Norge: ”Rekordmånga ensamkommande flyktingbarn över 18 år”

2013-04-10-15-13-19_heja_norge

Norska public service NRK rapporterar att ”rekordmånga som söker asyl som ensamkommande minderåriga är över 18 år”. http://www.nrk.no/nyheter/1.11138542

Sedan april i år har myndigheterna kunnat undersöka de asylsökande unga invandrarnas ålder med hjälp av röntgen av handleder och tänder och kommit fram till att så mycket som var fjärde asylsökare som påstår sig vara föräldralös och under arton år är över arton år.

Sammanlagt uppskattar de norska myndigheterna att tre av fyra så kallade ensamkommande flyktingbarn ljuger om sin ålder.

Läs mera i nedanstående artikel.

http://www.friatider.se/migrationsverket-tva-av-tre-flyktingbarn-som-kontrollerades-ljog-om-alder

Under 2012 uppgav 3 578 personer som tagit sig illegalt till Sverige för att söka asyl en ålder under 18 år, vilket gör att de definieras som ”ensamkommande flyktingbarn”.

Det är en ökning med 35 procent jämfört med 2011 då 2 657 unga illegala invandrare lämnade in en asylansökan i Sverige.

Källa: Fria Tider

http://www.friatider.se/norge-rekordmanga-ensamkommande-flyktingbarn-over-18-ar

Jag undrar varför det kommer nästan uteslutande unga starka män som ensamkommande?? Hur har dessa råd att betala människosmugglare som kostar mellan 100000 och 200000 kr per person?

Jag börjar fundera om det är någon organistaion som betalar dessa unga män för att ha råd attkomma till sverige eller annat land och att det kanske är någon baktanke med detta…

Det väntas ju ca 4000 ensamkommande till sverige..

Jag undrar hur skall sverige kunna försörja alla dessa som kommer, det är ju inte bara ensamkommande utan anhöriginvandring samt andra asylsökanden som kommer.

Skattebetalarna får vara med att försörja alla dessa via sina dyrt betalda skattepengar till staten, medan illegala flyktingar får 1 juli maxtaxa för tandvård 50 kr och maxtaxa för läkarbesök 50 kr…samt exakt samma sjukvårdsförmåner som svenska skattebetalare har….bortsett från att tandvård och läkarbesök är i princip gratis för dessa som ingen skatt betalar och är illegala flyktingar som egentligen inte har rätt att uppehålla sig i sverige..

Läs fakta om skattefria bidrag för invandrare samt om ÄFS (äldreförsörjningsstöd) som också är skattefria för invandrare i nedanstående länk där det finns uppgifter på vad denna flyktingpolitik kostar och så flera intressanta videos m.m. Även statistik över ensamkommande 2011, där sverige tagit emot flest av alla dessa uppräknade länder i statistiken..

https://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Annonser
Explore posts in the same categories: Anhöriginvandring, ÄFS för invandrare orättvist, Åkesson: Avskaffa särrättigheterna för invandrare, ENSAMKOMMANDE FLYKTINGBARN, FLYKTINGPOLITIK, Illegala flyktingar, INVANDRING OCH INTEGRATION, ISLAMISTISK FRISKOLA, JAN GUILOU UTTALAR SIG OM SD, KOSTNADER FÖR ASYL OCH MIGRATIONSPOLITIK, Migrationsverket, Miljöpartiet, Norge, NRK, Okatigoserat, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, SÄRRÄTTIGHETER OCH BIDRAG FÖR INVANDRARE

Etiketter:

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: