Dansk Folkeparti vill stoppa sponsrade moskéer

Dansk Folkeparti går åter igen i bräschen för att stävja den skenande islamiseringen. Efter att en planerad moské i Köpenhamn mottagit 150 miljoner danska kronor från Qatar vill man sätta stopp för utlandsfinansierade moskéer i landet.

Dansk Folkeparti värnar religionsfriheten, men den planerade stormoskén i Köpenhamn har man föga till övers för. Partiet kallar byggnaden för en stor och stark symbolmarkering och man vill nu medelst nya lagar göra det svårare för krafter i Mellanöstern att finansiera moskéer i landet.

Stormoskén i invandrartäta stadsdelen Nørrebro saknar minareter, men ledningen hoppas på att snart öppna en 6 800 kvadratmeter stor moské. Projektet finansieras av den sedermera avlidne emiren av Qatar med 150 miljoner kronor.

Torben Rugberg Rasmussen är docent vid Centret för Mellanösternstudier och är en av flera islamforskare som uttryckt betänkligheter kring den nya moskén. Från Dansk islamisk råd, som ligger bakom bygget, uppger man att trossamfundet är “moderat”.

Jyllands-Posten
http://jyllands-posten.dk/politik/ECE5795181/df-vil-stoppe-sponsorerede-moskeer/

Källa Avpixlat:
http://avpixlat.info/2013/08/07/dansk-folkeparti-vill-stoppa-sponsrade-moskeer/#more-65643

Jag förstår inte att inte politiker i sverige förstår att det kommer att växa upp väldigt många moskéer i sverige och övriga europa om man tillåter införsel av pengar från arabvärlden..

Gå in på nedanstående länk och läs om moderatpolitikern i Vallentuna som kritiserar moderaterna för att de har en radikal islamist i försvarsutskottet i riksdagen och som ser upp till Al Quidas andlige ledare.. I länken finns flera informativa videos om muslimska brödraskapet som är en länk till muslimska förbundet i sverige där moderaten Waberi varit ordförande och numera är Omar Mustafa ordförande där som p.g.a. detta inte fick komma in i styrelsen i Socialdemokraterna.

Muslimska brödraskapet vill islaminisera hela europa och göra till islamistiska stater med sharialagar som är hemska, med spöstraff, handavhuggningar, stening m.m. En video i länken visar hur en kvinna blir stenad..

Lyssna också på en kvinna från Iran som berättar vad hon anser om islam och kvinnosynen inom islam. Se nedanstående inlägg i länken:

https://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/

Läs också nedanstående inlägg, som handlar om en smygfilmad Iman som predikat om europas bidragssystem som han menar betalar muslimernas Jihad (heliga krig) Samt andra skrämmande åsikter..

https://ladycobra.wordpress.com/2013/02/19/smygfilmad-imam-vi-ar-som-en-tsunami-over-europa/

Lyssna på en kvinna som ringer till ring P1 och berättar om moderaternas radikala islamist i försvarsutskottet..hon fick kontigt nog prata färdigt utan att bli avbruten av programledaren.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/07/27/gunnel-wahlstrom-ring-p1-17-juni-2013-om-islamister-och-moderaternas-radikala-islamist/

Annonser
Explore posts in the same categories: Al Quida, Annorlunda kvinnosyn, Dansk Folkeparti vill stoppa sponsrade moskébyggnader, Fredrik Reinfeldt, GRANSKNING AV RELIGIÖSA FRISKOLOR, INVANDRING OCH INTEGRATION, Islamiska förbundet, ISLAMISTISK FRISKOLA, Muslimska brödraskapet, Muslimska förbundet, Okatigoserat, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, Radikal islamist i försvarsutskottet för M, Radikal islamist i Miljöpartiet, Regeringen, Religion, Ring P1 SR, Skolinspektionen, Sveriges radio ring P1, Yttrandefrihet

Etiketter: , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: