Socialdemokraterna i nära samarbete med islamister

 

picture881830

Den finska konvertiten Helena Benaouda är ordförande i Sveriges muslimska råd. (Foto: Holger Motzkau/CC-BY-SA)

Socialdemokraterna har en hemlig överenskommelse med en islamistisk organisation om att arbeta för att kvotera in muslimer på politiska positioner, skriver Expressen.

http://www.expressen.se/nyheter/beviset-s-lovar-att-samarbeta-med-smr/

När S-veteranen Carina Hägg petades från Socialdemokraternas riksdagslista hävdade hon själv att det berodde på att hon varit kritisk till partiets samröre med Islamiska förbundet och dess ordförande Omar Mustafa.
Påståendet avfärdades som en konspirationsteori, men nu avslöjar Expressen att Socialdemokraterna verkligen har ett nära samarbete med en annan stor islamistisk organisation – Sveriges muslimska råd, SMR.

Enligt dokument som tidningen tagit del av slöt den tidigare kristna S-föreningen Tro och solidaritet så tidigt som 1999 ett avtal med SMR om att ”aktivt föra fram muslimer” för olika typer av politiska uppdrag. I dokumenten åtar sig Socialdemokraterna dessutom att driva igenom olika politiska frågor för islamisternas räkning, som att införa statliga imamutbildningar och muslimska helgdagar.

Ordförande för SMR var vid tiden för avtalet Mahmoud Aldebe (C), som öppet förespråkar att Sverige ska införa sharialagar. Den nuvarande ordföranden, Helena Benaouda, har kopplingar till muslimska terrorister.
Enligt Carina Hägg visar dokumenten att hennes misstankar stämmer.

– Socialdemokraternas samarbete med islamister handlar om makt, den politiska dagordningen och mandat. Jag är oerhört glad att avtalet avslöjats. Det visar samtidigt att grunden till varför jag sparkas var en lögn, säger Hägg till Expressen.

Källa: http://www.friatider.se/socialdemokraterna-i-nara-samarbete-med-islamister

Nedan lite fakta om Muslimska brödraskapet med kopplingar till Islamiska förbundet i Sverige.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/12/28/brodraskapet-kopplat-till-islamiska-forbundet-i-sverige-stamplat-som-terrororganisation/

Lyssna på denna debatt från 2016

Den socialdemokratiska riksdagsledamoten Carina Hägg från Värnamo har uppmanat företag och idrottsföreningar i bygden att sluta samarbeta med ett känt dansställe utanför Värnamo. Skälet är att ägaren är Sverigedemokraternas kontaktperson i Värnamo.
Jag hoppas hon har en annan uppfattning om SD nu, då detta hände för några år sedan.
Läs nedanstående länk.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=1622296

Läs även denna artikel.

http://www.d-intl.com/2013/04/17/islam-vinner-terrang-i-svensk-politik/

Även denna länk är intressant att läsa.

http://www.socialdemokraterna.se/upload/webbforalla/arbetar-rorelsen/Broderskapsrorelsen/Dokument/kongresshandlingar/Rapport%20Delaktighet%20identitet%20o%20integration001.pdf

Miljöpartiets Mehmet Kaplan har bjudit in en kritiserad antisemit i riksdagen, läs om detta.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/04/13/miljopartiets-mehmet-kaplan-bjod-in-kritiserad-antisemit-till-sveriges-riksdag/

Läs också om kritik mot Reinfeldt angående radikala islamisten Abderisak Waberi som ser upp till Al Quidas andlige ledare och har i alla fall suttit i försvarsutskottet i riksdagen. Läs också på förklaringen på ordet i Koranen som ger en muslim rätt att ljuga bara det gagnar Islam, samt flera verser ur Koranen och videos bl.a. intervju med moderaten Waberi, samt videos som visar vad Muslimska förbundet har för avsikter med Europa.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/

Lyssna på ett anförande i riksdagen om Islam.

Intervju med Abderisak Waberi som suttit i försvarsutskottet i riksdagen tidigare för Moderaterna.

Läs detta som visar att Omar Mustafa och Abderisak Waberi drev en kampanj mot Nalin Pekgul.

http://www.livochratt.se/livratt-avslojar-omar-mustafa-samarbetade-med-abdirizak-waberi-i-kampanj-mot-kvinnlig-politiker/

I nedanstående artikel bekräftas också Muslimska brödraskapets samröre med Islamiska förbundet och Socialdemokraterna.
http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/ahmed-akkari-om-sitt-krig-mot-jyllands-posten_3523230.svd

Se dessa videos som visar hur långt islaminiseringen gått i England.

Nedan video från Paris CBN

Jag undrar om politiker känner till att det är tillåtet för en muslim att ljuga, bara det gagnar islam. Politiker borde läsa koranen och ta reda på hur muslimer tänker. Samt ta reda på så mycket fakta som möjligt om islam och se skillnaden mellan kristendom och islam.

Det finns också ett ord i Koranen enligt nedan.

Taqiyya

En rätt att ljuga inför en ickemuslim, bara det gagnar Islam. Letade förklaringen på Youtube och på Googel ang ordet Tagiyya.
Läpparnas bekännelse är inte samma sak som hjärtats.

Se denna video om Taqiyya

I nedanstående länk fanns förklaring på detta ord Taqiyya.

http://www.thereligionofpeace.com/Quran/011-taqiyya.htm

NEDAN NÅGRA VERSER UR KORANEN

Era hustrur1 är för er som en åker; beträd därför er åker, när och som ni önskar – men sörj först för era själar.
(Surah 2:223; fördjupning)

Hustrun har, som sig bör, rättigheter mot mannen motsvarande dem han har mot henne; hans rätt ligger dock ett steg framför hennes.
(Surah 2:228; fördjupning)

Om ni är rädda att inte kunna behandla de faderlösa med rättvisa, tag då andra kvinnor som är tillåtna för er till hustrur – två eller tre eller fyra; men begränsa er till en enda om ni inte tror er om att kunna behandla dem alla lika – eller vänd er till någon av dem som ni rättmätigt besitter. Detta gör det lättare för er att undvika partiskhet.
(Surah 4:3; fördjupning)

O ni som tror, tag icke judarna och de kristna till vänner.3 De är varandras vänner. Och den av er som tar dem till vänner är sannerligen en av dem. Allah vägleder förvisso icke det orättfärdiga folket.
(Surah 5:51; fördjupning)

När de helgade månaderna1 gått till ända skall ni döda avgudadyrkarna [icke-muslimer], var ni än träffar på dem; tag dem till fånga och omringa dem och lägg er i försåt för dem. Men om de visar ånger och villighet att förrätta bönen och betala allmoseskatten, lämna dem då i fred – Gud [Allah] är ständigt förlåtande, barmhärtig.
(Surah 9:5; fördjupning)

Bekämpa [slåss mot, kriga mot] dem som inte tror på Allah eller Domens Dag, eller tillåter det som är förbjudet av Allah och Hans Sändebud, eller inte erkänner Sanningens Religion, bland Bokens Folk [Judar och Kristna], tills de ger kompensation med villlig underkastelse, och känner sig underdåniga.
(Surah 9:29; fördjupning)

Då ni möter förnekarna1 [icke-muslimer] i strid, låt svärden falla över deras huvuden till dess ni har tvingat dem på knä; tag därefter de överlevande till fånga. Sedan kommer den tid då ni skall ge dem fria, godvilligt eller mot lösen, för att kriget skall lägga av sina bördor. Detta är vad ni har att iaktta. Om Gud ville kunde Han helt visst slå ned dem utan er medverkan, men genom att låta er kämpa mot varandra sätter Han er alla på prov. Och vad dem beträffar som stupar i kampen för Guds sak, skall Han inte låta deras handlingar bli förgäves; Han skall leda deras steg och ge dem sinnesstyrka och inre lugn och föra dem till paradiset som Han har låtit dem veta.
(Surah 47:4-6; fördjupning)

Referenser:

1. Bernström, K. Mohammed, ”Koranens budskap”, Proprius Förlag, 2002
2. Khalifa, Rashad, ”Koranen, Det Sista Testamentet”, Islamic Prod., 1998
3. Sadiqa, Qanita, ”Den Heliga Qur’anen”, Islam International Publ. Ltd., 1988
4. Safa, F. Reza, ”Inside Islam”, s. 41, Charisma House, 1996
5. Källberg, Knut-Göran, ”Reportage: Självmordsbombare”, Expressen Magasinet, s. 21-22, Söndag-Måndag, 12-13 Dec. 2004
6. Caner, Ergun & Emir, ”Unveiling Islam”, s. 64, 219, Kregel Publ., 2002
7. Spencer, Robert, ”Jihad Watch”, 12/3 2005
8. Morey, Robert, ”Islams invasion”, s. 127-129, Livets Ords förlag, 2003
9. Abdullah Al Araby, ”Islam Review”, 9/4 2005

.Nedan kan ni lyssna på en föreläsning om Islam och Koranen av f.d. muslimen Mona Walter som vet vad hon pratar om.

Lyssna på denna video där en f.d. muslim talar om att koranen ligger bakom IS handlande, han är son till en Imman och kan verkligen allt om koranen.

Lyssna på detta telefonsamtal från radikal islamist i Sverige som ringer till f.d. muslim och son till en Imman.

.

.

Explore posts in the same categories: Fredrik Reinfeldt, Islamiska förbundet, ISLAMISTISK FRISKOLA, Moderaterna Reinfeldt, Muslimska brödraskapet, Nalin Pekgul, OBAMA ADMINISTRATION I VITA HUSET, oenighet i moderaterna, Okatigoserat, Omar Mustafa, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, Radikal islamist i Miljöpartiet, Richard Johnshof, Sharialagar i Islam, Skolinspektionen, Socialdemokraterna, Storbritannien, SVERIGEDEMOKRATERNA, SVT, Yttrandefrihet

Etiketter:

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

20 kommentarer på “Socialdemokraterna i nära samarbete med islamister”

 1. Lisen Says:

  Väldigt svårt att av klippet förstå vad Abdirisak Isak pratar om. Klippet ger i alla fall inget belägg för bloggens påståenden om honom. Det mest konkreta jag kan uppfatta är att han säger någonting om illustrationsarbete, vilket helt saknar koppling till vad bloggen påstår om Isak. Förstår inte vad klippet har för funktion över huvud taget?

 2. Lisen Says:

  Vad är vitsen med att lägga in ett riksdagsanförande som du knappt förstod på bloggen? Dessutom uppfattade jag det som ett klipp UR anförandet, inte hela anförandet. Om det verkligen var hela anförandet, så måste det ju i så fall ha förekommit fler anföranden tidigare i samma debatt, av vilka sammanhanget framgår. Att man inte förstår innehållet är ju en vanliga konsekvens av att citat rycks ur sina sammanhang.

  Talar här om försvaret och säkerhet, säger bildtexten. Hur har du kommit fram till det? Vad säger han om försvaret och säkerhet i så fall då?

  Har en vag uppfattning om Abdirisak Waberi. Någonstans i bakhuvudet har jag något minne av att han möjligen har islamistiska sympatier. Däremot skulle jag inte säga samma sak om Omar Mustafa, efter att ha tagit del av debatten efter att han tvingades avgå från sitt uppdrag inom SAP. Däremot blev han uthängd pga sin inställning att det ska råda full yttrandefrihet. Det var för att debattera han bjudit in föreläsare, vars åsikter han inte delade. Väldigt orättvist att tolka det som att han skulle dela dessa åsikter. Ni Sd-sympatisörer brukar ju i andra sammanhang vara angelägna om yttrandefriheten, varför ni borde förstå hur fel detta var. Bloggen verkar inte direkt distingera mellan Omar Mustafa och Abdirisak Waberi, vilket är fel. Mustafa har absolut inte drivit införande av sharia-lag i Sverige, och särskilt inte inom SAP. Om Waberi förespråkat detta så är det ju sannolikt inte heller via M, utan snarare via andra organisationer.

  Iofs är det bra att bloggen tar upp avtalet mellan SAP:s kristna gren och paraplyorganisationen Sveriges Muslimska Råd. Hade inte tidigare noterat existensen av just detta avtal, även om jag kände till samarbetet mellan fd Broderskapsrörelsen och mulsimska organisationer, bl a från Uppdrag Granskning. Däremot är det fel att använda försåtliga, felaktiga, citat. Expressen skriver inte islamistisk, utan muslimsk, organisation, vilket är en avsevärd skillnad. Genom felciteringen framställs bloggens egna åsikter som Expressens, viket är djupt otillständigt. Men det är ju bra att ni har med länkar till någorlunda objektiva medier, så att man kan få en mer nyanserad uppfattning. Expressen citerar en islamolog, som menar att en del framträdande ledamöter inom SMR är islamister och förespråkar sharia för muslimer i Sverige. Den lilla detaljen har bloggen också utelämnat. Så vitt jag vet så finns det ingen som förespråkat sharia för hela den svenska befolkningen. Utesluter man den detaljen så ger man en grovt missvisande bild av sakförhållandena. Därmed inte sagt att vi ska ha sharia för muslimer heller. Det är jag personligen emot, och förhoppningsvis även majoriteten av muslimerna i Sverige. Himla bra att vi nu får hit ett stort antal sekulariserade muslimer från Syrien, vilka kan bidraga till att förstärka den majoriteten.
  Expressen lät SMR:s ordförande besvara kritiken, och hon menade att islamologen som uttalat sig var speciell och hade en felaktig uppfattning om islam (och därmed underförstått också om SMR). Alltså svårt att därav få någon visshet huruvida en del framstående medlemmar av SMR är islamister samt förespråkar sharia-lagstiftning bland muslimer i Sverige. Man kan ju bara beklaga att Expressen gjort det lät för sig, genom att låta två personer med motsatta uppfattningar uttala sig, istället för att själva forska vidare tills de ansett sig ha en säker uppfattning i själva sakförhållandet.

  Menade inte med mitt förra inlägg att försvara Waberi. Det är säkrast att jag inte säger för mycket vare sig bu eller bä, eftersom jag inte vet. Mitt svar handlade specifikt om videoklippet. Den primära anledningen att jag inte följt länken om Waberi, som du hänvisar till i ditt svar på min kommentar, är att jag inte hunnit. Det är mycket länkar, videoklipp osv här på bloggen, som tar en del tid i anspråk och jag hade följt några andra länkar och sett några videoklipp istället.

  Nalin Pekgül är en utpräglat ärlig person, som jag har stark respekt för. Därför är jag måttligt road av att hon används som slagträ i antimuslimska kampanjer. Vill i sammanhanget påminna om att Nalin Pekgül själv INTE är konvertit, ateist eller dylikt, utan troende moderat muslim – en god representant för majoriteten av muslimerna i Sverige. Om även Waberi bedrivit kampanj, fast i hans fall, mot Nalin Pekgül, så är jag givetvis intresserad av att ta del av det. Pekgül har helt rätt i sin inställning att majoriteten av svenska muslimer inte vill representeras av islamister, och ej ens av muslimska organisationer, vilkas totala medlemsantal tydligt befinner sig i minoritet bland det totala antalet muslimer i Sverige.
  Dock upplevde jag att hon var överdrivet kritisk mot just Omar Mustafa. Jag uppfattade att hennes kritik grundade sig på att hans organisation Muslimska Förbundet har samröre med Islamska Brödraskapet, samt av en del anses vara en officiell svensk avdelning av detsamma. Dock har jag inte funnit något stöd för att Mustafa personligen skulle ha islamistiska åsikter. Däremot vittnade folk som känner honom i debatten om att han personligen har tydligt progressiva åsikter: Bland annat har han verkat för samförstånd mellan muslimer och judar, vidare har han en stark övertygelse om allas lika värde och rättigheter, oavsett grupptillhörighet. Vill även minnas att Mustafa tog ut hälften av föräldraledigheten när han blev pappa. Det är ju mer än vad de flesta etniskt svenska män gör, så det säger en del om Mustafa.

  Det Muslimska Brödraskapet är en brokig samling, och man kan inte påstå att alla som ingår i den organisationen skulle vara islamister. Någonstans i Expressen-artikeln framgår det att fd ordföranden i SMR får kritik bl a för att han stödde Muslimska Brödraskapet i Egypten under protesterna mot dem. Det tycker jag inte var underligt. Oavsett att de har mer eller mindre kulturreaktionära åsikter, särskilt i sexistiskt avseende, så var de ju folkvalda. Dessutom hade det Muslimska Brödraskapet i Egypten hela tiden verkat med ickevålds-metoder. Sedan togs militären till hjälp för att driva bort det folkvalda styret. Det kan man väl inte stödja? Det kan ju uppfattas som en militärkupp. Visserligen hade militären stöd av en stor del av befolkningen. Dock sannolikt inte av majoriteten. Om så varit fallet hade man ju kunnat vinna valet från början och inte behövt dra in militären. Det råder knappast demokrati i Egypten idag. Är det bättre?

  Expressen nämner också vilka huvudpunkter avtalet med SMR innehöll: Man skulle medverka till att muslimer skulle få rätt att vara lediga under muslimska högtider, antingen genom lagstiftning eller avtal. Vidare till att muslimer på arbetsplatserna skulle ha rätt att hålla fredagsbön. Tämligen harmlösa frågor. Den största frågan var att man skulle medverka till en svensk imam-utbildning. Detta är mycket positivt, eftersom ett huvudproblem varit att reaktionära imamer som inte delar svenska värderingar kommit hit och fört med sig och spritt sexistiska värderingar och uppmaningar inom församlingarna. Som jag har förstått det har det rått stor enighet i debatten om att den bästa lösningen är en inhemsk svensk imamutbildning. Jättebra att muslimer och övriga svenskar kan vara överens på den punkten, tycker jag. Så långt inga problem. Sedan innehåller avtalet också en del om att det skulle finnas muslimer på minst 15 socialdemokratiska listor till olika kommunfullmäktige-församlingar, samt minst 5 landstingslistor och minst 5 olika listor från olika länsdistrikt till riksdagsvalet 2002. Detta är väl mer kontroversiellt, men man får ju anta att socialdemokrater bara tar in muslimer på listorna, som delar socialdemokratiska värderingar. Dessutom gällde det ju valet 2002, så det är väl ganska överspelat. Avtalet gjordes under förra ordförandeskapet i SMR och nuvarande ordföranden förnekar kännedom om avtalet.

  En del muslimer finns givetvis i riksdagen, eftersom de utgör en relativt stor minoritet. Om det är olyckligt kan det också vara så att det finns en del islamister i riksdagen. Ponera att det finns några enskilda islamister. Därifrån till ett islamistiskt maktövertagande är det dock mycket långt. Du/ni tror väl inte att islamistiska lagförslag eller andra islamistiska förslag skulle få majoritet i riksdagen? Det är ytterst osannolikt för att inte säga omöjligt att en majoritet av riksdagen skulle utgöras av islamister.
  Så vart vill du komma med bloggens påståenden om islamister i riksdagen? Vilka slutsatser drar du av det?

 3. Lisen Says:

  Har nu följt länken till nättidningen Liv & Rätt. Liv & Rätt drivs av stiftelsen Pro Vita. Pro Vita är av allt att döma främst en organisation som vill förbjuda abort. Pro Vita = Pro Life, men man har blandat in lite latin istället för engelska, för att verka mer respektabla, samt eventuellt för att man inte omedelbart ska kunna sortera in dem i Pro Life-rörelsen. Förutom abortmotstånd vill Pro Vita också, arbeta för familjen, utan precisering. Det måste rimligtvis tolkas som att Pro Vita företräder sk traditionella familjevärderingar, dvs ytterst reaktionära värderingar bl a i fråga om könsroller. Hur kommer det sig att bloggen som är så kritisk mot sexism inom islam inte drar sig för att befatta sig med sexister, som grundar sig på sin tolkning av kristendomen eller ev på ideologi eller helt enkelt på egennyttan. Är det skillnad på sexister och sexister?

  Påståendet att Waberi och Mustafa, påhejade av socialdemokratiska feminister, skulle ha drivit en kampanj mot Pekgül kommer från en anonym källa. Källan hänvisar till en face-book-sida, som Waberi och Mustafa ska ha haft tillsammans. Nättidningen LIv&Rätt har inte kunnat hitta några spår av facebook-sidan och uppgifterna bekräftas ej heller från annat håll. Men likafullt refererar Liv&Rätt uppgifterna som om de vore belagada bortom tvivel, vilket även denna blogg gör. Anledningen att man inte har sett dessa uppgifter i bredare medier är antagligen att de brister i trovärdighet. Nättidningen presenterar ingen bra anledning varför feminister skulle lierat sig med islamister mot Pekgül. Källan påstår att det viktiga för feministerna skulle ha varit att förhindra kritik mot islamisterna. Mycket märkligt och mycket svårt att se varför feminister skulle vara inställda på att förhindra kritik mot islamister, med tanke på islamismens sexistiska karaktär.

 4. Lena Says:

  Detta har jag sagt i 20 år att islamister vill islamisera väst.Denna blogg är fantastisk som visar verkligheten! Kommer att återkomma dagligen


 5. […] ligger inte långt efter, de har djupa kopplingar till muslim Sverige https://ladycobra.wordpress.com/2014/01/30/socialdemokraterna-i-nara-samarbete-med-islamister/ Och stoppas de inte kan Sveriges framtid vara i stor […]

 6. Frank Says:

  It’s the best time to make some plans for the future and it’s time to be happy.
  I’ve read this post and if I could I wish to suggest you few
  interesting things or advice. Maybe you can write next articles referring to
  this article. I want to read even more things about it!


 7. Hi there my friend! I wish to say that this post is great, nicely
  written and contain almost all important info. I’d like to see even more posts like
  this.

 8. pussy Says:

  It’s truly a nice and useful piece of info. I’m happy that you shared this useful info with us.
  Please stay us up to date like this. Thanks for sharing.

 9. Jim Says:

  Woah! I’m realoly enjoyiing thhe template/theme of thiss blog.
  It’s simple, yeet effective. A llot off tikmes it’s tough too get thast ”perfect balance” between usability and vjsual appeal.
  I muszt saay thwt you’ve doe a superb jjob wikth this. Additionally, thhe blpg loads verdy fast foor me on Safari.
  Superb Blog! I’ve been broiwsing oonline mor than three
  hours today, butt I byy no means discoivered anyy attention-grabbing article lkke yours.
  It is beauyiful wotth sufficient foor me. In my view, if all weeb owners and
  blpggers madse jjust right content maaterial as youu
  probagly did, thee intrnet will bee muych mire helpul than eer
  before. Itts suc ass you leqrn mmy thoughts! Yoou aappear to
  understad a lot aboput this, lie youu wrote thee
  guide iin iit or something. I bellieve tuat yoou simply ccan doo with a ffew percent to foprce thhe mesage house a ittle
  bit, hkwever nstead off that, this is great blog. A grea read.
  I will definiutely be back. http://www.cspan.net


 10. Good day! I just would like to offer you a big thumbs up for the excellent info you have right
  here on this post. I am returning to your blog for more soon.

 11. click here Says:

  Very soon this web site will be famous among all blogging and site-building visitors, due to it’s pleasant articles

 12. Thad Says:

  Have you ever considered about adding a little
  bit more than just your articles? I mean, what you say is fundamental and
  everything. Nevertheless imagine if you added some
  great pictures or videos to give your posts more, ”pop”!
  Your content is excellent but with images and videos,
  this site could undeniably be one of the best in its niche.

  Amazing blog!


 13. Highly energetic blog, I enjoyed that a lot. Will there be a part 2?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: