Fler män med utländsk bakgrund väljer SD

sd__akesson__jimme_1113878c

Sverigedemokraterna lockar allt fler män med utländsk bakgrund. Enligt Statistiska centralbyråns undersökning är det 7,3 procent ur gruppen som känner sig mest hemma i partiets åsikter. För tre år sedan var motsvarande siffra 1,6 procent, skriver Sveriges Radios Ekoredaktion.

Drygt 5 000 personer har intervjuats i partisympatiundersökningen som genomförs två gånger om året.

Statistiska centralbyråns (SCB) mätning visar en trend; fler män som är födda utanför Sverige föredrar det parti som vill minska asyl- och anhöriginvandringen med 90 procent.

Ekot har träffat en lärarstudent och debattör med iranska rötter. Han berättar att han lämnat Socialdemokraterna för Sverigedemokraterna och förklarar:

– Bara för att jag är invandrare betyder inte det att jag vill ha mer invandring. Jag har inte en betingad ståndpunkt, säger han.

Enligt Mattias Karlsson som är SD:s integrationspolitiska talesperson, kan det ökade stödet bero på en segregerad bostadsmarknad.

– Många utlandsfödda bor ju i de segregerade förorterna, de ser problemen som den här väldigt stora invandringen skapar, till exempel i skolan där det kommer in ständigt nya elevkullar med väldigt stora behov. Som har språksvårigheter, som har bristande kunskaper och erfarenheter av skolvärlden från sina hemländer, vilket då tränger undan andra elever med behov, säger han till Ekot.

I SCB:s mätning handlar det inte specifikt om de olika valen (riksdag, landsting respektive kommun) och även de som inte planerar att rösta 2014 räknas in i resultatet. Men trots en felmarginal i mätningen märks en klar utveckling.

Författaren och journalisten Anna-Lena Lodenius har följt Sverigedemokraterna under en längre tid. Hon tror att partiets driv i frågor som rör motstånd mot homoadoptioner och synen på kyrkan som kulturbärare, kan medföra att nya anhängare bland utlandsfödda väljer SD.

Referenser: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5730831

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/svepet-rodgrona-har-overtaget-i-scb-matning_8789962.svd?sidan=8

Jag tror att det är fler orsaker till att män med utländsk bakgrund väljer SD. T.ex. så spelar det säkerligen en roll att de som varit i Sverige i många år och som ser hur utvecklingen är i förorterna och även i storstäderna Göteborg och Malmö, med
ökad kriminalitet, våldtäkter, rån, vandalism, bränder m.m.

Och det finns olika trosinriktningar inom Islam som i sina hemländer krigar mot varandra och så kommer de hit och börjar kriga mot varandra..alltså flyttas kriget i hemlandet till Sverige.

Detta har ju Nalin Pekgul beskrivit på ett bra sätt i denna intervju nedan.

Tror också detta med dessa skattefria bidrag som betalas ut till invandrare och andra förmåner som är skattefria spelar in att många reagerar därför pengarna för detta tas ju av skattebetalarnas pengar och det retar många och hur skall detta kunna fortsätta år efter år och det bara kommer fler och fler till vårt land, till slut så blir det ebb i statens finanser. Läs fakta nedan på dessa bidrag m.m.

https://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Lyssna på videos i nedanstående länk, där bl.a. Jan Guilou intervjuas angående SD.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/invandrare-for-sverigedemokraterna/

Invandrare och svenskar säger vad de tycker, lyssna nedan,

Lyssna på denna svenska unga tjej vad hon tycker!

Lyssna på dessa videos som är inspelningar av samtal till Ring P1 SR, där invandrare säger vad de tycker.

Ytterligare inslag från Ring P1 där Täppas Fogelberg får mothugg från en kvinna.

Lyssna på David Lång om invandring i debatt i riksdagen med socialdemokrat.

Lyssna även på nationalekonomen Tino Sanandaji som talar om fri invandring m.m.

Nedan säger Jan Guilou vad han anser om SD i en intervju för Aftonbladet.

Annonser
Explore posts in the same categories: Åsiktsförtryck, Åsiktsförtryck i Sverige., JAN GUILOU UTTALAR SIG OM SD, Massinvandring, Mångkultur, Nalin Pekgul, Okatigoserat, POLITIK, Ring P1 SR, SVERIGEDEMOKRATERNA, Yttrandefrihet

27 kommentarer på “Fler män med utländsk bakgrund väljer SD”

 1. Minnie Moses Says:

  Men kom ihåg nu att jag förstår de stora skillnaderna i ideologi mellan nazismen och sverigedemokratin.


 2. Dessa erfarenheter har gjort mig mer medveten om samhällets strukturer. Jag vet att när en politiker vill att Sverige ska visa solidaritet med Syrien så innebär det i praktiken att Fosie och Rosengård ska ta emot fler människor i sina områden, som har inte den utbildning som krävs på den svenska arbetsmarknaden, medan de som bor i Limhamn och Västra Hamnen, inte kommer påverkas alls.

 3. Dan David Says:

  Fantastiskt, vi har samma åsikter om mycket. Våra politiker borde lyssna.


 4. Jaa hur skall man anpassa sig bäst?
  De som lever i fantasin vet inte vad budget/veckopeng/hushållskassa är för något. (Vi är ett rikt land och kommer så att förbli!)
  Tyvärr så kan krig, elände, svält, pest, kolera osv osv belasta ett land och faktiskt så kan det drabba befolkningen också.
  De som upplevt detta på nära håll, lyckats ta sig till något bättre värnar naturligtvis om ”det bra” och ser oftast hoten med öppna ögon och med en god verklighetsuppfattning.
  MEN den som lever i ett (Jim) ”isolat” ser naturligtvis inte hotet, jaa inte ens om det drabbar eftersom det drabbar inte den grupp som är föremålet för ”godheten” ej heller dn egna gruppen.
  Och hela denna process verkar driven men en riktigt speciell agenda:
  – värna tillräckligt många
  – – arbetande jobbskatteavdrag etc.
  – – segregera de som ”får” arbeten speciellt subventionerade
  – – naturligtvis politiker, journalister m.fl.

  – låt de andra betala notan
  – – arbetslösa
  – – allvarligt sjuka (hur mycket jobbas det inte för att misstro dessa?)
  – – pensionärer, sänkta pensioner och höjda skatter

  Dvs vi har landat i ett demokratins dilemma där en knapp majoritet styr över alla på ett trist sätt för den ”lägre” halvan.
  MEN inte för att framstå som raketforskare men ändå kan man ju misstänka att en och annan av den prioriterade gruppen blir sjuka, arbetslösa eller pensionärer vad det lider……

  Och se där då kanske fler inser nyttan av en tillvaro där man inte konsumerar ”utsädet”……..

  Och igen människor som kommer från en tillvaro som är brutalt verklig . . väljer en framgångsrik ideologi och inte en ”pinka i byxorna” suboptimering……

 5. ladycobra Says:

  Ja det är inte bra att staten tar våra skattepengar och ger skattefria bidrag till dem som betalat 100 000 kr -200 000 kr till människosmugglare för att komma till detta bidragsparadis i Sverige och som inte betalar skatt för välfärden de får ta del av.

  Inte bra att tysta ned konsekvenserna av denna ansvarslösa asyl och migrationspolitik. Läs nedan

  https://ladycobra.wordpress.com/2014/01/06/bbc-fruktansvart-misstag-av-oss-att-tysta-debatten-om-invandring/ .

  Nedan fakta på olika skattefria förmåner och bidrag som vi skattebetalare får betala för till dem som ingen skatt betalar.

  https://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/


 6. Jan Guilou är en ärlig person som beskriver Sverigedemokraterna på ett korrekt sätt. Heder åt honom för detta.

  • ladycobra Says:

   Ja jag förstår inte hur någon kan kalla SD för ett rasistiskt och främlingsfientligt parti så de har så många invandrare som röstar på SD
   Men denna smutskastning på SD har inte samma verkan som de tror utan fler och fler kommer att förstå att SD har den mest realistiska politiken av alla partier som mörklägger det som är negativt angående flyktingmottagande… Läs nedan om fakta på skattefria bidrag och andra förmåner som vi skattebetalare betalar för och får samtidigt sämre välfärd inom sjuk och åldringsvård m.m.

   https://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/
   Ja Heder åt Jan guilou som verättade detta om SD.

 7. Rauken Says:

  Personligen tillhör jag dem som nu är helt trötta på detta slöseri.
  Vi har under årens lopp förlorat tusentals miljarder på detta spektakel. Ett fiasko som bara kan förklaras med astronomiska mått.
  Min åsikt är således att stänga av pengakranen helt och hållet.
  Inte en svensk krona till ett flyktingmottagande här, ej heller en svensk krona till bistånd där.

  Ett av de svenska regeringarnas absolut största och viktigaste spörsmål, borde vara en återbetalning av de hundratals miljarder som stals ur pensionsfonderna, för att sedan direkt slukas av 80 och 90- talens enorma massinvandring hit.

 8. Halina-Maria Karlsson Says:

  Halina Maria Karlsson Vi som älskar Sverige måste hålla ihop. Jag är invandrare och kom till Sverige på 80-talet från Polen. Jag var då 40 år gammal. jag har tyvärr observerat hur det gått utför för Sverige sen dess. Jag är utbildat lärare men kunde varken svenska eller engelska när jag kom hit så jag fick börja jobba på en städfirma. Jag har varit arbetslös tre veckor i hela mitt liv. Jag läste svenska på morgonen och jobbade på kvällar. Jag hade tillräckligt bra inkomster och behövde aldrig att gå till socialkontoret. Nu har vi en helt annan situation i Sverige. Flyktningar som kommer till Sverige nu lever flera år på bidrag. Detta drabbar väldigt hårt människor som byggt upp landet. Mest så drabbar det pensionärer.Varför skall Sverige behöva ens ha fattigpensionärer? Det är en ständigt växande grupp som lever ofta under sämre villkor än brottslingar i fängelse. Det saknas lägenheter för framförallt våra ungdomar, det saknas jobb, det saknas pengar till mer och mer saker varje dag. Det saknas pengar till att ge dom som byggde upp detta land ens anständig mat på deras ålderdom. Sverige är ett fantastiskt vackert och fint land och Vi måste kämpa att det förblir så. Det är självklart vi skall hjälpa människor, men inte på det egna folkets bekostnad. Jag är otroligt tacksam för den chansen som Sverige gav mig. Det bör alla vara som kommer hit. Sverige ger alla chansen att förverkliga sina drömmar, men det gäller att ta seden dit man kommer och inte komma med en massa krav och egna seder som man vill tvinga på resten av samhället. Det är oförskämt och otacksamt.
  Med vänlig hälsning H.M.K


 9. Eventually, after spending several hours on the internet at past
  We’ve discovered anyone that certainly does understand what they are discussing thank you a lot great article.


 10. Very good article. I’m going through many of these issues as well..

 11. apple Says:

  Hello, after reading this remarkable piece of writing i am too delighted to share my knowledge here with colleagues.

 12. apple Says:

  My family always say that I am killing my time here at net, except I know I am getting knowledge
  everyday by reading such good articles or reviews.

 13. Cornell Says:

  I don’t even understand how I stopped up here, however I believed this put up was once great.
  I do not recognise who you’re but definitely you’re going to a well-known blogger in case
  you are not already. Cheers!


 14. franquia online

  Fler män med utländsk bakgrund väljer SD | Ladycobra's Blog


 15. Wow, that’s what I was seeking for, what a data! existing here at
  this weblog, thanks admin of this web site.

 16. click here Says:

  Valuable information. Lucky me I found your
  website unintentionally, and I’m shocked why this accident didn’t happened earlier!
  I bookmarked it.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: