Ullenhag: Mer pengar till massinvandringen

ullenhag-goten

Bilden ovan är från Ullenhags besök i Rosengård. Okänd fotograf.

Integrationsminister Erik Ullenhags (FP) senaste gettosejour börjar komma till sin ände. I veckan har han låtsats vara engagerad i Rosengårdsbornas liv och aviserar nu att han – som brukligt är numera – ämnar sätta sprätt på ännu mer pengar för att hålla igång den konstgjorda andningen.

– Jag får ett brett kontaktnät och en bred bild över hur Malmö ser ut. Malmö har en otrolig skaparkraft, mycket entrepenörskap och mycket duktiga människor men samtidigt stora sociala utmaningar, säger Erik Ullenhag.

Med start i höst ska 15 så kallade utsatta stadsdelar runtom i Sverige få extra pengar – bland annat Rosengård och Seved i Malmö. Mer pengar ska också läggas på svenskundervisningen, men samtidigt ska även hårdare krav ställas på nyanlända som inte ska kunna tacka nej till jobb på annan ort.

– Nästan alla man träffar säger att man vill komma i arbete. En del kan tycka det är lite tufft om jag säger att man då får man vara beredd att flytta. Men de flesta jag träffar köper det resonemanget, säger Erik Ullenhag.

Lyssna på Sveriges radio angående detta.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=96&artikel=5658178

Referens: http://avpixlat.info/2013/09/27/ullenhag-mer-pengar-till-massinvandringen/

FAKTA PÅ SKATTEFRIA BIDRAG OCH KOSTNADER FÖR NUVARANDE FLYKTINGPOLITIK SOM KOMMER ÖKA DRAMATISKT DÅ DET KOMMER TUSENTALS FLER FLYKTINGAR SOM FÅR PERMANENT UPPEHÅLLSTILLSTÅND.LÄS NEDAN.

https://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Invandrare som redan är här börjar reagera över att det kommer så många asylsökande hit, då det inte finns arbete till dem som redan är här.Därför har SD väldigt många invandrare som röstar på dem och även arbetar för dem, speciellt kristna från mellanöstern som flytt p.g.a. de är förföljda för sin kristna tro.

LYSSNA PÅ DAVID LÅNG SD SOM TALAR I RIKSDAGEN OM MASSINVANDRINGEN, MYCKET BRA TALAT!

Lyssna på en invandrare som ringer Ring P1 och säger vad han tycker om SD, lyssna även på Jan Guilou som noga granskat SD och som säger vad han tycker, samt lyssna på Jimmy Åkesson som har som vanligt kloka ord att säga.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/invandrare-for-sverigedemokraterna/

Annonser
Explore posts in the same categories: Anhöriginvandring, ENSAMKOMMANDE FLYKTINGBARN, Expressens ledarskribent Anna Dahlberg, FLYKTINGPOLITIK, Gustaf Fridolin Miljöpartiet, Illegala flyktingar, INVANDRING OCH INTEGRATION, JAN GUILOU UTTALAR SIG OM SD, Jimmie Åkesson talar, KOSTNADER FÖR ASYL OCH MIGRATIONSPOLITIK, Okatigoserat, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, Regeringen, Ring P1 SR, Rosengård, SKATTEFRIA BIDRAG FÖR INVANDRARE, SVERIGEDEMOKRATERNA, SVERIGES EKONOMI, Sveriges radio, Sveriges radio ring P1, Yttrandefrihet

Etiketter: , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: