Nya siffror visar: Så snabbt byts vi ut

Reinfeldt

Under Fredrik Reinfeldts dryga sex år vid makten har antalet invånare med utländsk bakgrund ökat med en halv miljon människor, medan antalet med svensk bakgrund har minskat med nära 38 000 personer. Det visar statistik från SCB som Fria Tider har tagit fram.

Under Fredrik Reinfeldts tid vid makten har regeringen satsat stort på att förändra Sveriges befolkning rent etniskt, inte minst genom att erbjuda världens högsta bidrag till nyanlända invandrare från tredje världen. Och satsningarna har gett resultat, visar SCB:s statistik.

http://www.ssd.scb.se/databaser/makro/Visavar.asp?yp=tansss&xu=C9233001&huvudtabell=UtlSvBakgTot&deltabell=R1&deltabellnamn=Antal+personer+med+utl%E4ndsk+eller+svensk+bakgrund+%28fin+indelning%29%2C+hela+riket%2C+efter+%E5lder+i+tio%E5rsklasser+och+k%F6n%2E+%C5r&omradekod=BE&omradetext=Befolkning&preskat=O&innehall=UtlSvBakg&starttid=2002&stopptid=2012&Prodid=BE0101&fromSok=&Fromwhere=S&lang=1&langdb=1

Grupperna ”utrikes födda” och personer med ”minst en utrikesfödd förälder” har ökat dramatiskt med 478 323 personer under perioden 31 december 2006 till och med 31 december 2012. Under samma period har antalet personer med två inrikes födda föräldrar minskat med 35 687 personer.

Förenklat uttryckt innebär statistiken att antalet personer med invandrar­bakgrund har blivit 514 010 fler till antalet än antalet svenskar under den gångna perioden.

Fredrik Reinfeldt tillträdde i början av oktober 2006. Räknas även den sista tremånaders­perioden av 2006 in så ökade antalet personer som antingen är utrikes födda eller är inrikes födda med minst en utrikes född förälder uppskattningsvis med 496 997 individer under Reinfeldts första sex år och tre månader vid makten. Antalet personer med svenskfödda föräldrar minskade under samma tid med ungefär 38 000 personer.

Totalt uppgick antalet personer som är födda utomlands eller har minst en förälder född utanför Sverige den i slutet av 2012 till 2 603 086 individer. Antalet personer med två inrikes födda föräldrar uppgick samtidigt till 6 952 807 individer.

Fria Tider rapporterade förra året att befolkningsgruppen med två inrikes födda föräldrar inder nioårsperioden från 2002 till 2011 har minskat varje år, i snitt med 7800 personer per år.

Om invandringen fortsätter att hålla sig på samma höga nivå i framtiden som den har gjort under perioden 2002-2011 kommer andelen inrikes födda med två inrikes födda föräldrar att bli i minoritet redan 2050.

Läs även:

http://www.friatider.se/svenskarna-minskar-i-antal-visar-befolkningsstatistik

Läs även Fria tiders artikel om skattefria bidrag till invandrare..

http://www.friatider.se/fredrik-malm-ger-fria-tider-ratt-om-invandrarbidragen

Sedan etableringsreformen trädde i kraft får en nyanländ arbetslös invandrarmamma med tre barn följande bidrag varje månad.

6 510 kr i etableringsersättning
4 500 kr i etableringstillägg
4 500 kr i bostadsbidrag
3 754 kr i barnbidrag
2 546 kr i underhållsstöd

= 21 810 kr i månaden skattefritt.

Utöver detta har invandraren rätt till:

259 200 kr i retroaktiv föräldrapenning

12 000 kr i skattefri SFI-bonus.

Invandraren kan själv välja i vilken takt föräldrapengen ska betalas ut. SFI-bonusen betalas ut vid avklarad kurs.

Inget av ovanstående bidrag kan dras in för att invandraren vägrar att ta ett erbjudet jobb.
Källa: statskontoret.

Gå in på nedanstående länk där det finns ytterligare fakta på skattefria bidrag och försörjningsstöd för invandrare, samt intressanta videos och artiklar, intervju med moderaternas radikala islamist i försvarsutskottet som har minst sagt kontroversiella åsikter. Statistik över ensamkommade 2011 och där sverige tog emot mest av alla länder som är uppräknade finns med i inlägget.

https://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Att moderaterna vill ha ökad invandring, kanske inte är så konstigt när de har en radikal islamist i försvarsutskottet som naturligtvis vill ha hit sina landsmän och människor som har samma religion som honom…Läs nedan om denne man som en modig moderat kommunpolitiker vågat kritisera sitt eget parti för att denne kontroversielle man sitter i försvarsutskottet.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/

Annonser
Explore posts in the same categories: Anhöriginvandring, Befolkningsstatistik, ENSAMKOMMANDE FLYKTINGBARN, FLYKTINGPOLITIK, Fredrik Reinfeldt, Gustaf Fridolin Miljöpartiet, Illegala flyktingar, INVANDRING OCH INTEGRATION, JAN GUILOU UTTALAR SIG OM SD, KOSTNADER FÖR ASYL OCH MIGRATIONSPOLITIK, Moderaterna, Okatigoserat, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, Radikal islamist i försvarsutskottet för M, Radikal islamist i Miljöpartiet, SVERIGEDEMOKRATERNA, SVERIGES EKONOMI

Etiketter:

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: