Ny brittisk lag: Max två barn per bidragsfamilj

Brittiska socialbidragsfamiljer kommer inte att få betalt av skattebetalarna för att skaffa fler än två barn i fortsättningen. Det är kontentan av ett nytt reformpaket som begränsar summan av alla bidrag till motsvarande 260 000 kronor per år.

Gränsen på max två barn per bidragsfamilj är den mest kontroversiella delen av lagförslaget som de brittiska Moderaterna – regeringspartiet Tories – lanserar denna vecka.

Enligt Storbritanniens ledande tidning Daily Mail kommer de nya bidragsreglerna även göra det möjligt att helt vägra bidrag för egen bostad åt personer som är under 25 år, om de har möjlighet att bo kvar hos sina föräldrar.

Ett mål med de nya bidragsreglerna är att alla ska ha rätt till samma bidrag. Det ska alltså inte finnas några särrättigheter som gynnar den som är långtidsarbetslös på bekostnad av fattiga arbetare.

Partiets stabschef Grant Shapps lovar att lagändringen ska se till att social­bidragstagare nu tvingas göra samma överväganden som brittiska låginkomsttagare alltid har gjort. Det vill säga fundera över hur många barn man egentligen har råd att försörja.

– Idag slipper bidragsfamiljer på ett orättvist sätt en rad svåra val som miljoner andra människor har att förhålla sig till, säger han och tillägger:

– Vi måste ställa socialbidragstagarna inför samma val som miljoner arbetande människor, vilka inte går på bidrag, har att förhålla sig till idag. Det handlar bara om att vara rättvis mot skattebetalarna.

Mer än 12 000 bidragstagare har frivilligt börjat jobba sedan de fått reda på att bidragsflödet kommer att strypas i framtiden, enligt regeringens siffror som Daily Mail hänvisar till.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2364718/No-benefit-child-youre-dole-Tories-unveil-controversial-welfare-plan.html

Endast högbidragstagare påverkas av den nya lagen, som bara begränsar bidragsinkomster över 26 000 pund, eller 260 000 kronor, per år. Det är en summa som med råge överstiger brittiska låginkomsttagares inkomster och är istället satt efter medelinkomsten i landet. Men regeringen kan vara på väg att införa lägre beloppsgränser framöver.

Den närmaste lagändringen innebär att familjer och ensamma föräldrar i England, Skottland och Wales numera inte kan få mer än 500 pund i veckan, eller ungefär 20 000 kronor i månaden, i bidrag. En begränsning på 350 pund i veckan, eller ungefär 14 000 kronor i månaden, gäller för den som lever ensam utan barn.

Bidragsfamiljer som redan har hunnit skaffa fler än två barn kommer inte att omfattas av de nya beloppsgränserna. Men enligt Tories är det ändå ingen tvekan om att lagändringen kommer att skicka en tydlig signal om att regeringen står på den vanlige arbetande människans sida.

– Bidrag ska inte vara en livsstil, sammanfattar Grant Shapps.

Källa: Fria Tider
http://www.friatider.se/ny-brittisk-lag-max-tva-barn-per-bidragsfamilj

Nedan kan ni ta del av fakta på skattefria bidrag för invandrare, samt på ÄFS (äldreförsörjningsstöd för invandrare som fyllt 65 år) som är skattefria och räknas inte som inkomst och där lägsta beloppet är högre än vad många pensionärer får ut i bruttopension..ORÄTTVIST! Finns flera intressanta videos och artiklar i länken nedan.

https://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Jag skulle bli förvånad om vår statsminister Reinfeldt skulle komma på något så lysande som de gjort i England.
I stället så mörklägger regeringen kostnader för flyktingpolitiken och anhöriginvandringen samt ensamkommande ungdomar.

Det verkar som Reinfeldt verkligen blivit islamvänlig som t.o.m. stödjer en vapenfabrik i saudarabien, vilket verkar helt offartbart..bloggade om detta också.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/05/03/sd-avgor-om-reinfeldt-falls-for-saudifabrik/

Kanske Reinfeldt har påverkats av hans riksdagsman i försvarsutskottet som är radikal islamist och som ser upp til Al Quidas andlige ledare som kan koranen bättre än honom själv enligt vad han själv sagt.

Läs om moderaternas riksdagsman i försvarsutskottet nedan, samt läs verser ur koranen och förklaring på ordet i koranen som ger en muslim rätt att ljuga bara det gagnar islam.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/

En smygfilmad iman i England, predikade om europas bidragssystem som han anser betalar muslimernas Jihad, m.m. skrämmande ord som fanns med i hans predikan, läs nedan.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/02/19/smygfilmad-imam-vi-ar-som-en-tsunami-over-europa/

Inget parti utom SD vågar prata om kostnaderna för denna ansvarslösa flyktingpolitik, allt mörklägges.. Jag hoppas många läser boken ”Invandring och mörkläggning” som nyligen kommit ut i handeln. Gunnar Sandelin är en av mina favoritjournalister och så Ulf Nilsson de vågar skriva vad de tycker..Gunnar Sandelin har ju varit med att skriva boken.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/04/07/boken-invandring-och-morklaggning/

Annonser
Explore posts in the same categories: Anhöriginvandring, Boken invandring och mörkläggning, Fattigpensionärer, FLYKTINGPOLITIK, INVANDRING OCH INTEGRATION, JAN GUILOU UTTALAR SIG OM SD, NY BRITTISK LAG OM BIDRAG, Okatigoserat, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, Statsminister Fredrik Reinfeldt, SVERIGEDEMOKRATERNA, Yttrandefrihet

Etiketter:

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

2 kommentarer på “Ny brittisk lag: Max två barn per bidragsfamilj”

  1. Nergiz Says:

    Förbjud islam

    • ladycobra Says:

      Kristendom och Islam är helt olika. Se denna v ideo som är baserad på Dr. Peter Hammonds åsikter om vad Islam är eller inte är och mycket stämmer faktiskt.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: