Tal till President Obama från f.d. muslim

Lyssna på denna f.d. muslims tal till president Obama.

 

Jag reagerade på Obamas tal på TV i dag, då han menar att IS inte har med religionen Islam att göra och att det inte existerar en religion som uppmanar till att döda oliktänkande.

Jag börjar undra om Obama stödjer Islam? Lyssna noga på detta tal, antingen vet inte Obama något om islam trots att hans släkt är muslimer eller så vill han skydda Islam??

 

 

Lyssna också på denna video, som handlar om Obama är kristen eller muslim.

Muslimer i Vita huset i USA

Vad skall man tro egentligen?? Använder Obama ordet i koranen som ger en muslim rätt att ljuga bara det gagnar Islam? Läs verser i koranen nedan och även förklaring på ordet i koranen som ger muslimer rätt att ljuga bara det gagnar Islam.

Taqiyya En rätt att ljuga inför en ickemuslim, bara det gagnar Islam. Letade förklaringen på Youtube och på Googel ang ordet Tagiyya. Läpparnas bekännelse är inte samma sak som hjärtats. “Three Things About Islam” på Youtube. Jag letade på länken och det var verkligen intressant läsning, läs själv och lyssna själv.

https://www.youtube.com/watch?v=iwd_LQULWpE

Även i nedanstående länk fanns förklaring på detta ord Taqiyya.

http://www.thereligionofpeace.com/Quran/011-taqiyya.htm

 

NEDAN NÅGRA VERSER UR KORANEN

Era hustrur1 är för er som en åker; beträd därför er åker, när och som ni önskar – men sörj först för era själar. (Surah 2:223; fördjupning) Hustrun har, som sig bör, rättigheter mot mannen motsvarande dem han har mot henne; hans rätt ligger dock ett steg framför hennes. (Surah 2:228; fördjupning)

Om ni är rädda att inte kunna behandla de faderlösa med rättvisa, tag då andra kvinnor som är tillåtna för er till hustrur – två eller tre eller fyra; men begränsa er till en enda om ni inte tror er om att kunna behandla dem alla lika – eller vänd er till någon av dem som ni rättmätigt besitter. Detta gör det lättare för er att undvika partiskhet. (Surah 4:3; fördjupning)

O ni som tror, tag icke judarna och de kristna till vänner.3 De är varandras vänner. Och den av er som tar dem till vänner är sannerligen en av dem. Allah vägleder förvisso icke det orättfärdiga folket. (Surah 5:51; fördjupning)

När de helgade månaderna1 gått till ända skall ni döda avgudadyrkarna [icke-muslimer], var ni än träffar på dem; tag dem till fånga och omringa dem och lägg er i försåt för dem. Men om de visar ånger och villighet att förrätta bönen och betala allmoseskatten, lämna dem då i fred – Gud [Allah] är ständigt förlåtande, barmhärtig. (Surah 9:5; fördjupning)

 

Bekämpa [slåss mot, kriga mot] dem som inte tror på Allah eller Domens Dag, eller tillåter det som är förbjudet av Allah och Hans Sändebud, eller inte erkänner Sanningens Religion, bland Bokens Folk [Judar och Kristna], tills de ger kompensation med villig underkastelse, och känner sig underdåniga. (Surah 9:29; fördjupning)

 

Då ni möter förnekarna1 [icke-muslimer] i strid, låt svärden falla över deras huvuden till dess ni har tvingat dem på knä; tag därefter de överlevande till fånga. Sedan kommer den tid då ni skall ge dem fria, godvilligt eller mot lösen, för att kriget skall lägga av sina bördor. Detta är vad ni har att iaktta. Om Gud ville kunde Han helt visst slå ned dem utan er medverkan, men genom att låta er kämpa mot varandra sätter Han er alla på prov. Och vad dem beträffar som stupar i kampen för Guds sak, skall Han inte låta deras handlingar bli förgäves; Han skall leda deras steg och ge dem sinnesstyrka och inre lugn och föra dem till paradiset som Han har låtit dem veta. (Surah 47:4-6; fördjupning)

 

Referenser: 1. Bernström, K. Mohammed, ”Koranens budskap”, Proprius Förlag, 2002 2. Khalifa, Rashad, ”Koranen, Det Sista Testamentet”, Islamic Prod., 1998 3. Sadiqa, Qanita, ”Den Heliga Qur’anen”, Islam International Publ. Ltd., 1988 4. Safa, F. Reza, ”Inside Islam”, s. 41, Charisma House, 1996 5. Källberg, Knut-Göran, ”Reportage: Självmordsbombare”, Expressen Magasinet, s. 21-22, Söndag-Måndag, 12-13 Dec. 2004 6. Caner, Ergun & Emir, ”Unveiling Islam”, s. 64, 219, Kregel Publ., 2002 7. Spencer, Robert, ”Jihad Watch”, 12/3 2005 8. Morey, Robert, ”Islams invasion”, s. 127-129, Livets Ords förlag, 2003 9. Abdullah Al Araby, ”Islam Review”, 9/4 2005

Läs även detta. https://ladycobra.wordpress.com/2014/04/19/konverterade-till-kristendom-dodshotas-av-muslimer-i-sverige/

https://ladycobra.wordpress.com/2014/09/04/mona-walter-ullenhag-vi-ar-inte-islamofober-vi-ar-radd-av-islam/

Annonser
Explore posts in the same categories: Dödshot mot konvertit till kristendom, KRISTENDOM, Kristna, Muslimska brödraskapet, OBAMA ADMINISTRATION I VITA HUSET, OBAMA USA, Okatigoserat, POLITIK, Religion, TERRORISM, USA

Etiketter:

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

23 kommentarer på “Tal till President Obama från f.d. muslim”

 1. fernaeus Says:

  Tack för kaffet och bra artikel! Folk behöver påminnas om vad som står.

  Gillar också loggan!

  SE

  • ladycobra Says:

   Tack för komplimangen! Men jag undrar vem som bjudit dig på kaffe? Obama eller *ler* Ja men det stämmer vad som står i bibeln att på yttersta tiden skall folk blunda och inte vilja se.

   Gå in på Matteus 24 alla verser i bibeln och läs om framtiden mycket intressant och det stämmer ju med vad som sker nu.

   God bless you!..

   • fernaeus Says:

    Jag kan ha blandat ihop dig med en annan. Ska läsa.

    Iofs skeptisk till spådomar. I Matteus finns en del idéer som jag inte gillar hos Jesus. Särskilt kravet på fullkomlighet. Jag ansluter mig till stor del till Aristoteles, Kant och Buddha. De idéer hos Jesus som överensstämmer med dessa gillar jag. Jesus påverkades uppenbarligen både av Judendom och Buddhism. Han kan inte heller ha varit oberörd av nyplatonismen. Platon har tyvärr haft ett större inflytande på våra intellektuella än Arustoteles.

    Men A var i likhet med J mest intresserad av individens utveckling. Platon var i det sammanhanget en statisk och auktoritär tänkare, närmast elitistisk. Sånt gillar inte jag. Och J:s accepterande av svaghet var bra, men det går inte ihop med kravet på fullkomlighet.

 2. fernaeus Says:

  PS Om jag tvingas välja religion (är döpt kristen) så blir det ändå kristendomen. En förfader var tom kyrkoherde i Storkyrkan i Gamla stan under striderna mellan nykatoliker och protestanter (Olof Petri Medelpadius). Men jag var tidigare ateist (på 70-talet). Mitt enda problem med Kristendomen är monoteismen. Där är jag precis som i min vetenskapliga verksamhet mer inne på mångfald: flera dimensioner. Även djur har själ.

  • ladycobra Says:

   Jag ifrågasätter en hel del som just står i Bibeln speciellt i Gamla testamentet, men min Gudstro och tro på Jesus som framför kärleksbudskapet finns,,,Bibeln skrevs av män och inte av Gud själv eller Jesus och har översatts många gånger..

   Jag har själv upplevt bönhörelse då jag bad för min far som var dödsdömd av läkare för hans sjukdom Leukumi och hade inte långt kvar att leva enligt läkaren..

   Han blev mirakulöst frisk och åt inte medicin och hans mjälte hade växt och alla blodprover visade på Leukumi,,, Läkaren som tidigare varit ateist blev troende efter att ha bevittnat detta mirakel
   då han hade ett levande bevis på ett mirakel och bönhörelse…Min far levde sedan till han blev 93 år,

   Människor som behandlar djur illa anser jag är onda människor.

   Jag undrar om du läst Nostradamus förutsägningar om framtiden?

   God bless you!

 3. S-E Says:

  OBS
  Ska vara .com

  Ok?

 4. S-E Says:

  Kolla nu om den kommit
  Mvh
  S-E


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: