Alexander Bard: ”Ullenhag har anlitat en galen våldsbrottsling”

Debattören Alexander Bard, känd från popbandet Army of Lovers, rasar mot integrationsminister Erik Ullenhags beslut att finansiera en rapport om ”afrofobi” författad av den kriminella extremisten och Expo-grundaren Tobias Hübinette.

Fria Tider kunde igår avslöja att mannen som utrett ”afrofobi” åt regeringen, Expo-grundaren Tobias Hübinette, är en kriminell extremist som varit verksam i en terrororganisation och skryter om hur han misshandlar barn och pensionärer.

Hübinette är dömd för ett mycket stort antal brott, bland annat skadegörelse, sabotage, uppvigling, grov uppvigling, ofredande, förtal, olaga hot och allmänfarlig vårdslöshet.

Han har i olika sammanhang skrutit om hur han begått andra brott genom att stjäla CD-skivor och misshandla barn och gamla som han upplever betett sig ”rasistiskt”.

”Jag rusar in genom bakdörren och tränger mig fram bland barnen och trycker upp pojken mot glasrutan så han börjar kvida och ropa ‘nej, nej’”, berättar den 42-årige Expo-grundaren i en artikel i tidskriften Arena om hur han misshandlar en pojke i förskoleåldern som kallat honom för ”kines”.

Nu reagerar debattören Alexander Bard, känd från popbandet Army of Lovers, mot att Hübinette utreder ”afrofobi” åt regeringen.

”Det verkar som om Erik Ullenhag har anlitat den galne våldsbrottslingen Tobias Hübinette. Har Ullenhag blivit fullständigt sinnessjuk?”, skriver Bard på Twitter.

Svenska Dagbladets ledarskribent Ivar Arpi har tidigare ifrågasatt om Hübinette är en lämplig person att utreda rasism, bland annat mot bakgrund av Hübinettes förflutna i den vänsterextrema terrororganisationen AFA.

Referens: http://www.friatider.se/alexander-bard-ullenhag-har-anlitat-en-galen-valdsbrottsling

”Jag är misstänkt för ett mord” – möt Expo- grundaren som blev regeringens expert på rasism
• Dömd för ett stort antal brott, med ett förflutet inom Expo och AFA
• Har överfallit skolbarn och pensionärer
• Möt 42-årige Tobias Hübinette – regeringens expert på ”afrofobi”

Rasism mot afrikaner är ett växande problem enligt en ny rapport beställd av regeringen. Bakom rapporten står Tobias Hübinette – en flerfaldigt brottsdömd AFA-veteran och grundare av den vänster­extrema tidskriften Expo. Fria Tider har tittat närmare på den 42-årige rapport­författarens bakgrund.

Läs fortsättningen om Tobias Hybinett i nedanstående länk:

http://www.friatider.se/jag-ar-misstankt-for-ett-mord-mot-expo-grundaren-som-blev-regeringens-expert-pa-rasism

Lyssna på debatt om afrofobi mellan Ullenhag och Kenth Ekroth i riksdagen.

Lyssna på denna debatt där Alexander Bard säger vad han tycker om yttrandefrihet.

MERA OM VAD ULLENHAG HITTAT PÅ.

Nyanlända invandrare ska få behålla sina generösa bidrag – även efter att de har fått ett arbete. Regeringen motiverar det kontroversiella beslutet med att man vill göra det ”mer lönsamt för nyanlända invandrare att arbeta”.

Den kostsamma så kallade etableringsreformen genomfördes av regeringen år 2010 och innebär att skattefinansierade ”lotsar” ska hjälpa nyanlända invandrare in på arbetsmarknaden.

Under etableringstiden har den nyanlände rätt att hämta ut en serie bidrag, som enligt en beräkning som Fria Tider gjorde i november kan uppgå till mer än 22.000 kronor i månaden – skattefritt.
Läs mera nedan om detta.

https://ladycobra.wordpress.com/2014/02/03/ullenhag-invandrare-med-jobb-ska-fa-bidrag-anda/

Fakta på skattefria bidrag för invandrare i nedanstående inlägg.

https://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Annonser
Explore posts in the same categories: Alexander Bard, BROTT OCH STRAFF, Erik Ullenhag, Expo, Ivar Arpi, Okatigoserat, Vänsterextrema terrorganisationen AFA

Etiketter:

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

2 kommentarer på “Alexander Bard: ”Ullenhag har anlitat en galen våldsbrottsling””


  1. […] och är dömd för ett antal våldsbrott, anlitades av Erik Ullenhag som utredare vilket ifrågasattes av en del stridbara […]


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: