Sammanfattning av sista dygnets invandrarupplopp i Sverige

Lyssna på intervjun med invandrarungdomar nedan.

Oroligheterna, tumulten, kaoset, upploppen, kravallerna, bilbränderna, bråken, stenkastningen, polis- och Sverigehatet med mera fortsätter nu med större radie i riket Sverige. Medan Reinfeldt, Ullenhag och Ask fortsätter att hitta på dåliga ursäkter sammanfattar vi här sista dygnet.

Låt oss vara tydliga med att vi har långt ifrån fått med alla incidenter då allt inte rapporteras eller framkommer just där vi läst. Sist i artikeln visar vi Aftonbladets LIVE-TV. Bland annat har en kvinna även mördats i Tumba i dag.

►►► Ingen av de 20-tal ungdomar som NA.se pratat med under natten tror heller att det är orättvisor, segregation eller arbetslöshet som ligger bakom nattens händelser. När vi frågar boende i Vivalla och Oxhagen varför det här händer blir svaret detsamma nästan överallt: Vi vet inte.

Örebro:
Vivalla: Oroligheterna fortsatte under natten mot lördagen. Mellan 25 och 40 unga vuxna män, maskerade i huvtröjor och bandanas, har under natten åkt runt mellan Örebroförorterna och bland annat eldat bilar, kastat sten mot polis och räddningstjänst, vandaliserat polisstationen i Vivalla och tänt eld på ett klassrum på Vivallaskolan. Det ska också ha startats bränder i en renhållningsmaskin och på ett gräsparti. En stund tidigare brann det även i ett förråd på Prosagatan i Vivalla.

Oxhagen och Brickebacken: Polis till Enrisvägen i Brickebacken och Tornfalksgatan i Oxhagen. På båda ställena brann det bilar. Vid insatsen i Brickebacken ska en polisbil också ha blivit attackerad av stenkastare som förstörde rutorna – och gjorde att en polis träffades av glassplitter.

Vid fyratiden på morgonen var det dags igen. Då stod en grävmaskin i Brickebacken i lågor. Polis och räddningstjänst skickades ut till korsningen Gällerstavägen-Granrisvägen för att ta sig an branden, och på plats visade det sig att grävmaskinen var totalförstörd. Vid 07:00-tiden på lördagsmorgonen ännu en bil i brand på Tallrisvägen i Brickebacken. Någon hade krossat ena bilrutan genom att kasta in en sten. Sedan har man hällt eller slängt in någon form av brännbart material och tänt på fordonet

Polisen har för tillfället inte gripit någon för bilbränderna, vandaliseringen och skadegörelsen På lördagsmorgonen fanns, enligt Örebropolisen, inte heller några misstänkta. Enligt Örebropolisen är det oroligheterna i Stockholm som ”smittat av sig”.

Stockholm med omnejd:
I Husby har det varit stor polisnärvaro, vilket lett till att det varit lugnt.
Bilbränder har förekommit i Tensta, Rinkeby, Norsborg, Jordbro, Hjulsta, Skarpnäck och Årsta. Nattens facit blev mellan 30 och 40 brandkårsutryckningar medan totalt 23 omhändertogs.
Tensta: En miljöstuga har brunnit.

Hammarbyhöjden fick uppleva skadegörelse mot Nytorpskolan samt en påstådd brand i en skollokal.

Märsta: Skollokaler och ett skjul vid Valstaskolan har brunnit.

Tumba: Brand i container, här stoppade även polisen ett medborgargarde som anses utgöras av främst högerextremister. Vad media inte uppger här, är att det fanns många invandrare som anslutit sig till ”medborgargardet”.

Åkersberga, norr om Stockholm: På lördagsmorgonen sattes 22 bilar i brand, 16 i två garage och de övriga på olika platser i staden. Ingen misstänkt är gripen. ”Vi förknippar inte bränderna med den sociala oron i resten av Stockholm, säger Stefan Sjölund”, pressansvarig vid Roslagspolisen. Tvärtemot vad Örebropolisen sa.

18 personer blev omhändertagna för ordningsstörning i närheten av Mälarhöjdens tunnelbanestation. Ytterligare fyra personer i Gubbängen och en i Tumba omhändertogs för störande av ordning.

Linköpings ytterområden:

Minst åtta bilar sattes i brand, husvagnar brann och en skola samt ett daghem antändes.
Ryd: Brand i en hög med tidningar i centrum. Brand i en 50 kvadratmeter stor återvinningsstation på Alsättersgatan.

Landbohov: Bilbrand och bränder i tre husvagnar på Plöjaregatan. Brinnande bil hade rullat in i en sporthall som fått skador på fasaden. Bilbrand samt brand i en elstolpe på Tröskaregatan. Molotovcocktail hittad på marken.
Berga: Bilbrand på Herrgårdsgatan.

Skäggetorp: Brand på Nygårdsskolan. Brand på en förskola på Rusthållaregården.

När räddningstjänsten sammanfattade natten vid 05-tiden räknades brandlarmen till 13 stycken.

Dalarna:
Borlänge: Bilbränder. Flera anlagda bränder på Tjärna Ängar i Borlänge. Flera bilar och ett sophus började brinna. Polisen tror (!) att bränderna var anlagda, skriver DT.se. Två övertända bilar vid Hemköp på Tjärna Ängar. Även en tredje bil vid Jaxrondellen stod i brand. ”De har inte självantänt. Vi har ett vittne som varit i närheten, så det finns saker att utreda, säger Andreas Hedström, biträdande länsvakthavande befäl vid polisen”.

Tjärna Centrum. Cykelbrand – någon har tänt eld på sadeln på en cykel.
Gångtunneln i höjd med Klöverstigen. En brinnande bil anträffades. Bilen var i stort sett helt utbränd.
Ett sophus vid förskolan på Mats Knuts väg i Borlänge brann.
I nuläget har polisen ingen misstänkt.

Falun: Vid Lidl i Norslund i Falun totalförstördes en bil helt, och en annan bil brandskadades vid midnatt. Det finns iakttagelser om att fem ungdomar krossade rutor på bilarna och därefter tände eld inne i bilarna. Matbutiken Willys som ligger granne med Lidl utsattes för skadegörelse. Bland annat ska en fönsterruta ha krossats. Polisen misstänker(!) att branden var anlagd, och att branden har samband med skadegörelsen på Willys.

Ingen person gripen misstänkt för brotten.
Avesta: Tunnbindaregatan i Krylbo. Någon har tänt eld på innehållet i en container innehållande bl a pappersskräp.

Uppsala:
I Uppsala har det också förekommit stenkastning, bränder och skadegörelse. Vittnen såg ett tre ungdomar i området vid Sävjaskolan. Kort därefter började det brinna i skolan, som även fick fönster krossade. Vidare har en bil eldhärjats i en misstänkt mordbrand. Även apoteket mittemot skolan utsattes för skadegörelse och en parkerad bil blev totalförstörd i vad som tros vara en anlagd brand. Vid apoteket hade en mindre eld anlagts vid entrén.

Skåne:

Malmö är egentligen inte så mycket att rapportera om då det alltid händer ”busstreck” där dygnet runt:
Rosengård: Två bränder bröt ut i Rosengård vid midnatt. I båda fallen handlar det om bilar. Första bilen brann på von Rosens väg klockan 00.06. Kvart över 24.00[sic] (Sydsvenskans formulering) kom nästa larm – då från Thomsons väg.

Lund: Räddningstjänsten i Lund fick klockan 01:32 natten mot lördag bege sig till Gyllenkroks Allé där två parkerade bilar stod i ljusan låga. Det är tredje tillfället inom mindre än en vecka som bilar brunnit i samma område. Natten mot tisdagen eldhärjade två bilar på Magnus Stenbocksgatan och natten mot fredag var det ytterligare en bilbrand på Revingegatan.

Göteborg:
Rökutveckling på Fjällskolan vid Fjällgatan på Stigberget i Majorna. Det är en konstaterad rökutveckling på femte våningen och räddningstjänsten undersöker omfattningen. Polis på väg till platsen. Platsen spärras av för en teknisk undersökning. En förundersökning om mordbrand inleds.

Källa Exponerats artikel, finns bilder och mera att läsa nedan.

http://www.exponerat.info/sammanfattning-av-sista-dygnets-invandrarupplopp-i-sverige/

Gå in och lyssna på intervju med invandrarungdomar i Husby i nedanstående länk, som handlar om att DN journalist erkänner att man ljugit om kravallerna.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/05/24/dn-journalist-darfor-ljuger-vi-om-invandrarkravallerna/

Varför ifrågasätter ingen politiker eller media om det kanske ligger politiska religiösa skäl bakom detta hat som dessa ungdomar uttrycker?? En journalist från Somalia slutade som journalist i sverige för hon fick inte skriva eller göra program om radikaliseringen av islam i förorterna eller rekryteringar av unga pojkar till terrororganisationer för att SD kanske skulle få fler röster.. Hon flyttade tillbaka til Somalia för hon såg att Sverige var tydligen inget land med demokrati och yttrandefrihet som hon hade trott.

Läs om henne nedan.

http://ladycobra-beliver.blogspot.se/2013/05/journalisten-amun-abdullahi-jag-trodde.html

Nedan diskussion om kravallerna i sverige och vad man anser utomlands om detta som sker i sverige.

Gå in på nedanstående länk, där det finns mer att läsa.
https://ladycobra.wordpress.com/2013/05/04/tystnadens-rike-sverige/

Nedan videos om Rinkeby.

Läs i nedanstående inlägg om att muslimer i sverige vill stoppa islamkritik.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/04/13/muslimer-i-sverige-vill-stoppa-islamkritik/

Gå även in på nedanstående inlägg som handlar om att en moderat politiker anser att den radikala islamisten i försvarsutskottet i riksdagen är en skam för partiet då han har mycket kontroversiella åsikter, intervju med honom finns med.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/

YTTERLIGARE EN MODIG KVINNA SOM VÅGAR BERÄTTA SANNINGEN LÄS NEDANSTÅENDE INLÄGG

https://ladycobra.wordpress.com/2013/03/10/muslimer-i-vast-har-ingen-respekt-for-ert-system/

LÄS NEDANSTÅENDE INLÄGG SOM BERÄTTAR OM VAD EN SMYGFILMAD IMAN PREDIKAT OM.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/02/19/smygfilmad-imam-vi-ar-som-en-tsunami-over-europa/

Lyssna på en diskussion om islam nedan.

Annonser
Explore posts in the same categories: Aftonbladets intervju med invandrarungdomar, Bilbränder, BROTT OCH STRAFF, DN-Journalist, ENSAMKOMMANDE FLYKTINGBARN, FÖRORTSKRAVALLER, FLYKTINGPOLITIK, INVANDRING OCH INTEGRATION, JOURNALISTER MÖRKLÄGGER SANNINGAR, KRAVALLER, KRIMINALITET OCH VÅLD I SAMHÄLLET, KRIMINALITETEN I SVERIGE ÖKAR, Okatigoserat, Polisen i sverige, POLITIK, Yttrandefrihet

Etiketter: , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: