Indragna vårdplatser när Lindesberg ger invandrarfamiljer 30 000 kr per månad i bidrag

Fridolin-Du-Betalar

Lindesbergs kommun tvingas genomföra stora besparingar för att ta igen det minus på 5,7 miljoner kronor som prognosen pekar på för 2013. Orsaken till underskottet är de stora bidragsutgifterna för kommunens invandrare.

Socialnämndordföranden Irja Gustavsson (S) säger till lokaltidningen 24i.se att kommunen nu ”håller igen på allt”. Bland annat ryker rehabplatser och personliga ombud avvecklas.

Något Lindesberg inte håller igen på är däremot de generösa bidragen till nyanlända invandrare – trots att det dystra budgetläget enligt socialnämnden till största delen beror på att kostnaderna för försörjningsstöd skenat iväg.

– Jag kan ta ett exempel när vi i juli fick hit en familj med åtta barn. Det kostar oss över 30000 kronor i månaden, säger Irja Gustavsson till 24i.se.

Bara till den lilla byn Stråssa som ligger i Lindesbergs kommun skickade Migrationsverket för ett par år sedan över 100 bidragsinvandrare – trots att orten endast hade 300 invånare. Fast kommunen på grund av sitt generösa mottagande fått över 100 miljoner i bidrag av staten gick kostnaderna för invandrarbidragen inte att täcka upp.

Källa: http://www.friatider.se/indragna-vardplatser-nar-lindesberg-ger-invandrarfamiljer-30-000-kr-per-manad-i-bidrag

http://24i.se/socialnamndens-besparingar-klara/

Läs även nedan:

http://www.friatider.se/befolkningsutbytet-i-strassa-paverkar-bybornas-livskvalitet

Ja det är ju tyvärr inte bara i Lindesberg som indragningar sker för svenska skattebetalare.. Högkostnadsskydd försvinner för olika läkemedel och vissa läkemedel som hostmedicin, Rinomar, har dessutom ökat i pris kraftigt..och t.ex. vissa läkemedel som kvinnor måste ha för sköra slemhinnor har undantagits från högkostnadsskyddet..

Medan illegala flyktingar har maxtaxa 50 kr för läkarbesök och tandvård. Denna lag trädda i kraft 1 juli i år.

Lyssna på en man som har arbetat på en arbetsplats som handhar bidrag till invandare och ven svenskar men som haft tystnadsplikt då han arbetade där så han kunde inte informera om dessa orättvisa bidrag som är betydligt högre än vad svenska skattebetalare får , dessutom är de skattefria.

Se nedanstående inlägg.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/07/27/en-invandrarkvinna-med-3-barn-far-mer-i-skattefria-bidrag-an-en-lakare-far-i-lon/

Läs nedan om en man som lådsades vara illegal flykting och fick därmed maxtaxa 50 kr för vård…skrämmande utveckling i sverige..vem betalar jo du och jag som betalar skatt.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/08/11/spelade-illegal-fick-vard-for-50-kronor/

Nedanstående inlägg innehåller uppgifter om skattefria bidrag för invandrare och kostnader för denna ansvarslösa invandringpolitik som tär på sjukvården i sverige som blir sämre och sämre medan man belönar illegala invandrare med förmåner ingen svenska kan drömma om…Många pensionärer med låg pension har inte råd att hämta ut dyr medicin och kosta på sig tandvård som kostar massor med pengar. Video där professor i ekonomisk historia Fredrik Rosenqvist berättar om kostnader för arbetslösa invandrare och det är ju bara en liten del av alla kostnader denna invandring innebär.

https://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Jag anser att det inte längre råder demokrati i sverige eller yttrandefrihet, då media är politiskt styrda, både SVT och SR samt vanliga tidningar.

Läs boken "INVANDRING OCH MÖRKLÄGGNING" som journalisten Gunnar Sandelin, som arbetat som socionom samt Karl-Olov Arnstberg skrivit. Se nedanstående länk som visar fakta om boken som alla borde läsa.
http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9198004220

Annonser
Explore posts in the same categories: Anhöriginvandring, ÄFS för invandrare orättvist, Åkesson: Avskaffa särrättigheterna för invandrare, Boken invandring och mörkläggning, ENSAMKOMMANDE FLYKTINGBARN, Expressens ledarskribent Anna Dahlberg, Fattigpensionärer, FÖRSÄMRINGAR INOM VÅRDEN, FLYKTINGPOLITIK, Gustaf Fridolin Miljöpartiet, Illegala flyktingar, INVANDRING OCH INTEGRATION, JAN GUILOU UTTALAR SIG OM SD, KOSTNADER FÖR ASYL OCH MIGRATIONSPOLITIK, Okatigoserat, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, Radikal islamist i försvarsutskottet för M, Radikal islamist i Miljöpartiet, Ring P1 SR, SÄRRÄTTIGHETER OCH BIDRAG FÖR INVANDRARE, SJUKVÅRD, Sjukvård för illegala flyktingar, SKATTEFRIA BIDRAG FÖR INVANDRARE, Socialdemokraterna, SVERIGEDEMOKRATERNA, SVERIGES EKONOMI, Sveriges radio, Sveriges radio ring P1, Yttrandefrihet

Etiketter:

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

8 kommentarer på “Indragna vårdplatser när Lindesberg ger invandrarfamiljer 30 000 kr per månad i bidrag”

 1. Agne Bertilsson Says:

  Förjävligt jag har varit sjukskriven sedan mars 2014, och nekas ersättning. Både från försäkringskassan och socialen. Är ensamstående med två barn hemma. Jag jobbar normalt som snickare. Och har aldrig varit arbetslös. Men går nu och väntar på operation. I min hälsena. Jag säljer allt som går att sälja för att få mat på bordet jag ändrade min sjukskrivning till 75% för att jag måste få in lite pengar till mat och kläder mm. Fast läkaren avråder det min skada kan förvärras. Elen stägs snart av har inte kunnat betala op lpnen hellwr

 2. Kjell Johansson Says:

  Åh fy fan, då är det sant det jag vägrat tro.
  Jag är så besviken på hur detta landet kunde förgöra sig själv!
  Med såna här ynkryggar och egoister till politiker förtjänar vi detta skitland som det blivit.
  Vilka enorma kränkningar av alla dessa som jobbat och slitit i alla år. Nu sitter mer än en kvarts miljon av dessa människor och kan knappt få mat på bordet. Om jag kunde och orkade skulle jag vilja flytta för att slippa se på,detta totala förfall!
  Vilka politiker vi har! Jag undrar om dom kan gångertabellen!


 3. Man blir mållös av politikernas förkastliga agerande.

  • ladycobra Says:

   Hur kan ett land styras av dem som hatar 13 % av svenska befolkningen och inte tar hänsyn till vad de tycker? Staten tar pengar av oss skattebetalare och ger skattefria bidrag och andra förmåner till dem som ingen skatt betalar…Läs fakta på kostnader och olika skattefria bidrag nedan i mitt blogginlägg .https://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

  • ladycobra Says:

   Jag hoppas du orkar lyssna på nedanstående granskning av Sverige och intervjuer av pensionsmyndighet m.m.om tokigheterna i svensk politik som diskriminerar svenska skattebetalande pensionärer m.fl.

   Man pratar om allas lika värde men det borde ju vara lika mellan invandrare och skattebetalande svenskar eller är invandrare utanför det begreppet….

   Är inte alls avundsjuk på invandrare med bidrag men anser att svenska fattigpensionärer skall ha samma standard och även ensamkommande mödrar borde ha samma förmåner som svenska mödrar som är ensamstående men som jag ser det och enligt uppgifter från försäkringskassan så har ensamstående mödrar det sämre än utlandsfödda .

   Har skrivit till Nicklas Löfgren ansvarig för det sociala och han vidhåller att de siffror jag skrivit i min blogg om kostnader för invandringen och särskilda bidrag för ensamstående utländska kvinnor stämmer…..

   Varför detta rasist-tänkande när det gäller kostnader för vår generösa invandring?? Är Sveriges ekonomi en ras eller vad handlar det om??

   Kanske dem som tävlar i bidragens storlek och skattefria sådana tror de skall få fler röster från invandrare O.K. det är möjligt, men de gräver en grop åt dem själva i så fall…för om pengarna tar slut för välfärden och ökandet av bidragstagare fortsätter som skattebetalare måste betala för och som får höjd skatt och sämre pensioner så minskar välfärden som staten inte har råd med..

   I dag lånar staten pengar för att ge bort i skattefria bidrag till dem som ingen skatt betalar och som säkerligen inte kan få ett arbete som ger skatt till staten…

   Alltså detta innebär katastrof för Sverige om denna flyktingpolitik fortsätter. Men ingen utom SD vågar säga sanningen, övriga mörklägger sanningen om läget som till slut måste få övriga partier att öppna ögonen..


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: