Syrien: 15 rebeller våldtog och mördade kristen flicka

En kristen flicka i Syrien våldtogs av 15 olika muslimska män innan hon dödades – enligt en utfärdad fatwa är det lagligt för sunniter som kämpar mot regeringssidan att våldta icke-sunnitiska kvinnor i Syrien.

Staden al-Qusayr i Syrien, nära den libanesiska gränsen, ockuperades av al-Qaida-gruppen Jabhat al-Nusra. Den kristna flickan Mariam, 15, blev tillfångatagen och tvingades in i muslimska äktenskap. Hennes familj lyckades undkomma.

Yasir al-Ajlawni, shejk och salafist från Jordanien men boende i Damaskus, har utfärdat en fatwa som gör det lagligt för motståndare till Bashar al-Assad att våldta icke-sunnitiska syriska kvinnor. Fatwan, som har fått stor spridning, gör även gällande att det inte är emot islam att våldta kristna kvinnor.

Befälhavaren för rebellgruppen i al-Qusayr tvingade Mariam att gifta sig med honom. Han våldtog henne och förkastade henne. Nästa dag blev hon tvingad att gifta sig med en annan muslim, som även han våldtog och förkastade henne. Detta gågick i 15 dagar med 15 olika muslimska män. Mariam blev psykiskt sjuk av upplevelserna och mördades, skriver Vatikanens nyhetsbyrå

Regeringssidan återtog al-Qusayr i början av juni.

Det finns bevis på att många kristna i Syrien kidnappas, misshandlades och dödas av rebeller som strider mot den sittande al-Assadregeringen. Tiotusentals kristna har flytt landet efter systematiska förföljelser från rebellernas sida och många kyrkor är skadade eller förstörda, enligt Vatikanens nyhetsbyrå.

Mer än varannan rebellkrigare i Syrien uppskattas vara utländska jihadister. Kriget i Syrien har pågått i över två år och enligt FN-uppskattningar krävt nästan 100 000 offer.

Källa: Fria tiders artikel:

http://www.friatider.se/syrien-15-rebeller-valdtog-och-mordade-kristen-flicka

Läs också:
Rebeller halshögg katolsk präst i Syrien http://www.friatider.se/rebeller-halshogg-katolsk-prast-i-syrien
FN: Rebellerna har använt kemvapen http://www.friatider.se/nu-klart-usa-bevapnar-islamisterna-i-syrien
Syriska rebeller fördriver kristna http://www.friatider.se/etnisk-rensning-syriska-rebeller-mordar-och-fordriver-kristna

Jag undrar hur det kommer att utveckla sig i sverige när det kommer fler och fler radikala islamister till sverige som ogillar både judar och kristna??

Nedan kan ni läsa om en moderat kommunpolitiker som kritiserar sitt eget parti för att de har en radikal islamist i försvarsutskottet som ser upp till Al Quidas andlige ledare…läs nedan.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/

Annonser
Explore posts in the same categories: Annorlunda kvinnosyn, Antisemitism, Extremism, FLYKTINGPOLITIK, Fredrik Reinfeldt, INVANDRING OCH INTEGRATION, Islamiska förbundet, ISLAMISTISK FRISKOLA, Kristna, Moderaterna, Muslimska brödraskapet, Okatigoserat, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, Radikal islamist i försvarsutskottet för M, Radikal islamist i Miljöpartiet, Religion, Skolinspektionen, SKOLVERKET, Syrien, VÅLDTÄKTER

Etiketter:

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: