Gäng åtalas för grov misshandel av utvecklingsstörda

Fyra unga män med invandrarbakgrund åtalades i början av augusti för att bland annat ha hoppat på en utvecklingsstörd mans huvud.

Tidigare i augusti åtalades fyra män med invandrarbakgrund för att ha överfallit och misshandlat fyra svenska män grovt. De tilltalade är mellan 17 och 20 år gamla och misstänks för grov misshandel.

Enligt åtalet har de fyra invandrarmännen gemensamt och i samförstånd sparkat ned svenskarna på Ärtholmsvägen som ligger i Limhamn i Malmö. Misshandeln fortsatte medan brottsoffren – varav två uppges vara förståndshandikappade – låg hjälplösa på marken.

Svenskarna var på väg hem från en födelsedagsfest när de överfölls. De tilltalade greps kort efter misshandeln den 15 juni och har suttit häktade sedan den 19 juni i år. Åtal inkom till Malmö tingsrätt den 7 augusti.

”Brottet bör bedömas som grovt eftersom [de tilltalade] orsakade [målsägandena] svår kroppsskada samt visat särskild hänsynslöshet och råhet genom att upprepade gånger sparka samt hoppa på [målsägandes] huvud när han låg på marken”, skriver åklagaren i åtalet.

KÄLLA: Fria Tider

http://www.friatider.se/invandrare-atalas-for-grov-misshandel-av-utvecklingsstorda

Vad är det för människor som kan göra på detta sättet, verkar vara helt utan empati! Är det ett hat mot svenskar som ligger bakom eller varför detta helt oprovocerade våld i samhället?

Annonser
Explore posts in the same categories: BROTT OCH STRAFF, Grov misshandel av utvecklingsstörda i Malmö, Invandrare åtalas för grov misshandel, INVANDRING OCH INTEGRATION, KRIMINALITET OCH VÅLD I SAMHÄLLET, KRIMINALITETEN I SVERIGE ÖKAR, Malmö, Misshandel, Okatigoserat, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE

Etiketter: , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

2 kommentarer på “Gäng åtalas för grov misshandel av utvecklingsstörda”

  1. skyffelen Says:

    vilka as, hoppar på de svagare,kanske bara för att husdjuren i området tagit slut.

    • ladycobra Says:

      Nu kan man väl inte jämföra förståndshandikappade med husdjur… men de ger sig ju även på åldringar och rånar dem, det har ju hänt i norrland, men det är lika illa om det så är åldringar som förståndshandikappade eller andra, att misshandla och råna är fruktansvärt! Och så fortsätta misshandeln när offren är försvarslösa och t.o.m. medvetslösa vittnar om synnerligen avsaknad av empati… Men när man ser vad som försigår i Egypten och Syrien så blir man ju vettskrämd över detta våld.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: