[SD-TV] Rösta Sverigedemokraterna i kyrkovalet!

SD är det enda parti som värnar om Sverige som nation och värnar om kristna värderingar och om kyrkan. Kyrkan har ju blivit mera en politisk kyrka istället för en kristen kyrka.. När kyrkan anställer en iman då börjar man undra hur kristen svenska kyrkan är…Detta har SD kritiserat kyrkan för med all rätta.Läs om anställningen av imanen nedan.

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/en-kyrka-i-fritt-fall_6002149.svd

http://www.svenskakyrkan.se/default.aspx?id=757591

Ännu mera galna idéer inom kyrkan, läs nedan.

http://www.kyrkanstidning.se/debatt/ar-det-dags-att-borja-saga-hen-om-gud

SD vill göra kyrkan Kristen och inte politisk.

Läste en kommentar under en artikel som var skrämmande, det var en svensk muslimsk man som kommenterade, så jag förstår ju vad en iman har för åsikter.. Läs kommentarerna som jag kopierade i inlägget och som också kan läsas i artikellänken som finns i inlägget.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/08/23/muslimska-brodraskapet-plundrar-och-branner-kyrkor/

Moderaterna har en radikal islamist som ser upp till Al Quidas andlige ledare och finns i försvarsutskottet i riksdagen, om honom och en moderat kommunpolitiker som kritiserar moderaterna p.g.a denne radikala islamist.

Lyssna också på flera videos som handlar om muslimska brödraskapet och som har kopplingar till islamiska förbundet där Omar Mustafa nu är ordförande efter moderaternas Waberi.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/

Även många invandrare röstar på SD och arbetar för dem, för de inser att denna ansvarslösa flyktingpolitik kan inte fortsätta, då det inte finns arbete till dem som redan är här utan de som kommer hit måste leva på skattefria bidrag som försörjning och det är väl inte en bra tillvaro för någon att behöva leva på bidrag.

Lyssna på en invandrare som ringer ring P1 och säger vad han tycker i nedanstående inlägg.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/invandrare-for-sverigedemokraterna/

Detta är märkligt inom kyrkan, hur kan man anställa en Imman i ungdomsverksamhet då Islam är fiende till kristendomen?? Värnar man inte om kristna värderingar?

http://www.kyrkanstidning.se/nyhet/imam-far-jobb-i-kyrkan

Annonser
Explore posts in the same categories: Egypten, INVANDRING OCH INTEGRATION, Islamiska förbundet, JAN GUILOU UTTALAR SIG OM SD, KRISTENDOM, Kristna, Moderaterna, Muslimska brödraskapet, Muslimska förbundet, Nalin Pekgul, oenighet i moderaterna, Okatigoserat, Omar Mustafa, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, Radikal islamist i försvarsutskottet för M, Radikal islamist i Miljöpartiet, Religion, Ring P1 SR, Skolinspektionen, SKOLVERKET OCH SKOLAVSLUTNING I KYRKAN, SVENSKA KYRKAN, SVERIGEDEMOKRATERNA, Sveriges radio ring P1, Yttrandefrihet

Etiketter: , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: