Riksdagen sa ja till att tvinga kommuner ta emot ”ensamkommande”

fartyget

På onsdagen debatterades mottagandet av så kallade “ensamkommande” i riksdagen och på torsdagen klubbade kammaren en ny tvångslag som ger Migrationsverket möjlighet att tvinga kommuner att ta emot “ensamkommande”, oavsett vad lokalpolitiker och de boende i kommunen anser och oavsett kommunen har resurser för mottagandet eller inte. Migrationsverket behöver inte längre träffa någon överenskommelse med kommunen om mottagandet.

Lagändringarna börjar gälla den 1 januari 2014. Lagen har tillkommit på initiativ av alliansregeringen som lagt fram lagförslaget som en proposition. Kammaren avslog en motion från Sverigedemokraternas David Lång om att avslå regeringens proposition. I motiveringen till motionen skriver Lång: “Sverigedemokraterna yrkar avslag på denna proposition då vi anser att den undergräver hela idén med att låta varje kommun själv bestämma över sitt flyktingmottagande.”

Riksdagen: http://www.riksdagen.se/sv/Dokument-Lagar/Utskottens-dokument/Betankanden/Arenden/201213/SfU11/

Relaterat

Riksdagsdebatt om “ensamkommande” https://avpixlat.info/2013/09/18/riksdagsdebatt-om-ensamkommande/

Redan 2012 var det debatt om ensamkommande, Lyssna på Björn Söder SD och Hanif Bali Moderaterna.

I nedanstående länk kan ni läsa statistik över ensamkommande för 2011 där Sverige tog emot flest ensamkommande av samtliga länder i Europa. Fakta på skattefria bidrag finns även med i inlägget samt uppgifter över kostnader för denna ansvarslösa flyktingpolitik, videos, samt intressanta artiklar.

https://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Om detta fortsätter med denna massiva invandring speciellt från muslimska länder så kommer vi att vara i minoritet i vårt eget land om några år…då barnafödandet är mycket högre i muslimska familjer än i svenska familjer.

Och hur skall alla dessa få arbete så de kan betala skatt för fälfärden de får ta del av, så det saknas arbete till alla dem som redan kommit hit?? Vem betalar dessa skattefria bidrag för alla dessa som kommer hit,, jo det är svenska skattebetalare.

Radikala islamister infiltrerar sig i politiska partier för att få makt att ändra på Sveriges lagar och försöker att få igenom olika krav som är till fördel för Islam.

Krav har för länge sedan ställts av en radikal Islamist om särlagstiftningar..läs nedan.

http://www.dn.se/nyheter/sverige/muslimskt-forbund-kraver-egna-lagar/

Moderaterna har en radikal islamist i försvarsutskottet i riksdagen, han ser upp till Al Quidas andlige ledare och har kontroversiella åsikter..Läs om kritik mot Reinfeldt från en moderat kommunplitiker i Vallentuna.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/

En moderat politiker kritiserar Reinfeld. Hallandsposten publicerade en debattartikel med rubriken ”Reinfeldt förkastar demokratins principer”, undertecknad av tre lokalpolitiker från Halland som alla har invandrat till Sverige från länder i Östeuropa. http://hallandsposten.se/asikter/debatt/1.2266991–reinfeldt-forkastar-demokratins-principer-

Läs mera nedan:

https://ladycobra.wordpress.com/2013/08/02/moderatpolitiker-hoppar-av-efter-debattartikel-med-sd/

Många invandare väljer SD bl.a. för att de är emot islamistisk fundamnetalism.

Lyssna på en invandrare som ringer till Ring P1 och berättar vad han anser om SD.

Gå även in på nedanstående länk och lyssna på Stefan Ritter och Jimmy Åkesson.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/invandrare-for-sverigedemokraterna/

Det är kanske detta som dessa invandrare är rädd för att Sverige skall förvandlas till..Se hur Iran var före 1979 och hur landet har förändrats.

Annonser
Explore posts in the same categories: BJÖRN SÖDER SD, ENSAMKOMMANDE FLYKTINGBARN, FLYKTINGPOLITIK, INVANDRING OCH INTEGRATION, Islamiska förbundet, ISLAMISTISK FRISKOLA, JAN GUILOU UTTALAR SIG OM SD, JOURNALISTER MÖRKLÄGGER SANNINGAR, Kommuner tvingas ta emot ensamkommande., KOSTNADER FÖR ASYL OCH MIGRATIONSPOLITIK, oenighet i moderaterna, Okatigoserat, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, Radikal islamist i försvarsutskottet för M, Radikal islamist i Miljöpartiet, Regeringen, Ring P1 SR, SKATTEFRIA BIDRAG FÖR INVANDRARE, SKOLVERKET, SVERIGEDEMOKRATERNA, SVERIGES EKONOMI, SVT DEBATT, Yttrandefrihet

Etiketter:

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: