Ett kommunalråd funderar: Demokrati är inget man behöver bry sig om i Sverige enligt Reinfeldt

Jag är inte sjuk jag är bara svensk

Bilden ovan har jag tagit från norsk media som anser att ”jag är inte sjuk jag är bara svensk” och som har den bilden i en artikel i norsk press.

Läs nedanstående:

https://ladycobra.wordpress.com/2013/04/30/norska-kommuner-satter-stopp-for-fler-flyktingar/

Då tidningen Expressen frågar ut statsminister Fredrik Reinfeldt om olika tänkbara parlamentariska situationer, efter valet 2014, så ger statsministern ett högst oväntat svar. Statsministern menar att det block – alliansen eller de rödgröna – som blir störst, per automatik skall få makten genom att det mindre blocket lägger ned sina röster.

Statsministern menar att detta antidemokratiska förfarande är fullt berättigat i syfte att marginalisera Sverigedemokraterna, då dessa annars skulle kunna agera vågmästare. Statsministern kräver också att Stefan Löfven (S) med övriga rödgröna partier offentligt ger löfte om att ingå i hans pakt.

Slutligen konstaterar statsministern att hans högst tveksamma plan är unik för Sverige och att han inte känner till något annat land där en liknande situation inträffat.

Upprinnelsen till det hela är att vi sverigedemokrater kräver samarbete för att släppa fram en minoritetsregering. Detta är inget konstigt alls och så har skett många gånger i Sverige.

Exempelvis har Socialdemokraterna vid flera tillfällen haft ett visst samarbete med dåvarande Vänsterpartiet kommunisterna – ett parti som är öppet extremistiskt och stöder totalitära våldsdiktaturer. Det normala förfarandet är att man sätter sig och förhandlar, ser vilka frågor man eventuellt kan samarbeta runt – om ingen uppgörelse kan nås får man utlysa nyval. Detta är det demokratiska förfarandet så som det är tänkt i Sverige – vilket nu statsministern försöker sätta ur spel.

Reinfeldts hat mot Sverigedemokraterna lyser igenom på ett för honom högst oklädsamt sätt. Den enda motivering vi får till statsministerns antidemokratiska planer är att ”Sverigedemokraterna bara vill ge sig på invandrare”.

Jag uppmanar läsare och kritiker att noga studera vårt partiprogram – där finns ingen dold agenda att ”ge sig på invandrare”. Vi och vår organisation genomsyras av invandrare och statsministerns påstående är helt ogrundat. Vad Sverigedemokraterna däremot är kritiska till är storleken på invandringen – vi anser att Sverige i dag tar emot för många invandrare.

Varför är det då fel att Sverige tar emot långt fler migranter än våra grannländer? Det är inte fel för att vi ogillar eller är rädda för främmande människor.

Felet ligger i att vi varken har bostäder eller arbete att erbjuda dessa människor. Här i Malmö klarar vi dessutom inte att utbilda deras barn då endast 15 procent av eleverna på vissa skolor når de nationella målen. Vad vi har att erbjuda är utanförskap, segregation och ett liv med bidragsberoende.

Detta är måhända bättre än döden eller fängelse i något annat land, kan man argumentera, och på det kan man absolut få medhåll från Sverigedemokraterna. Men då talar vi om helt andra siffror än det nu mer är av migranter som Sverige tar emot idag.

Sverigedemokraterna är således inget parti som kommer att stänga gränserna för riktiga flyktingar till Sverige. Däremot kommer Sverigedemokraterna att aktivt verka för ett stopp för anhöriginvandring och vi anser heller inte att ekonomiska skäl är giltiga asylskäl.

Så det är dig Reinfeldt vi är rädda för – ditt hat förblindar och hindrar dig från att föra en verklighetsförankrad politik. Om vårt land skrek efter arbetskraft och vi hade tomma bostäder så är det klart att människor är välkomna att bosätta sig här och hjälpa oss och bli en del av samhället. Men som det ser ut idag är dessa människor på förhand dömda till utanförskap och ett liv som andra klassens medborgare – och detta med ditt goda minne Reinfeldt. bli en del av samhället. Men som det ser ut idag är dessa människor på förhand dömda till utanförskap och ett liv som andra klassens medborgare – och detta med ditt goda minne Reinfeldt.

Utöver detta kommer den bistra sanningen att Sverige nu betalar delar av sin asylpolitik med biståndspengar – pengar som var menade till verkligt behövande och lidande människor.

Så om en person är svart eller talar hindu skrämmer det oss inte det minsta – det är en del av vår dagliga verklighet – men ditt okontrollerade hat och oförmåga att se verkligheten skrämmer oss väldigt mycket, herr statsminister.

Magnus Olsson
Kommunalråd SD Malmö

Källa: http://avpixlat.info/2013/06/12/ett-kommunalrad-funderar-demokrati-ar-inget-man-behover-bry-sig-om-i-sverige-enligt-reinfeldt/
—————————————————————————————————————————————-

Mycket bra inlägg av Magnus Olsson kommunalråd i Malmö SD.

Jag anser att sverige är på väg att bli en diktatur och inte en demokrati med yttrandefrihet där folk får säga vad man tycker, media bevakas och man motarbetar ett parti som många svenskar stödjer,,, är detta demokrati? Nej det liknar mer en diktatur där man gör allt för att tillintentgöra motståndare till rådande regim, i detta fallet alliansen. som tydligen inte vill svenskarnas bästa utan bara är ute efter deras pengar att betala för den ansvarslösa flyktingpolitik som råder.

Ett exempel på att yttrandefriheten icke gäller är att en DN-journalist erkänner att man ljugit om kravallerna i förorterna bl.a.
Se nedanstående inlägg. Klicka på länken.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/05/24/dn-journalist-darfor-ljuger-vi-om-invandrarkravallerna/

Jag anser också att man mörklägger mycket i sverige.. jag är förvånad över att inte ens moderater som arbetar för moderaterna vet att de har en radikal islamist i försvarsutskottet i riksdagen och som har minst sagt kontroversiella åsikter.. och som enligt honom själv ser upp till Al Quidas andlige ledare som kan koranen bättre än honom själv enligt vad han själv sagt.. Läs om kritiken mot honom från en moderat kommunpolitiker som säger vad han tycker…

Kanske att Reinfeldt konverterar till islam? Då tycker jag det är hög tid att han läser påom islams regler i koranen och kunskap om muslimska brödraskapets åsikter i inlägget nedan som är mycket intressant och borde få många att börja tänka.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/

Jag undrar om det är demokrati att ge sämre förmåner till det egna landets skattebetalare än till dem som ingen skatt betalar och inte ger en krona till den välfärd de får ta del av? Pensionärer får i många fall lägre bruttopension än vad invandrare med ÄFS (äldreförsörjningsbidrag) får ut i lägsta belopp och som inte räknas som inkomst, med påföljd att de får förmåner med gratis hemhjälp m.m. förmåner bl.a. bidrag till resor till sitt hemland för att beöka släkten som en kvinna upplyste mig om so mjag inte visste om.

Fakta på dessa skattefria bidrag samt kostnader för flyktingpolitiken kan ni läsa i nedantående inlägg, samt statistik över ensamkommande till sverige, och även videos på hycklande politiker som säger något helt annat om flyktingpolitiken när dolda kameran är på än när de vet att kameran är på-

https://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Läs även nedanstående inlägg om den smygfilmade imanen som verkligen säger vad han tycker om europas bidragssystem samt andra skrämmande åsikter.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/02/19/smygfilmad-imam-vi-ar-som-en-tsunami-over-europa/

Jag fattar inte hur svenska politiker tänker?? Har man tänkt att sänka sverige, bara för att sänka SD??? Hellre låter man sverige gå under och kollapsa än att erkänna att SD har rätt???

Ekonomer m. fl. säger att sverige kommer att kollapsa om denna flyktingpolitik kommer att fortsätta- Men regeringen reagerar inte annat än att försöka motarbeta SD som har realistiska synpunkter som även invandrare har.

Lyssna på telefonsamtalet till ring P1 från en invandrare vad han har att säga om SD och invandrare,,, samt lyssna på en annan intressant talare som ringde ring P1 SR. Och lyssna på Jan Guliou som noga granskat SD och har sin åsikt om SD.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/invandrare-for-sverigedemokraterna/

Varför är det rasistiskt att ha synpunkter på sveriges ekonomi eller ha synpunkter på en annan religion? Vilken ras hör religion och ekonomi till?

Annonser
Explore posts in the same categories: FLYKTINGPOLITIK, Fredrik Reinfeldt, INVANDRING OCH INTEGRATION, Islamiska förbundet, ISLAMISTISK FRISKOLA, JAN GUILOU UTTALAR SIG OM SD, Kollaps att vänta i sverige enligt framstående ekonom, KOSTNADER FÖR ASYL OCH MIGRATIONSPOLITIK, KRIMINALITETEN I SVERIGE ÖKAR, Moderaterna, Muslimska brödraskapet, Okatigoserat, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, Radikal islamist i försvarsutskottet för M, Radikal islamist i Miljöpartiet, Regeringen, Reinfeldt, SVERIGEDEMOKRATERNA, SVERIGES EKONOMI, Yttrandefrihet

Etiketter: , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: