Romer låste in, misshandlade och våldtog kvinna i Lund.

picture791100Den 25-åriga kvinnan hölls inspärrad i 16 dygn i en lägenhet i Lund. Där misshandlades och våldtogs hon och fick håret avrakat. Gärningspersonerna var kvinnans tidigare make och tre släktingar till honom.

De tre släktingarna – två kvinnor, 30 och 47 år gamla samt en 30-årig man – har gripits av polis och anhållits medan ex-maken ännu är på fri fot. Svensk “gammelmedia” uppger sin vana trogen inte något om de misstänkta brottslingarnas etnicitet eller nationalitet. Polisen har dock medgett att en av gärningspersonerna, den 22-årige eftersökte ex-maken, är utlänning och misstänks ha flytt utomlands. Uppgiften att samtliga gärningspersoner är släkt med varandra implicerar således att det handlar om ett invandrarbrott.

Nu framkommer att de tre personer som polisen gripit och anhållit för de grova brotten är medlemmar i en ökänd, grovt kriminellt belastad zigenarfamilj, vilket följaktligen också gäller den ännu ej lokaliserade ex-maken genom sitt släktskap med tre gripna. Släkten har enligt uppgift ett digert kriminellt CV där bl.a. bidragsbrott, narkotikabrott, egendomsbrott, misshandel, bedrägeri och våldtäkter sägs ingå. Brotten ska ha begåtts i så väl Sverige som i våra nordiska grannländer och möjligen även i ytterligare länder.

Ovanstående uppgifter skall ses i skenet av att det just nu rasar en debatt i högt tonläge kring avslöjandet att det inom polisen har funnits ett register över kriminella zigenare och deras familje- och släktband, ett register som media vill framställa som något slags rasbiologiskt projekt och inte vill vidkännas har någon legitimitet utifrån polisens uppdrag att kartlägga, utreda och förebygga organiserad brottslighet.

Zigenare tillåts nu gråta ut i media och påstå att de i dagens Sverige utsätts för förföljelser som är lika grova som de nazisterna utsatte dem för i 1930-talets tyska koncentrationsläger. Gruppen framställs ensidigt som oskyldiga offer för antiziganism och få eller ingen törs träda fram för att hyfsa bilden och berätta om de verkliga orsakerna till varför så många zigenare har måst registreras av polisen.

Det i sig legitima polisiära uppdraget att kartlägga den organiserade zigenska kriminaliteten utesluter naturligtvis inte att fel kan ha begåtts i hur det nu kritiserade registret har hanterats. Detta får pågående förundersökning i så fall visa. Om så har skett vore det i så fall inte första gången som det slarvades med ett statligt svenskt register. Ordet långsökt räcker emellertid inte för att beskriva den bisarra medielogik enligt vilken nu byråkratiskt registerslarv skall jämställas med nazistiska utrotningsläger.

Referenser:

http://www.friatider.se/valdtaktsman-internationellt (visar bild på mannen)

http://www.d-intl.com/2013/09/26/polisen-jagar-zigenare-som-holl-sin-fru-insparrad-i-16-dagar/

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/sydnytt/slagen-och-valdtagen-i-16-dygn

http://www.sydsvenskan.se/lund/valdtagen-och-inlast-i-16-dygn/

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17527031.ab

http://www.nsd.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleID=7871839

http://petterssonsblogg.se/2013/09/24/slagen-och-valdtagen-i-16-dygn/

http://avpixlat.info/2013/09/25/zigenarfamilj-frihetsberovade-misshandlade-och-valdtog-kvinna/

Annonser
Explore posts in the same categories: INVANDRING OCH INTEGRATION, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, Romer, VÅLD MOT KVINNOR, VÅLDTÄKTER, Yttrandefrihet

Etiketter: ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

2 kommentarer på “Romer låste in, misshandlade och våldtog kvinna i Lund.”

  1. Olli Rein Says:

    Väl sammanfattat och distinkt skrivet.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: