Islamister tog över bostads­rättsförening – införde julgransförbud och sparkade ut danska hyresgäster

picture923985

För ett år sedan skapade en muslimdominerad bostadsrättsförening i danska Kokkedal rubriker när de avskaffade den gamla traditionen att sätta upp en julgran på ett av gårdshusens tak. Nu är föreningen i blåsväder igen efter att ha sparkat ut ett antal danska klubbar som hyrt lokaler i föreningens fastighet.

Bland de klubbar som tvingas lämna sina lokaler återfinns ”Det gamle vaskeri”, som är en social förening för pensionärer. Medlemmarna brukar spela dart, ägna sig åt handarbete och arrangera gemensamma måltider i de utrymmen som de hyrt av bostadsrättsföreningen. En annan sammanslutning som har fått sitt hyresavtal med bostadsrättsföreningen Egedalsvaenge uppsagt är en 36 år gammal biljardklubb.

De båda uppsagda klubbarna har två saker gemensamt: medlemmarna är nästan uteslutande danskar och de serverar ibland alkohol vid sina sammankomster. Biljardklubbens ordförande Monia Stoltz menar att det sticker i ögonen på bostadsrättsföreningens muslimdominerade styrelse och att det är bakgrunden till att hyresavtalen sagts upp.

– Vi uppfattar det helt enkelt som diskriminering. Vi har varit här i 36 år och aldrig fått några klagomål. Vi är en klubb där vi spelar biljard, umgås och dricker ett par öl. Och det sistnämnda är dessvärre något som inte alla uppskattar. Vi har försökt att få till ett möte med styrelsen, men de har inte hört av sig, säger hon till den danska tidningen Berlingske.

Bostadsrättsföreningens styrelse består huvudsakligen av muslimer och har enligt uppgifter i dansk press täta band till den islamistiska organisationen Hizb ut-Tahrir. Wikipedia beskriver Hizb ut-Tahrir som en rörelse som verkar för att ”befria samhället från de otrognas tankar, system och lagar” och införa Sharialagar istället.

För ungefär ett år sedan väckte den islamistiska styrelsen uppmärksamhet i Danmark då den beslutade att avskaffa bostadsrättsföreningens tradition att sätta upp en julgran på ett av hustaken.

Källa:nedanstående länkar.
http://www.friatider.se/islamister-tog-over-bostadsrattsforening-inforde-julgransforbud-och-sparkade-ut-danska-hyresgaster

http://www.b.dk/nationalt/hizb-ut-tahrir-infiltrerer-bestyrelse

http://sv.wikipedia.org/wiki/Hizb_ut-Tahrir

Richard Johnshof (SD) talar i riksdagen om Islam, mycket sakligt och bra anförande, lyssna nedan.

Naturligtvis finns det många kommentarer som är negativa till vad RJ säger men det är ju bara att läsa på koranen så ser man att han har rätt.

I nedanstående länk finns verser ur koranen och förklaring på ordet i koranen som ger en muslim rätt att ljuga bara det gagnar
Islam, samt flera videos om muslimska brödraskapet som har kopplingar till islamistiska förbundet i Sverige, där moderaternas
radikala islamist har varit ordförande i efter Omar Mustafa S.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/

Socialdemokraten Nalin Pekgul intervjuas angående invandring, judehat m.m.Mycket bra talat, beundrar sådana modiga kvinnor.
Lyssna på henne i intervjun nedan.

Annonser
Explore posts in the same categories: Danmark, Extremism, INVANDRING OCH INTEGRATION, Islamister tog över bostadsrättsförening i Danmark, Okatigoserat, POLITIK, SVERIGEDEMOKRATERNA

One Comment på “Islamister tog över bostads­rättsförening – införde julgransförbud och sparkade ut danska hyresgäster”

  1. Arg jävul . Says:

    Islam är en sjuk idelogi .


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: