Fler missförhållanden på kritiserad muslimsk skola

original

England.

Häromdagen rapporterade vi om al-Madinah-skolan i Derby, där skolledningen bl.a. krävt att kvinnliga lärare ska bära hijab oavsett om de är muslimer eller ej. Idag avslöjas fler upprörande detaljer om förhållandena på skolan.

Bland annat uppges att skolledningen av religiösa skäl förbjudit sång och stränginstrument, samt att barnen inte får lov att läsa sagor. En lärarinna berättar också att man i läsundervisningen för nybörjare inte får använda en bild av en gris (“pig”) för att illustrera bokstaven P på grund av islams förbud mot att äta fläskkött.

Den aktuella skolan drivs enligt de nya regler för etablering av friskolor som Storbritannien införde 2010, med bl.a. det svenska systemet som förebild. Skolan finansieras med statliga bidrag, men trots detta har brittiska myndigheter mycket begränsade möjligheter att kontrollera verksamheten.

Daily Mail http://www.dailymail.co.uk/news/article-2428958/Muslim-school-banned-pupils-singing-reading-fairy-tales-hardliners-took-control-ousted-headmaster-deputy.html

Referens:
http://avpixlat.info/2013/09/23/nya-avslojanden-om-missforhallanden-pa-muslimsk-skola/

Relaterat:
http://avpixlat.info/2013/09/20/icke-muslimska-larare-tvingas-ha-hijab-pa-muslimsk-friskola/

Brittisk press fortsätter rapportera om missförhållanden på de många muslimska friskolor som finns i landets invandrartäta områden. I dag berättar Derby Telegraph om villkoren för lärare på den skattefinansierade Al-Madinah-skolan i Derby.

All kvinnlig personal på skolan – oavsett om de är muslimer eller inte – tvingas bära hijab. Lärare som arbetat på skolan berättar också om hur de tvingats acceptera en mängd andra muslimska krav för att få fortsatt anställning. Bland annat har skolan krävt att lärarna alltid ska dela upp eleverna så att flickor sitter längst bak i klassrummet, att lärare inte får ta med sig mat till skolan som inte är “halal” samt att kvinnliga lärare inte får bära smycken.

http://www.thisisderbyshire.co.uk/Teachers-Derby-s-Muslim-school-ordered-wear/story-19822232-detail/story.html#axzz2fQTqRw8x

KALMARSKOLA ACCEPTERAR MUSLIMSK KÖNSAPARTHEID.

På Kalmarsundsskolan i Kalmar har man i simhallen valt att dela upp den så kallade förberedelseklassen för invandrare. Skolledningen uppger att orsaken är att kultur, muslimsk religion och föräldrar som inte vill att deras ungdomar ska anpassa sig till Sverige och ett modernt samhälle leder till brott mot skolplikten genom att eleverna hålls hemma och inte kommer till simningen om tjejer och killar tillåts bada tillsammans och att ungdomarna då inte lär sig simma.

Mer att läsa: http://avpixlat.info/2013/09/23/kalmarskola-accepterar-muslimsk-konsapartheid/

MISSFÖRHÅLLANDEN PÅ MUSLIMSK FRISKOLA I SVERIGE HAR OCKSÅ FÖREKOMMIT.

Moderaternas radikala islamist i Försvarsutskottet i Riksdagen, var tidigare rektor på Römosseskolan i Göteborg, där det förekommit flera rapporter om missförhållanden och allvarliga kränkningar m.m.

Nedan länkar som berör honom då han tidigare varit rektor för islamistiska friskolan Römosseskolan i Göteborg..

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.689768-allvarliga-krankningar-pa-romosseskolan

http://www.friatider.se/moderat-topp-politiker-i-terrorist-harva

http://www.expressen.se/gt/personalen-slar-barnen/

Kritik är riktad mot Moderaterna för att de har denne radikala islamist i försvarsutskottet..läs om kritiken nedan, samt flera videos om muslimska brödraskapet som har kopplingar til Islamiska förbundet där Waberi tidigare varit ordförande i före nuvarande ordförande Omar Mustafa..

https://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/

SE DESSA VIDEOS SOM VISAR HUR SITUATIONEN BLIVIT I ENGLAND.

78% of UK Muslims oppose free speech

British Muslims want to take over the UK

What Will Happen When Islam Takes Over Britain WAKE UP!

Annonser
Explore posts in the same categories: Daylymail, England, GRANSKNING AV RELIGIÖSA FRISKOLOR, ISLAMISTISK FRISKOLA, Moderaterna, Muslimska brödraskapet, Okatigoserat, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, Radikal islamist i försvarsutskottet för M, Radikal islamist i Miljöpartiet, Religion, Skolinspektionen, SKOLVERKET, Yttrandefrihet

Etiketter:

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: