Bestaliskt mord i England – 18-årig muslimsk tjej halshöggs

_68007881_reema

Den 4 juni hittades Reema Ramzan, 18, sönderhackad över hela kroppen och med huvudet avskuret i sin lägenhet i brittiska Sheffield. Grannarna hade då hört hennes hårresande skrik och larmat. Polisen och ambulanspersonalen sa i efterhand att mordplatsen var bland det värsta de upplevt i sina yrken.

Utanför lägenheten låg Reema Ramzans pojkvän, Aras Hussein, 20 år, på gatan. Han var knivskuren i bröstet och chockade vittnen sa att en av hans bröstvårtor var borta, ungefär som den var urgrävd. Aras Hussein fördes till Sheffield’s Northern General Hospital intitalt med kritiska skador. Men det tog en ny vändning när polisen anhöll honom för mordet på Reema Ramzan. Trots sina skador och det faktum att polisen bevakade honom lyckades han attackera fem andra på sjukhuset.

Nu har han framträtt i rätten anklagad för mordet och överfall/misshandel av de fem andra. Nästa framträdande blir den 5 september då eventuellt åtalet kommer.

Daily Mail
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2344066/Man-20-appears-court-accused-beheading-18-year-old-woman-attacking-people-treated-hospital.html

Avpixlat:

http://avpixlat.info/2013/06/23/bestaliskt-mord-i-england-18-arig-muslimsk-tjej-halshoggs/#disqus_thread

Annonser
Explore posts in the same categories: BROTT OCH STRAFF, England, Halshögg 18 årig flicka., Mord i England, Okatigoserat, Polisen i England

Etiketter:

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: