Hijabupproret och sharia

sharia-law, stening till döds.huppror-sharia

Det så kallade hijabupproret, eller uppropet, fortsätter i manifestationer för upprätthållandet av islamiskt (tog bort ord som jag inte gillar i artikeln) kvinnoförtryck. På gruppens Facebook-sida lades ovanstående bild upp och illustrerar väl vart det barkar hän.

Vi kämpar att få Sharia kontrollerad zon i områden i svenska städer där muslimer utgör majoritet dels för att vi ska känna oss trygga och leva fritt. Stöd du med också för kvinnors rättigheter och de islamska lagarna som även kallas för Sharia!

Inlägget är gjort i Hijabuppropets Facebook-grupp av en person som kallar sig Ali Muhtar. Enligt honom måste man som muslim även vara för sharia, då de båda går hand i hand.

För att man skall vara en muslim, måste man tro på båda delar, dvs tron och Sharia. Dessutom måste man tro på att man skall rätta sig efter dem. Det går inte bara kalla sig för muslim men håller sig borta från de större bitarna.

Medan vissa hyllar tilltaget är andra mer skeptiska. En muslimsk kvinna uttrycket det så här:

Är muslim själv men följer inte sharia. Tänker inte börja nu heller. Gör det mig till en sämre muslim ? Eller är jag inte muslim för att jag väljer tron men inte sharia ?

Även om Ali är ett “troll” är det illa nog att inlägget tillåts ligga kvar. Guilt by association i sådana här sammanhang brukar ju annars vara populärt hos de politiskt korrekta.

Uppdatering: Inlägget är nu borttaget.

Facebook

Källa: Avpixlat
http://avpixlat.info/2013/08/21/hijabupproret-och-sharia/#comment-1018953900

Beträffande hijabupproret så hoppas jag ni går in och läser nedanstående inlägg, alla muslimska kvinnor är inte för hijab eller sjal.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/08/21/slojuppropet-gor-nahid-sarvestani-forbannad-som-sagar-det-totalt/

I England finns redan Shariakontrollerade områden, där engelsmän inte är välkomna.

Reportage från CNN London.

Detta är Sverige, läs två kommentarer av en muslim i en artikel som är skrämmande, han menar att islamiska flaggan skall i framtiden vaja över Vita huset och Buckinham Palace, samt att vår kung skulle bli tvungen konvertera eller lämna landet, m.m. skrämmande ord. Läs nedan i inlägget nedan.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/08/23/muslimska-brodraskapet-plundrar-och-branner-kyrkor/

Det den muslimska mannen kommenterade i en artikel, som är kopierat i ovanstående länk, stämmer ju med denna video från England.

I nedanstående inlägg finns en video som visar hur man tillämpar Sharialagen genom stening, samt flera videos som handlar om muslimska brödraskapet som också är kopplat till islamiska förbundet i sverige. En moderat kommunpolitiker kritiserar sitt eget parti för att man har en radikal islamist i försvarsutskottet i riksdagen..Se nedanstående inlägg.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/

Intervju med moderaternas radikala islamist i försvarsutskottet.

Vad vill Egyptens islamister? Exilirakiern Walid al-Kubaisi möter brödraskapets ledare för att prata om frihet och jämlikhet.Mycket intressant video som klargör muslimska brödraskapets avsikter med europa.

Annonser
Explore posts in the same categories: Hijabupproret och Sharia, JÄMLIKHET MELLAN MAN OCH KVINNA, Okatigoserat, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, Religion, Yttrandefrihet

Etiketter:

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: