”Slöjuppropet” gör Nahid Sarvestani förbannad som sågar det totalt

Nahid-Persson-Sarvestani-300x198

Igår startade det uppmärksammade ”hijabuppropet” och den ena korkade kvinnan efter den andra runt om i landet bar slöja för i sin villfarelse tro att de står upp för rätten att klä sig som man vill. Åsa Romson (MP), Schyman, (FI), och Victoria Palm, (S), var några av de icke tänkande.

Men uppropet får också massor med kritik eftersom slöjan är en symbol för kvinnoförtryck. Och en som verkligen står upp för kritiken mot detta vansinniga skådespel som endast gynnar islam och islamisterna är dokumentärfilmaren Nahid Persson Sarvestani, född 24 maj 1960 i Shiraz, Iran.

Sarvestani är en prisbelönt svensk dokumentärfilmsregissör, som kom till Sverige som flykting efter iranska revolutionen 1979. Hennes mest kända dokumentärfilmer är troligen Prostitution bakom slöjan, Fyra fruar och en man och Drottningen och jag. Hennes självbiografi Alltid i mitt hjärta utkom 2011.

Read more: http://www.exponerat.info/slojuppropet-gor-nahid-sarvestani-forbannad-som-sagar-det-totalt/#ixzz2cc9xUN9p

Boken behandlar hela hennes liv, från barndomen via tiden som aktivist i upproret mot shahen och därefter mot Khomeini, flykten till Dubai och vidare till Sverige, tiden som nybliven invandrare och slutligen som dokumentärfilmare. Är det någon som kan berätta om förtryck och slöjor så är det troligtvis denna kvinna. Betydligt mer i alla än vad de svenska naiva Åsa Romson (MP), Schyman, (FI), Veronica Palm, (S) med slöjfölje kan.

– Det är förtryck mot kvinnor. Det är männen som har skapat slöjor för att kontrollera kvinnor, säger Sarvestani.

Hon är upprörd över upproret som nu media påstår startade efter att en samisk kvinna i Farsta, som konverterat till islam, blivit misshandlad och att orsaken till detta skall ha varit att hon bar slöja. Det är inte många rätt media har. Uppropet var långt innan detta planerat att gå av stapeln, så hur denna påstådda, och förmodligen falska, misshandel kan vara orsaken är svårt att ta in.

Read more: http://www.exponerat.info/slojuppropet-gor-nahid-sarvestani-forbannad-som-sagar-det-totalt/#ixzz2ccAIL4Yt

Källa: Nedanstående artikellänk, läs mera och se fler bilder och lyssna på inlägg i SR om detta.

http://www.exponerat.info/slojuppropet-gor-nahid-sarvestani-forbannad-som-sagar-det-totalt/

Gå även in på nedanstående länk som handlar om detta.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/08/19/antirasistiska-debattorer-vita-svenska-man-bakom-vald-mot-muslimska-kvinnor/

Lyssna på samtalet som invandraren hade med ring P1 SR som menar att det var inte alls någon svensk som misshandlat kvinnan utan hennes egen man som var arg för att hon varit hos sin syster för länge,, lyssna och bedöm själva.

Gå även in på nedanstående länk, där det finns verser ur koranen och förklaring på ordet i koranen som ger en muslim rätt att ljuga bara det gagnar islam, samt intervju med moderaternas radikala islamist i försvarsutskottet i riksdagen som ser upp till Al Quidas andlige ledare och har mycket kontroversiella åsikter…En moderat kommunpolitiker från Vallentuna har kritiserat sitt eget parti för att han ser det fel att denne moderate islamist sitter i försvarsutskottet..läs om detta och se videos om muslimska brödraskapet.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/

Intervju nedan, med en iransk kvinna som berättar hur hon blev behandlad i fängelset som hon hamnade i för att hon inte ville bära slöja i Iran. Hon berättar öppenhjärtligt om kvinnosynen inom islam och vad hon anser om sin tidigare religion… hon bor nu i sverige.

Annonser
Explore posts in the same categories: INVANDRING OCH INTEGRATION, Islamiska förbundet, JÄMLIKHET MELLAN MAN OCH KVINNA, JOURNALISTER MÖRKLÄGGER SANNINGAR, KRIMINALITET OCH VÅLD I SAMHÄLLET, Kvinnomisshandel, Kvinnors rättigheter, Miljöpartiet, Miljöpartiets Mehmet Kaplan, Moderaterna, Muslimska brödraskapet, Muslimska förbundet, oenighet i moderaterna, Okatigoserat, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, Regeringen, Religion, Ring P1 SR, Sveriges radio, Sveriges radio ring P1, VÅLD MOT KVINNOR, Yttrandefrihet

Etiketter: , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

One Comment på “”Slöjuppropet” gör Nahid Sarvestani förbannad som sågar det totalt”


  1. Att feminister som de kallar sig får för sig den ena stolliga idén efter den andra ja det händer alltför ofta i detta land.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: