PK-duo gör stand up om svensk rasism

picture108211

”En skam för Sverige” är titeln på vänster­profilerna Soran Ismail och Magnus Betnérs nya turné, som ska krossa Sverigedemokraternas chanser att sitta kvar i riksdagen efter 2014.

Den ständigt mediehyllade Magnus Betnér, vars komiker­karriär präglas av en aggressiv politisk korrekthet, var redan i mitten av september ute och försökte stoppa Sverigedemokraterna i kyrkovalet.

I en intervju med TV4 förklarade den 39-årige komikern, som själv inte är med i kyrkan, att han har sett att Sverigedemokraterna mobiliserar inför kyrkovalet och att han är orolig för att de kommer att använda valresultatet där som en ”språngbräda” för att kunna sitta kvar i riksdagen efter 2014.

– Så då vill jag upplysa alla andra, som skiter i kyrkovalet, om att det här gör de, och ni kanske borde masa er ut och rösta om ni vill att kyrkan ska vara öppen och modern, sade Betnér.

Betnér bekräftar också att ”rasismen och det mångkulturella Sverige” är en viktig fråga under den kommande turnén. Han utlovar dock även andra skämt.

– Det är inte bara det som showen handlar om, försäkrar han.

Namnet på Ismails och Betnérs show, ”En skam för Sverige”, kommer från diverse mejl som de båda vänster­profilerna har fått under sina försök att bekämpa alla former av invandrings­kritiska åsikter.

Den 4 oktober börjar turnén i Lund, som beräknas finnas tillgänglig på The Pirate Bay någon dag senare.

Referens: http://www.friatider.se/pk-duo-gor-stand-up-om-svensk-rasism

Jag hoppas de kan ta upp även invandrares rasism, som en debbatör tagit upp, läs nedan.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/09/10/debattor-talar-klarsprak-om-invandrares-rasism/

Jag tycker inte det är humor att försöka krossa ett demokratiskt valt parti i riksdagen. Och detta får bara motsatt verkan att SD får ännu fler röster. Dessa två herrar tänker inte på eller kanske inte vet att det är väldigt många invandrare som röstar på SD och även arbetar för dem.

Lyssna på en invandrare som ringer till ring P1 och säger vad han tycker om SD och invandringen.

Lyssna även på Jan Guilou som noga granskat SD och som säger vad han tycker om SD, även annat tel.samtal till Ring P1 finns med i inlägget nedan.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/invandrare-for-sverigedemokraterna/

Lyssna på David Lång som pratar om invandringen i riksdagen.

Nedan fakta på skattefria bidrag för invandrare, samt uppgifter på kostnader för den förda flyktingpolitiken, som säkerligen har ökat, när det kommer tusentals nya asylsökanden hela tiden.

https://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Se även nedanstående video där Janne Josefsson avslöjat SFI-fusk som är utbrett och som kan ge ca 10 000 kr skattefritt per månad i flera år.

Skrämmande när S-politiker blir ombedd avgå ur socialdempokraterna bara för att denne politiker kritiserat invandringspolitiken. Läs nedan.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/10/03/s-politiker-sa-sanningar-om-invandring-uppmanas-avga/

Läs även detta inlägg som visar på kostnader för denna ansvarslösa flyktingpolitik.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/03/11/ekonomidocent-invandringen-kostar-110-miljarder-per-ar/

Annonser
Explore posts in the same categories: ÄFS för invandrare orättvist, Åkesson: Avskaffa särrättigheterna för invandrare, David Lång SD, Ensamkommande flyktingar, Expressens ledarskribent Anna Dahlberg, FÖRSÄMRINGAR INOM VÅRDEN, FLYKTINGPOLITIK, Gunnar Sandelin, KOSTNADER FÖR ASYL OCH MIGRATIONSPOLITIK, Okatigoserat, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, SKATTEFRIA BIDRAG FÖR INVANDRARE, Stand up komiker, Sveriges radio ring P1, Uppdrag granskning med Janne Josefsson, Yttrandefrihet

Etiketter:

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: