Reinfeldts allierade avrättade 15-årig pojke för ”hädelse”

248x300x970728_503102913077274_1359257342_n1-248x300_jpg_pagespeed_ic_fZMTiMGm28

Reinfeldt ger 100 skatte­miljoner till syriska terrorister Läs mera i artikeln nedan.
http://www.friatider.se/reinfeldt-ger-100-skattemiljoner-till-syriska-terrorister

De Sverige- och NATO-uppbackade islamistrebellerna i Syrien har gjort sig skyldiga till ytterligare chockerande krigsbrott, rapporterar al-Jazeera.

http://www.aljazeera.com/news/middleeast/2013/06/201369175918244221.html

Enligt en syrisk människorättsorganisation så avrättade en rebellgrupp en 15-årig syrisk pojke för att han ”missbrukade Muhammed namn”. Pojken, som jobbade med att sälja kaffe, lär ha sagt till en annan pojke som ville ha kaffe på kredit, att han inte skulle få kaffet utan att betala om så ”Muhammed steg ned från himlen”.

Detta uttalande retade upp rebellerna som bröt sig in i pojkens bostad och misshandlade hans familj. De avrättade sedan pojken.

– De pratade klassisk arabiska, inte en syrisk dialekt, säger den regeringskritiska aktivisten Rami Abdel Rahman till al-Jazeera.

Enligt uppskattningar är så mycket som fyra av fem rebellsoldater i Syrien inte från Syrien själva, utan är utländska jihadister.

– De sköt pojken två gånger. Ena gången i munnen och den andra gången i ryggen, framför hans far, mor och syskon, fortsätter Rahman.

Rebellerna la sedan upp bilder på den skjutne pojken på internet.

Kannibalism bland rebellerna i Syrien (fruktansvärda bilder i nedanstående länk)

http://www.syrianews.cc/graphic-syrian-rebel-practice-cannibalism-video/

Rebellerna i Syrien fördriver kristna, läs mera nedan.
http://www.friatider.se/etnisk-rensning-syriska-rebeller-mordar-och-fordriver-kristna

Rebellerna har tidigare gjort sig skyldiga till omfattande utrensningar riktade mot kristna och förmenta regeringslojalister. Bland annat har de slängt ut brevbärare mot sin död från ett postkontor. Enligt FN finns det dessutom ”starka indikationer” på att rebellerna använder giftgas i striderna.

Trots de kontroversiella krigsbrotten och trots att al-Qaida är starka bland rebellerna får de stort stöd av NATO, med allierande arabländer, men även av Sverige. Rebellernas ledare fram till 2012, Abdulbaset Sieda, bor i Uppsala.

På andra håll, som i Mali och Afghanistan, väljer statsminister Fredrik Reinfeldt (M) istället att kriga mot islamisterna – trots att det i stort sett rör sig om samma grupperingar. Utomlands, i bland annat Storbritannien, har man börjat ifrågasätta detta:

”Kan premiärminister David Cameron förklara varför vi ställer oss på al-Qaidas sida”, frågar sig The Telegraph Läs nedan.
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/syria/10100943/Can-David-Cameron-explain-why-he-has-put-us-on-al-Qaedas-side.html

Kriget i Syrien har pågått i över två år och krävt tiotusentals dödsoffer.

Källa: Fria tiders artikel

http://www.friatider.se/reinfeldts-allierade-avrattade-15-arig-pojke-for-hadelse
—————————————————————————————–
Jag anser att man inte skall stödja någon av parterna i detta krig,, det gör att det bara blir fler brutalt mördade.. Förstår inte att vi skattebetalande svenskar skall vara med att betala för att man dödar varandra i Syrien…Rebellerna dödar ju människor och blir allt mer islamistiska enligt artikeln…att bidra med vapen till rebeller eller regimen…gör ju bara saken värre..Våld föder våld! Tänk om de följde budskapet från Gud ”Behandla andra som du själv vill bli behandlad” då funnes det inga krig eller ondska.

Läs nedan om moderaten som vågade kritisera sitt eget parti för att han anser att den radikala islamisten i försvarsutskottet inte är bra för moderaterna..I videon finns även flera videos som visar vad muslimska brödraskapet har för åsikter och vad de vill göra med europa,,, allt fler radikala islamister infiltreras i politiska partier..Omar Mustafa, Waberi, samt miljöpartiets radikala islamist som också finns omskriven i länken.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/

Även nedanstående länk är intressant att läsa om en smygfilmad iman som predikat om europas bidragssystem som skall betala muslimernas jihad…m.m. skrämmande åsikter.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/02/19/smygfilmad-imam-vi-ar-som-en-tsunami-over-europa/

Läs nedanstående.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/06/05/tony-blair-woolwich-attacken-visar-att-det-finns-ett-problem-inom-islam/

Om skattefria bidrag kan ni läsa fakta om i nedanstående länk, samt kostnader för invandringen i sverige.

https://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Annonser
Explore posts in the same categories: Antisemitism, Åkesson: Avskaffa särrättigheterna för invandrare, Biståndspengar, Extremism, FLYKTINGPOLITIK, Fredrik Reinfeldt, GRANSKNING AV RELIGIÖSA FRISKOLOR, INVANDRING OCH INTEGRATION, Islamiska förbundet, ISLAMISTISK FRISKOLA, JAN GUILOU UTTALAR SIG OM SD, KOSTNADER FÖR ASYL OCH MIGRATIONSPOLITIK, Kriget i Syrien, Krigets offer, Kristna, Människorättsorganisation, Muslimska brödraskapet, Nato, Okatigoserat, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, Radikal islaist i Miljöpartiet, Radikal islamist i försvarsutskottet för M, Religion

Etiketter: , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: