Özz Nûjen ville stjäla Åkessons publik – betald av Socialdemokraterna

Sossarnas förslag, höj skatterna!

ALMEDALEN I en debattartikel hos Nyheter24 uppmanar komikern Özz Nûjen folk att lyssna på honom istället för Åkesson i Visby den första juli. Vad Nyheter24 inte berättar är att Özz Nûjens Almedalstal är betalt av Socialdemokraterna.

I en debattartikel publicerad hos Nyheter24 listar Özz Nûjen sju anledningar till varför han tycker att man ska lyssna på honom istället för på Jimmie Åkessons tal i Almedalen. Vad han däremot inte talar om är att Socialdemokraterna indirekt är med och betalar arrangemanget med syfte att stjäla publik från Sverigedemokraternas partiledare.

Socialdemokraterna använder skattepengar

Det finansiella stödet till Özz Nûjens föreställning kommer bland annat från skattebetalarna i Västerbotten.

– Att vi går in som enda region med stöd till Özz Nûjens föreställning i Almedalen är för att vi värnar om mångfald och jämlikhet. Det är frågor som vi tycker han är en bra representant för. Det känns helt rätt att få visa detta under Almedalsveckan under ett offentligt arrangemang öppet för alla, säger Nina Björby, (S), kulturberedningens ordförande vid Region Västerbotten i ett pressmeddelande.

Utöver Region Västerbotten finns även fler organisationer som sponsrar Nûjen. Bland dem hittar vi bland annat Landsorganisationen i Sverige, LO, med starka kopplingar till Socialdemokraterna. Även fackförbundet IF Metall, där Socialdemokraternas partiledare Stefan Löfven tidigare varit ordförande, är med och sponsrar.

I listan av sponsorer finns fler fackförbund inom LO. Utöver organisationer med direkta kopplingar till Socialdemokraterna finns även Röda Korset och ett antal fristående fackförbund.

Referens: http://nyheteridag.se/ozz-nujen-vill-stjala-akessons-publik-betald-av-socialdemokraterna/

Nu lyckades inte Socialdemokraterna eller Özz Nûjen stjäla Jimmie Åkessons publik som applåderade Jimmies tal som var enastående bra. Lyssna nedan.

Till och med så applåderade vänsterpartisten Dror Feiler Jimmmie under hans tal i Almedalen.
Läs nedan.

https://ladycobra.wordpress.com/2014/07/03/dror-feiler-appladerade-jimmie-akesson/

Annonser
Explore posts in the same categories: Almedalen, Dror Feiler applåderade Jimmie, Dror Feiler Vänsterpartiet, Jimmie Åkessons tal i Almedalen, Okatigoserat, POLITIK, SVERIGEDEMOKRATERNA, Vänsterpartiet

Etiketter:

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

5 kommentarer på “Özz Nûjen ville stjäla Åkessons publik – betald av Socialdemokraterna”

 1. Blodsven Says:

  Kan väl endast vara idiotpolitiker som betalar för något så odugligt. Lika idiotiskt att kalla denna inkvoterade fåntratt för komiker.

 2. elfyma+ Says:

  Och jag som trodde att narren ställde upp ideéllt helt gratis (ironi).
  För det var så det framställdes i media.
  Allt ”ideéllt” arbete i Sverige är numera skattefinansierat, på ett eller annat sätt. Det handlar om kreativ bokföring.

  • ladycobra Says:

   Ja detta trodde jag också först, men det var ju inte alls sant, han fick säkert bra betalt och där får skattebetalare vara med att betala, Egentligen mycket fult gjort av Socialdemokraterna m.fl.

 3. Kejje Says:

  Sossarna slickar ju massinvandringen. Det är ju deras grej ( alla lika) MULTIKULTI var ska det sluta om man använder pajasar som UZZ Nujen för att förstärka sitt multikulturella tänk. En Kurd som gör narr av ett Svenskt regeringspartis ledare som Jimmy Åkesson. Tänk när vi gör narr av muslimerna skäggtomtar då blir det ett djävla liv och folk får ha livvakter och blir mordhotade, nej fler rondellhundar i form av skäggtomtar så det jämnar ut sig. En Kurdisk statsminister ? Ja det är väl snart på förslag det också. Snart är vi en minoritet i vårt eget land.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: