Arbetsförmedlingen: Ge invandrare gratis körkort

fartyget

Invandrare på landsbygden ska få hemutrustningslån via CSN och gratis körkort betalt av skattebetalarna samtidigt som svenskarna blir utan. Det föreslår Arbetsförmedlingens chef i integrationsfrågor Marie Linell-Persson.

”Körkort kan locka invandrare till jobb” är rubriken när Västerbottens-Kuriren skriver om det kontroversiella upplägget. Tanken är att få fler invandrare att flytta till landsbygden istället för att främst flytta till de svenska städerna.

– I glesbygd kan det vara bra att ha körkort, säger Marie Linell-Persson, chef på Arbetsförmedlingens avdelning för integration och etablering, till lokaltidningen.

Hon menar att kommunerna kan ”locka fler” invandrare om de får gratis körkort betalda av de svenska skattebetalarna.

Lån som är bidrag
En annan förmån som Linell-Persson föreslår för att få fler invandrare att flytta till landsbygden är att öka storleken på de förmånliga så kallade hemutrustningslånen som endast ges till invandrare och aldrig till svenskar – oavsett ekonomiska behov.

Förra året rapporterade Fria Tider i en uppmärksammad artikel att Fredrik Reinfeldts regering hade beslutat att ”efterskänka” en stor del av hemutrustningslånen, vilket innebär att skattebetalarna ska betala tillbaka invandrarnas lån – medan invandraren själv slipper.

I slutet av 2012 hade skattebetalarna amorterat invandrarlån för 504 miljoner kronor. Totalt har CSN budgeterat för att låta skattebetalarna amortera var tredje hemutrustningslån inom ramen för regeringens beslut.

Säger nej på Facebook
Just nu säger Sverige NEJ till att invandrare ska få gratis körkort på Facebook. Då kan gå med i gruppen genom att klicka Gilla i rutan nedan i artikeln i Fria Tider > http://www.friatider.se/arbetsformedlingen-ge-invandrare-gratis-korkort

Det verkar som invandrare är mer värda än svenska skattebetalare eftersom de får mycket bättre förmåner än svenska skattebetalare. Man belönar illegala flyktingar med förmåner ingen svensk kan drömma om som efter 1 juli 2013 maxtaxa 50 kr för tandvård och maxtaxa 50 kr för läkarvård samt exakt samma sjukvård som svenska skattebetalare får.

Nedan kan ni läsa om fakta på skattefria bidrag för invandrare samt ÄFS äldreförsörjningsstöd (skattefritt) för invandrare och som inte räknas som inkomst, med påföljande ytterligare gratisförmåner.

Uppgift på kostnader för invandringen, samt intressant video där filosofie doktor i ekonomisk historia Fredrik Rosenqvist berättar om kostnaden bara för invandrare som är anmälda på AF, intressanta artiklar finns med i inlägget nedan.

https://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Lyssna även på en man som arbetat med bidrag för invandrare och svenskar, som nu när han slutat arbeta kan berätta om skillnaden mellan bidrag för en 3 barnsmor som är svensk skattebetalare och för en 3 barnsmor som är invandrare som får skattefria bidrag som är betydligt högre…ORÄTTVIST OCH HELT OFÖRKLARLIGT ATT DET KAN FÖRHÅLLA SIG PÅ DETTA SÄTT!
Mannen hade tystnadsplikt då han arbetade på sin arbetsplats och fick inte berätta det han nu berättar.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/07/27/en-invandrarkvinna-med-3-barn-far-mer-i-skattefria-bidrag-an-en-lakare-far-i-lon/

Denna orättvisa mellan svenskar och invandrare när det gäller utbetalning av försörjninsstöd och bidrag som är skattefria, skapar motsättningar i samhället som inte alls är bra..Och man kan ju verkligen undra varför det skall vara denna skillnad på utbetalda bidrag.

Jag anser att detta måste informeras om och jag hoppas att fler reagerar och skriver till Regeringen och säger ifrån, för jag antar att detta är politiska beslut.

Läs boken ”INVANDRING OCH MÖRKLÄGGNING” som journalisten Gunnar Sandelin, som arbetat som socionom samt Karl-Olov Arnstberg skrivit. Se nedanstående länk som visar fakta om boken som alla borde läsa.
http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9198004220

Jag blev upprörd när jag läste om en smygfilmad Iman som predikat om europas bidragssystem som han menade betalade muslimernas heliga krig Jihad.. Läs nedanstående inlägg.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/02/19/smygfilmad-imam-vi-ar-som-en-tsunami-over-europa/

Ibland funderar jag över fenomenet ensamkommande starka män som kommer i tusental till sverige varje år och söker asyl.
Kanske deras resa är betald av någon organistation som ger pengar till människosmugglare för dessa starka unga friska män, som kanske skall bli en armé som skall vara med i detta Jihad som Imanen predikade om i länken ovan..För hur kan dessa unga män ha råd att betala mellan 100 000 kr–200 000 kr till människosmugglare och falska pass m.m.?

Läs också om kritik från en moderat kommunpolitiker till sitt eget parti som handlar om moderaternas radikala islamist i försvarsutskottet som ser upp till Al Quidas andlige ledare. I länken finns även förklaring på ett ord i koranen som ger en muslim rätt att ljuga bara det gagnar islam, samt flera verser ur koranen och videos som visar vad muslimska brödraskapet har för avsikter med europa. Muslimska förbundet eller Islamiska förbundet som det även kallas har ju direktkopplingar till muslimska brödraskapet. Miljöpartiets Mehmet Kaplan är också radikal islamist och som bjudit in en antisemitisk talare i riksdagen precis som även Waberi gjort.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/

Annonser
Explore posts in the same categories: Anhöriginvandring, ÄFS för invandrare orättvist, Boken invandring och mörkläggning, ENSAMKOMMANDE FLYKTINGBARN, FLYKTINGPOLITIK, Fredrik Reinfeldt, Illegala flyktingar, INVANDRING OCH INTEGRATION, Islamiska förbundet, ISLAMISTISK FRISKOLA, JAN GUILOU UTTALAR SIG OM SD, JOURNALISTER MÖRKLÄGGER SANNINGAR, KOSTNADER FÖR ASYL OCH MIGRATIONSPOLITIK, Miljöpartiets Mehmet Kaplan, Moderaterna, Muslimska brödraskapet, Muslimska förbundet, Okatigoserat, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, Radikal islamist i försvarsutskottet för M, Radikal islamist i Miljöpartiet

Etiketter: , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

One Comment på “Arbetsförmedlingen: Ge invandrare gratis körkort”

  1. silver price Says:

    Tar människor dessutom seden dit de kommer blir livet betydligt lättare både för invandrare och svenskar.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: