Abba-Björn: Islam orsaken till eländet i Mellanöstern

picture1223717-500x333

Abba-grundaren Björn Ulvaeus gjorde under tisdagen starkt kontroversiella uttalanden i samband med en intervju med Wall Street Journal.http://blogs.wsj.com/speakeasy/2013/09/10/abba-founder-godlessness-makes-swedens-pop-music-great/

Bland annat pekade han ut islam som orsaken till problemen i Mellanöstern och riktade skarp kritik mot den svenska 68-vänstern

– Se på allt elände i Mellanöstern till exempel. Den gemensamma nämnaren för dessa länder är islam, och alldeles för få vågar kritisera islam som ideologi och vad islam gör med dessa länder, konstaterade Björn Ulvaeus i en intervju med den amerikanska tidningen.

Ulvaeus, som är medlem av Humanisterna, en förening som förespråkar icke-religiös humanism, påpekade att han ”förmodligen kommer få hård kritik” för att han uttalat sig på det sättet om islam.

Han tillade att han anser att anledningen till att svenskarna har varit framgångsrika är att vi ”vägrat att låta sociala konstruktioner som religion hålla oss tillbaka”.

I intervjun ger Abba-grundaren också en känga till 68-vänstern.

– För den svenska vänstern blev vi under 70-talet en symbol för Antikrist, berättar Ulvaeus och beskriver hur svenska vänsteraktivister anklagade Abba för att vara ”kommersiella och ytliga”.

Han menar dock att historien motbevisade kritiken.

– Det Abba gjorde har en bestående kvalitet som vänstermusikerna på 70-talet helt klart saknade, säger Björn Ulvaeus till Wall Street Journal.

Referens: http://www.friatider.se/abba-bjorn-islam-orsaken-till-elandet-i-mellanostern

Jag tror Björn Ulvaeus är den första person som vågat sig på att kritisera religionen Islam.
Hur mycket elände man ser på TV och läser om som sker i islamistiska länder så är det inte konstigt att Islamofobi uppstår.
Om detta vore en fredlig religion så är det ju konstigt att människor i tusentals flyr från muslimska länder där Islam är i majoritet. Man dödar ju varandra i Syrien t.ex. Så det är ju inget annat land som har angripit Syrien.

I nedanstående länk finns många videos om muslimska brödraskapet och även föedrag om islam, samt intervju med moderaternas radikala islamist i försvarsutskottet i riksdagen, som ser upp till Al Quidas andlige ledare. Flera bra artiklar med i inlägget.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/

Jag blev väldigt upprörd då jag lyssnade och såg nedanstående video, där man lärt en liten flicka på 3 år att hata judar.

Ytterligare en video där en liten 3 årig flicka blir förhörd om Islam.

Lyssna på denna kvinan som är från Iran och berättar vad som hände när hon vägrade bära slöja.

Jag kan inte hålla med Björ Ulvaeus att religion inte är bra. En kärleksfull religion som förkunnar att man skall behandla andra som man själv vill bli behandlad, som det står i Bibeln är bra.

Men jag anser att sv kyrkan har blivit förändrad och mera en politisk kyrka och mindre kristen. Att kyrkan anställer en Iman är ju lite märkligt. Och lite konstigt att en präst vill ersätta Gud med ordet Hen. SD kritiserar kyrkan, läs nedan och lyssna på Jimmy Åkesson.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/09/06/sd-tv-rosta-sverigedemokraterna-i-kyrkovalet/

Man pratar om rasism och främlingsfientlighet så fort någon har synpunkter på t.ex. flyktingpolitiken och religionen islam får man heller inte diskutera inte heller sveriges ekonomi då någon ifrågasätter om vi kan ta hit tusentals med flyktingar och som sedan skall vara tvingade leva på skattefria bidrag som skattebetalarna betalar, då det saknas arbete till dem som redan fått uppehållstillstånd.

Läs nedanstående om skattefria bidrag för invandrare och kostnader för flyktingpolitiken m.m. intressanta artiklar och videos.

https://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Annonser
Explore posts in the same categories: ÄFS för invandrare orättvist, Åkesson: Avskaffa särrättigheterna för invandrare, Expressens ledarskribent Anna Dahlberg, FÖRORTSKRAVALLER, INVANDRING OCH INTEGRATION, Islamiska förbundet, ISLAMOFOBI, KOSTNADER FÖR ASYL OCH MIGRATIONSPOLITIK, Muslimska brödraskapet, Nalin Pekgul, oenighet i moderaterna, Okatigoserat, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, Radikal islamist i försvarsutskottet för M, Radikal islamist i Miljöpartiet, Religion, SVENSKA KYRKAN, Yttrandefrihet

Etiketter: , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: