Mångkriminell och terrorhyllande judinna bakom tårtattacken mot Åkesson

irene-508-330x140

Det var den 60-åriga judinnan Irene Matkowitzc som kastade en tårta i ansiktet på Jimmie Åkesson i går. Hon hyllar politiska terrorgrupper och är flera gånger dömd för brottslighet.

Det är nu klarlagt att det var den 60-åriga judinnan Irene Matkowitzc som genomförde tårtattacken mot Jimmie Åkesson. Hon har själv gått ut med bild och namn i Expressen och tagit på sig dådet.

Hon har på sin blogg uttryckt kärlek till våldsnätverket AFA (Antifascistisk Aktion) och hyllat terroristgruppen Rote Arme Fraktion (mer känt som Baader-Meinhof-ligan) som låg bakom flera politiskt motiverade mord i Tyskland. På Facebook gillar hon ”Revolutionära fronten” som för bara några dagar sedan hyllade morden på två grekiska nationalister.

På Youtube har hon lagt upp när hon sjunger en hyllningslåt till Kubas kommunistledare Fidel Castro (se filmen ovan).

Den tårtkastande Matkowitzc förekommer under 14 avsnitt i belastningsregistret, varav flera olovliga körningar och narkotika brott. Hon är också innehavare av den enskilda firman MIM Bygg & Maskin.

Hon har drivit flera bloggar på nätet, bland annat en där många inlägg är på engelska. Där uppmanar hon alla ”radikala anarkistiska, syndikalistiska och socialistiska judar” att skaffa en adress i Israel så att de kan rösta där. Via sitt twitterkonto har hon också haft kontakt med kvinnomisshandlaren Kim Fredriksson.

Matkowitzc är boende i Björkhagen, strax söder om Stockholms innerstad. I Björkhagen bor, enligt statistikomstockholm.se, 413 personer med utomeuropeisk bakgrund av totalt 6160 personer vilket motsvarar 6,7%.

Realisten.se kommer återkomma med fler uppgifter om Matkowitzc inom kort.

Referens: https://www.realisten.se/2013/11/06/mangkriminell-och-terrorhyllande-judinna-bakom-tartattacken-mot-akesson/

Nedan uppgifter om hennes kriminalitet.

Annonser
Explore posts in the same categories: Baader-Meinhof-ligan, Fidel Castro, Irene Matkowitzc kastade tårta på Jimmy Åkesson, MIM Bygg & Maskin, narkotikabrott, Tårtattacken mot Jimmy Åkesson SD, våldsnätverket AFA

Etiketter:

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

2 kommentarer på “Mångkriminell och terrorhyllande judinna bakom tårtattacken mot Åkesson”

 1. White Rabbit Says:

  En googling senare så konstateras att firman MIM Bygg & Maskin inte betalar moms, inte verkar sälja något och inte verkar ha några anställda och hemsida saknas. Vad kan detta betyda? Om hon är en knarkare så tycker jag att det luktar bedrägeri.

  • ladycobra Says:

   Om det är så att denna firma MIM Bygg & Maskin är oseriös så borde skattemyndigheten ta en titt på denna firma .

   Här finns länkar som berör denna kvinna som jag anser farlig.

   https://plus.google.com/110681164491737473298/posts

   http://www.skillpages.com/irene.matkowitzc#modal

   https://twitter.com/MamPowerM

   Om man läser hennes tweets så är de ju verkligen annorlunda.

   Tycker det är ett hot mot demokratin att det förekommer flera attacker på politiker och journalister och naturligtvis på alla andra som inte är politiker eller journalister,, hur har Sverige blivit?
   SKRÄMMANDE UTVECKLING, men det verkar som bara SD reagerar över detta, övriga blundar,

   Många invandrare ser hur utvecklingen är i Sverige och de har blivit förföljda för sin tros skull i sina hemländer m.m. och trodde de kom till ett land med demokrati och icke våld, men de ser att krigen från andra länder förflyttar sig hit till Sverige, då olika grupper inom Islam och andra etniska grupper krigar mot varandra här också.

   Detta problem kommer ju bli värre ju fler som kommer hit.

   Dessa invandrare röstar på SD som är det enda parti som vågar ta upp detta problem trots hot och trakkaserier mot SD politiker.

   Lyssna på en invandrare som säger vad han tycker när han ringer till ring P1 i nedanstående länk, som innehåller även andra videos bl.a. med samtal till ring P1 och även intervju med Jan Guilou .

   https://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/invandrare-for-sverigedemokraterna/

   Jag måste ta med en videoinspelning där Nalin Pekgul S talar om just detta problem som finns i Sverige och jag tycker det är modigt av henne att ta upp detta trots att hon blivit motarbetad av Omar Mustafa och Abderisak Waberi just för att hon vill prata om radikaliseringen.

   I nedanstående inlägg, finns mycket information om just moderaternas radikala islamist som ser upp till Al Quidas andlige ledare som kritiseras av moderat politiker.

   https://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/

   Lyssna även på Pat Convall som menar >”Good bye Sweden”


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: