Spelade illegal – fick vård för 50 kronor

Fridolin-Du-Betalar

En 48-årig man från Stockholm utgav sig för att vara illegal invandrare och fick vård för endast 50 kronor. Detta enligt nättidningen Dispatch International. http://www.d-intl.com/2013/08/11/spelade-papperslos-fick-billig-vard/

Enligt tidningen ska mannen ha pratat svenska och sagt att han var papperslös från Bosnien. Han registrerades då med ett tillfälligt personnummer och fick vård för 50 kronor.

En talesperson för Socialstyrelsen säger till Dispatch International att myndigheten fortfarande utreder hur den fria vården till illegala ska erbjudas i praktiken. I uppdraget från regeringen ingår, enligt Socialstyrelsen, att utreda frågan om identifiering.

Fria Tider har dock tidigare uppmärksammat att det i regeringens instruktion till myndigheten endast ingår att ta fram någon typ av kodsystem för att säkerställa att receptbelagda läkemedel bara kan hämtas ut på apoteken av den person som har fått läkemedlet utskrivet. Uppdraget rör sig uteslutande om patientsäkerhet och någon kontroll av uppehållstillstånd eller identitet förekommer inte i regeringens text.

Lagen om fri vård för illegala invandrare har varit i kraft sedan den 1 juli i år.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/07/14/gratis-tandvard-till-illegala-men-blinda-och-rullstolsburna-pensionarer-blir-utan/

Läs nedan om andra olikheter mellan bidrag till svenskar och till invandrare…Varför skall invandrare har mycket mera bidrag och fler förmåner än svenska skattebetalare..

https://ladycobra.wordpress.com/2013/07/27/en-invandrarkvinna-med-3-barn-far-mer-i-skattefria-bidrag-an-en-lakare-far-i-lon/

Läs också i nedanstående länk som innehåller fakta på skattefria bidrag för invandrare ÄFS (Äldreförsörjninsstöd) för invandrare som även det är skattefritt. Statistik äver ensamkommande för 2011 där sverige tog emot flest av alla länder i europa. Läs också om kostnader för invandringen där bl.a. filosofie doktor i ekonomisk historia Fredrik Rosenqvist redogör för kostnader för arbetslösa invandrare som står anmälda på AF… m.m. intressanta videos och artiklar.

https://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Undrar om det beror på att moderaterna och miljöpartiet har radikala islamister i riksdagen som det blir sådana skillnader i bidrag för svenska skattebetalare gentemot invandrare som får skattefria förmåner och bidrag.. Moderaterna har en radikal islamist i försvarsutskottet i riksdagen som ser upp till Al Quidas andlige ledare…Läs om honom i nedanstående inlägg. Intervju med honom finns med i länken. Lyssna även på videos om muslimska brördraskapet och deras avsikter med europa…muslimska förbundet har ju kopplingar till muslimska brödraskapet som vill ha strikt islam med sharialagar..

https://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/

Lyssna på en modig kunnig väl påläst kvinna som ringer till ring P1 SR och påtalar precis det jag försöker informera om.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/07/27/gunnel-wahlstrom-ring-p1-17-juni-2013-om-islamister-och-moderaternas-radikala-islamist/

Journalister och politiker samt media mörklägger mycket om invandringen och även myndigheter som betalar ut bidrag har tysdnadsplikt har jag hört…och därmed politiskt styrda..

Läs även nedanstående om en smygfilmad iman som predikat om europas bidragssystem som han anser betalar muslimernas jihad, m.m. skrämmande åsikter.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/02/19/smygfilmad-imam-vi-ar-som-en-tsunami-over-europa/

Jag anser att det inte längre råder demokrati i sverige eller yttrandefrihet, då media är politiskt styrda, både SVT och SR samt vanliga tidningar.

Läs boken ”INVANDRING OCH MÖRKLÄGGNING” som journalisten Gunnar Sandelin, som arbetat som socionom samt Karl-Olov Arnstberg skrivit. Se nedanstående länk som visar fakta om boken som alla borde läsa.
http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9198004220

Annonser
Explore posts in the same categories: Al Quida, Anhöriginvandring, Antisemitism, Boken invandring och mörkläggning, Expressens ledarskribent Anna Dahlberg, FLYKTINGPOLITIK, Gustaf Fridolin Miljöpartiet, Illegala flyktingar, INVANDRING OCH INTEGRATION, ISLAMISTISK FRISKOLA, JAN GUILOU UTTALAR SIG OM SD, KOSTNADER FÖR ASYL OCH MIGRATIONSPOLITIK, Moderaterna, Muslimska brödraskapet, Muslimska förbundet, Okatigoserat, Omar Mustafa, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, Radikal islamist i försvarsutskottet för M, Radikal islamist i Miljöpartiet, Reinfeldt, Ring P1 SR, SJUKVÅRD, Sjukvård för illegala flyktingar, SVERIGEDEMOKRATERNA, SVERIGES EKONOMI, Sveriges radio, Sveriges radio ring P1, Yttrandefrihet

Etiketter:

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: