Kvinna slogs ner – för att hon var svenska

Jag är inte sjuk jag är bara svensk

På vägen hem vid tretiden i morse blev en 23-årig kvinna överfallen i Kristinebergsområdet i Oskarshamn, rapporterar lokaltidningen Östra Småland och Nyheterna.

På vägen hem vid tretiden i morse blev en 23-årig kvinna överfallen i Kristinebergsområdet i Oskarshamn, rapporterar lokaltidningen Östra Småland och Nyheterna.

http://www.nyheterna.net/NYHETER/Oskarshamn/Kvinna-utsattes-foer-hatbrott

Detta har blivit hemskt, är det priset förutom att våra skattepengar tas av staten till att förörja dem som ingen skatt betalar och sedan när de blir många begår hatbrott,, kravaller, stenkastning, bilbränder, skolbränder m.m.??

Läs nedan om fakta på skattefria bidrag till våra nya innevånare i sverige, samt statistik över ensamkommande för 2011 som visar att vi tagit emot flest av alla länder i europa.

Lyssna även på intervju med moderaternas radikala islamist i försvarsutskottet som minst sagt har kontroversiella åsikter, samt andra intressanta artiklar och videos.

https://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

I nedanstående inlägg kan ni läsa om en moderat kommunpolitiker i Vallentuna som är modig och kritiserat sitt eget parti för att det sitter en radikal islamist i försvarsutskottet, samt flera informativa videos om muslimska brödraskapet som har anknytning till islamiska förbundet i sverige som Omar Mustafa nu är ordförande för samt moderaternas Waberi var tidigare ordförande för detta förbund.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/

Läs också om vad en smygfilmad iman predikat om europas bidragssystem, skrämmande åsikter..

https://ladycobra.wordpress.com/2013/02/19/smygfilmad-imam-vi-ar-som-en-tsunami-over-europa/

Annonser
Explore posts in the same categories: Annorlunda kvinnosyn, ÄFS för invandrare orättvist, Åkesson: Avskaffa särrättigheterna för invandrare, ENSAMKOMMANDE FLYKTINGBARN, Expressens ledarskribent Anna Dahlberg, FLYKTINGPOLITIK, INVANDRING OCH INTEGRATION, Islamiska förbundet, ISLAMISTISK FRISKOLA, JAN GUILOU UTTALAR SIG OM SD, JÄMLIKHET MELLAN MAN OCH KVINNA, JOURNALISTER MÖRKLÄGGER SANNINGAR, KOSTNADER FÖR ASYL OCH MIGRATIONSPOLITIK, Muslimska brödraskapet, Okatigoserat, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, Radikal islamist i försvarsutskottet för M, Radikal islamist i Miljöpartiet, Skolinspektionen, SVERIGEDEMOKRATERNA, SVERIGES EKONOMI

Etiketter: , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: