ”Äntligen händer det som måste ske”

Enligt Åsa Linderborg så hyllar hon Reinfeldts regering och då gillar hon väl säkert moderaternas radikala islamist i försvarsutskottets åsikter också, läs mera om honom i inlägget.

Och även Fridolins åsikter gillar hon ju tydligen, med förmåner för illegala flyktingar som ingen svensk skattebetalare får.

Ja det låter otroligt men är ju sant ,läs fakta om detta och mycket annat i nedanstående inlägg.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/03/19/den-1-juli-trader-den-nya-vansinniga-vardlagen-for-illegala-i-kraft/

Fridolin-Du-Betalar

Waberi

Nedan kan ni lyssna på aftonbladets intervju med ungdomar i Husby och enligt den unge invandraren som talar mest i intervjun så beror inte alls dessa kravaller på varken polis eller på arbetslöshet eller på att polisen skjöt i självförsvar mannen som hotade folk med machete..Lyssna på denne unge mans åsikter.Han ansåg också att polisen var för snäll.

Jag anser att det är förfärligt att denna Åsa Linderborg V, uppmuntrar till att attackera polisen…Hur kan någon vettig människa uttala sig så?? och dessutom tycka det var bra med dessa kravaller där oskyldiga människor fått kostnader för massor med pengar för förstörda bilar m.m. samt skolor som brunnit som kostar skattebetalarna en massa pengar.

Aftonbladets kommunistiska kulturchef Åsa Linderborg, som bland annat gjort sig känd för att vilja stänga ner Fria Tider med hjälp av rättsväsendet, hyllar i en krönika både unga upploppsmakare i Husby och Fredrik Reinfeldts regering, som konstaterar att det inte är någon riktig högerregering.

Linderborg skriver att i ljuset av invandrarkravallerna i Stockholm så kan man konstatera att statsminister Fredrik Reinfeldt inte är ”rasist” – tvärt om. Linderborg är nöjd med att den svenska högern håller med den svenska vänstern i alla stora frågor.

”Svensk höger är inte som den i Danmark eller Holland”, konstaterar Linderborg.

”I ett internationellt perspektiv är den svenska högern en anomali. Det är, trots allt, en höger som vänstern måste vara rädd om”, fortsätter hon.

Hon hyllar vidare statsminister Fredrik Reinfeldt för att han tillåter rekordstor bidragsinvandring och bland annat ger gratis tandvård till illegala invandrare.

”Hur man än vrider och vänder på den här regeringen, är det dags att vi som är antirasister erkänner att asylreglerna har lättats upp sen borgarna kom till makten”, skriver hon.

Linderborg menar att ”rasismen” är strukturell och inte går att ”rösta bort med sossarna”. Istället förespråkar hon revolution och invandrarkravaller – ”äntligen händer det som förr eller senare måste ske!”, skriver hon och syftar på oroligheterna i Husby.

Hon menar dock att invandrarna endast borde attackera den svenska polisen.

”Det är en sak att kasta sten på repressiv polis, det är nåt annat att kasta sten på reproduktiv räddningspersonal”.

Källa: Fria tiders artikel nedan.

http://www.friatider.se/aftonbladet-kommunist-hyllar-stenkastare-och-fredrik-reinfeldt

Jag förstår att Reinfeldt är för massinvandring och anhöriginvandring från främst somalia då han har en radikal islamist i riksdagen i försvarsutskottet som ser upp till Al Quidas andlige ledare som kan koranen bättre än Waberi själv..Lyssna på intervju med Waberi och hans kontroversiella åsikter.. Han var tidigare ordförande för samma förbund som Omar Mustafa islamiska förbundet som direkt är knutet till muslimska brödraskapet enligt Nagul Pekkgul S, som blev kritiserad av Waberi och Omar Mustafa för att hon pratade om radikaliseringen i förorterna och rekryteringar till terrororganisationer..

https://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/

https://ladycobra.wordpress.com/2013/04/26/omar-mustafa-samarbetade-med-abdirizak-waberi-i-kampanj-mot-nagul-pekgul/

Läs även nedanstående.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/04/21/nalin-pekgul-talar-klartext-om-omar-mustafa-islamska-forbundet-och-islamismen-i-sverige/

Men det är ju inte bara Miljöpartiet och Socialdemokraterna som har en radikal islamist i riksdagen även Moderaterna har en radikal islamist i försvarsutskottet.

Lyssna på intervju med honom i nedanstående videolänk.

Nedan länkar som berör honom då han tidigare varit rektor för islamistiska friskolan Römosseskolan i Göteborg..

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.689768-allvarliga-krankningar-pa-romosseskolan

http://www.friatider.se/moderat-topp-politiker-i-terrorist-harva

http://www.expressen.se/gt/personalen-slar-barnen/

Jag undrar varför moderaterna inte kontrollerar deras radikala islamist i försvarutskottets värderingar, som var med på samma möte som Omar Mustafa där den antisemitiska föreläsaren var inbjuden..

Fler artiklar ang. moderaternas riksdagsman i försvarsutskottet.

http://natverkmotpk.blogspot.com/2009/12/abdirisak-waberi-m-och-mohamed-omar.html

http://www.gp.se/nyheter/ledare/1.256844-jamstalldhet-inget-for-m

Även Miljöpartiets främste riksdagsislamist, Mehmet Kaplan, har hållit möte i Sveriges riksdag, med bl.a. en av de judehatare på talarplats som den nyhetsaktuelle socialdemokratiske islamisten Omar Mustafa har fått ta emot omfattande kritik för att tidigare ha befattat sig med.

Det var den 21 november 2011 som Miljöpartiets islamistiske riksdagsledamot Mehmet Kaplan höll hov i Sveriges riksdag, med både talarpanel och publik som lätt kunde ha förväxlats med en Hamas-konferens.

Källa: nedanstående artikel där det finns mer att läsa.

http://avpixlat.info/2013/04/13/ytterligare-en-riksdagsislamist-mehmet-kaplan-bjod-in-kritiserad-judehatare-till-sveriges-riksdag/

Även i nedanstående länk kan ni läsa om miljöpartiets radikala islamist.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/04/13/miljopartiets-mehmet-kaplan-bjod-in-kritiserad-antisemit-till-sveriges-riksdag/

Annonser
Explore posts in the same categories: AFTONBLADET, Aftonbladets kulturchef Åsa Linderborg V, Anhöriginvandring, FLYKTINGPOLITIK, Fredrik Reinfeldt, GRANSKNING AV RELIGIÖSA FRISKOLOR, Illegala flyktingar, INVANDRING OCH INTEGRATION, JOURNALISTER MÖRKLÄGGER SANNINGAR, KRAVALLER, Kravallerna i Husby, KRIMINALITET OCH VÅLD I SAMHÄLLET, KRIMINALITETEN I SVERIGE ÖKAR, Liv&Rätt, Muslimska brödraskapet, Nalin Pekgul, Okatigoserat, Omar Mustafa, Polisen i sverige, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, Radikal islamist i försvarsutskottet för M, Radikal islamist i Miljöpartiet, SKOLVERKET, Yttrandefrihet

Etiketter:

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

2 kommentarer på “Linderborg om stenkastningen mot ambulanser: ”Äntligen händer det som måste ske””

 1. ericr45 Says:

  Tidigare hette det ”att en sosse är en moderat som ännu inte blivit rånad” idag kan vi ändra det till att ”en sosse är en som ännu inte fått stenar kastade på sig av berikare”..
  Åsa Linderborg bör nog omgående besöka sina älsklingsområden och bese verkligheten. Eller är hon rädd för en ”omvändelse” skulle ske?…

  • ladycobra Says:

   Jag kan inte förstå hur 7-klövern tänker? De vill ta in tusentals med människor varje år och bevilja uppehållstillstånd och ge dem försörjningsstöd som är skattefria och mycket förmånliga som skattebetalarna är med och betalar..men om detta fortsätter så kommer ju till slut människor med icke arbete och som lever på försörjningsstöd bli fler och fler, vem skall då betala deras försörjning då skattebetalarna blir färre och färre?

   Läs nedan fakta på skattefria bidrag, samt äldreförsörningsstöd ÄFS till invandrare som fyllt 65 år som har i lägsta beloppet som kan bli ännu högre beroende på hyrans storlek är högre än många svenska skattebetalande pensionärer får ut i bruttopension. Även statistik över ensamkomande och videointervju med Jan Guilou angående SD är med i länken m.m. intressant läsning.

   https://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

   Gå även in på nedanstående länk och läs vad en iman predikat om europas bidragssystem som han anser är muslimernas jihad att utnyttja, läs hans skrämmande uttalanden.

   https://ladycobra.wordpress.com/2013/02/19/smygfilmad-imam-vi-ar-som-en-tsunami-over-europa/

   Moderaterna har ju en radikal islamist i försvarsutskottet som ser upp till Al Quidas andlige ledare som kan koranen bättre än honom själv som han själv sagt, han har minst sagt kontroversiella åsikter som du kan lyssna till i en intervju i nedanstående länk, som handlar om att en moderat komunpolitiker anser att denne man i försvarsutskottet inte skall finnas i moderaterna.

   https://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: