Debatt Agenda: Jimmie Åkesson (SD) vs Erik Ullenhag (FP)

Som vanligt klarade sig Jimmy Åkesson jättebra i denna debatt och framförde mycket vettiga förslag.

Det är ju helt sanslöst att ge permanent uppehållstillstånd för alla från Syrien nu och dessutom ta emot släkt
som kommer efter dessa. som fått permanent uppehållstillstånd,dessutom att utan att man granskat personernas bakgrund
m.m. är ju helt vansinnigt, det kan ju faktiskt vara någon av dessa som t.ex. har dolda avsikter med Europa..

Håller med Jimmy Åkesson att det är ju bättre hjälpa alla dessa människor i flyktinglägren i eller utanför Syrien som inte har råd att betala mellan 100 000 kr-200 000 kr och säkerligen ännu mera för varje person…Så det är ju inte de fattiga som kan komma hit.

Men som arbetsläget är just nu ,då det inte finns arbete till de som redan har fått medborgarskap och permanent uppehållstillstånd, vad kommer det då kosta oss skattebetalare att försörja alla dessa som kommer nu i tusental med efterföljande familjer.

Nedanstående inlägg visar fakta på skattefria bidrag och kostnader för flyktingpolitiken som förs, statistik över ensamkommande, m.m. intressanta videos och artiklar.

https://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Denna flyktingpolitik är diskriminerande mot svenska skattebetalare som inte alls får samma stöd och bidrag och förmåner som de som kommer hit och slipper betala skatt för sina bidrag.

Läs nedanstående inlägg om diskrimineringen mot svenska pensionärer t.ex.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/09/02/svenska-pensionarer-diskrimineras-medan-invandrare-gynnas/

SD får många röster från invandrare som förstår att denn ansvarslösa flyktingpolitik kommer att föra Sverige till kollaps, detta förstår de invandrare som varit här länge och som arbetar och betalar skatt.

Lyssna på en invandrare som ringer ring P1 och berättar vad han tycke rom invandring och om SD.

Ytterligare samtal till ring P1 finns med ang. invandringen…samt intervju med Jan Guilou som noga granskat SD i flera dagar och säger sin mening om SD.

Läs nedan.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/invandrare-for-sverigedemokraterna/

http://lt.se/nyheter/1.810001-sd-har-flest-invandrare-pa-vallistan

Att moderaterna är för att ta emot tuseentals flyktingar varje år och ge dem generösa bidrag kan ju bero på att moderaterna har en radikal islamist i riksdagens försvarsutskott och som der upp till Al Quidas andlige ledare, samt har varit ordförande för islamiska förbundet i Sverige som har kopplingar till Muslimska brödraskapet..En moderat kommunpolitiker kritiserar sitt eget parti p.g.a. detta.. Läs i nedanstående inlägg, med flera videos om muslimska brödraskapet samt intervju med denna moderata riksdagsman i försvarsutskottet och artikellänkar som berör honom och hans islamistiska friskola i Göteborg.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/

Fick enormt med besökare på nedanstående inlägg i min blogg,, man trodde inte på att dessa siffror stämde helt enkelt, och det har jag full förståelse för, för jag tyckte att det var rent anmärkningsvärda summor som betalades ut skattefritt och förmåner utöver detta som gratis telefon glasögon, m.m. som mannen som ringde P1 berättade om..

https://ladycobra.wordpress.com/2013/08/03/forsakringskassan-invandrad-3-barnsmor-far-22-249-kr-per-manad-och-detta-ar-inte-skattepliktig-inkomst/

Annonser
Explore posts in the same categories: Anhöriginvandring, Åkesson: Avskaffa särrättigheterna för invandrare, Ensamkommande flyktingar, FLYKTINGPOLITIK, JAN GUILOU UTTALAR SIG OM SD, KOSTNADER FÖR ASYL OCH MIGRATIONSPOLITIK, KOSTNADER FÖR VÅLDET I SAMHÄLLET, Kravallerna i Husby, KRIMINALITET OCH VÅLD I SAMHÄLLET, Migrationsverket, Muslimska brödraskapet, Nalin Pekgul, oenighet i moderaterna, Okatigoserat, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, Ring P1 SR, SKATTEFRIA BIDRAG FÖR INVANDRARE, SKOLVERKET, Socialdemokraterna, SVERIGEDEMOKRATERNA, SVERIGES EKONOMI, Sveriges radio ring P1, SVT, SVT DEBATT, Yttrandefrihet

Etiketter: , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

One Comment på “Debatt Agenda: Jimmie Åkesson (SD) vs Erik Ullenhag (FP)”

  1. Dane X. Love Says:

    – Det som retar mig mest är att jag får en pension som inte motsvarar mer än socialbidragsnormen för skälig levnadsnivå trots att jag arbetat 40 år i Sverige. Personer som av olika anledningar inte jobbat så mycket eller inte alls får ju garantipension och bostadstillägg. Jag har jobbat och gjort rätt för mig, men får väldigt liten utdelning av det, fortsätter hon.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: