Koranen ligger bakom IS jihadresenärer från Sverige

sharia-law, stening till döds.

Jag har länge förundrats över varför politiker utom SD inte förstår att dessa som reser och krigar för IS och Jihad är påverkade av Koranen och var får de den informationen från, om inte i Moskéer och att läsa Koranen? Alla politiker inklusive SÄPO och egentligen alla andra borde läsa på om religionen Islam för att förstå att IS står bakom det som står i Koranen.

Finns även ett ord i Koranen som ger muslimer rätt att ljuga bara det gagnar Islam. Lyssna på Richard Jomshofs i ett anförande om Islam nedan.

 

Richard Jomshof debatterar Islam

 

 

CBN News har intervjuat f.d. muslimen Mona Walter som är född i Somalia men när hon började läsa Koranen så konverterade hon till Kristendom och går ut och har föredrag om Koranen, se nedanstående video om denna modiga kvinna som nu bor i Sverige.

Lyssna på samtal från svensk Imman som ringer till f.d. muslim som konverterat till kristendom och talar om att det finns en avsikt med att det kommer så många muslimer till Sverige, för de tänker ta över hela Europa och talar om verser ur koranen.

Lyssna på denna kvinna som flytt från Iran som berättar vad hon gått igenom för hon vägrade att bära lång slöja och vad hon anser om Islam och kvinnans roll inom Islam…GRIPANDE BERÄTTELSE!

Läs verser ur koranen i nedanstående inlägg samt videos om Muslimska brödraskapet och vad de vill med Europa m.m. intressant läsning.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/

Nu har en radikal islamist som är antisemit och som nu fått en ministerpost i nya regeringen. Läs nedan om honom.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/04/13/miljopartiets-mehmet-kaplan-bjod-in-kritiserad-antisemit-till-sveriges-riksdag/

Regeringens nye minister menar att Jihad är kampen för demokrati. Läs nedan.

https://ladycobra.wordpress.com/2014/07/03/miljopartisten-mehmet-kaplan-jamfor-jihad-med-kamp-for-demokrati/

Att Socialdemokraterna har nära samarbete med islamister är nu känt och ni kan läsa om detta nedan.

https://ladycobra.wordpress.com/2014/01/30/socialdemokraterna-i-nara-samarbete-med-islamister/

Politiker och egentligen alla borde läsa koranen och ta reda på hur muslimer tänker. Samt ta reda på så mycket fakta som möjligt om islam och se skillnaden mellan kristendom och islam. Det finns också ett ord i Koranen enligt nedan. Taqiyya En rätt att ljuga inför en ickemuslim, bara det gagnar Islam. Leta på Google om förklaringen på angående ordet Tagiyya.

I nedanstående länk fanns förklaring på detta ord Taqiyya.

http://www.thereligionofpeace.com/Quran/011-taqiyya.htm

Lyssna på denna video angående Taqiyya i Koranen.

NEDAN NÅGRA VERSER UR KORANEN Era hustrur1 är för er som en åker; beträd därför er åker, när och som ni önskar – men sörj först för era själar. (Surah 2:223; fördjupning) Hustrun har, som sig bör, rättigheter mot mannen motsvarande dem han har mot henne; hans rätt ligger dock ett steg framför hennes. (Surah 2:228; fördjupning)

Om ni är rädda att inte kunna behandla de faderlösa med rättvisa, tag då andra kvinnor som är tillåtna för er till hustrur – två eller tre eller fyra; men begränsa er till en enda om ni inte tror er om att kunna behandla dem alla lika – eller vänd er till någon av dem som ni rättmätigt besitter. Detta gör det lättare för er att undvika partiskhet. (Surah 4:3; fördjupning)

O ni som tror, tag icke judarna och de kristna till vänner.3 De är varandras vänner. Och den av er som tar dem till vänner är sannerligen en av dem. Allah vägleder förvisso icke det orättfärdiga folket. (Surah 5:51; fördjupning)

När de helgade månaderna1 gått till ända skall ni döda avgudadyrkarna [icke-muslimer], var ni än träffar på dem; tag dem till fånga och omringa dem och lägg er i försåt för dem. Men om de visar ånger och villighet att förrätta bönen och betala allmoseskatten, lämna dem då i fred – Gud [Allah] är ständigt förlåtande, barmhärtig. (Surah 9:5; fördjupning)

Bekämpa [slåss mot, kriga mot] dem som inte tror på Allah eller Domens Dag, eller tillåter det som är förbjudet av Allah och Hans Sändebud, eller inte erkänner Sanningens Religion, bland Bokens Folk [Judar och Kristna], tills de ger kompensation med villig underkastelse, och känner sig underdåniga. (Surah 9:29; fördjupning)

Då ni möter förnekarna1 [icke-muslimer] i strid, låt svärden falla över deras huvuden till dess ni har tvingat dem på knä; tag därefter de överlevande till fånga. Sedan kommer den tid då ni skall ge dem fria, godvilligt eller mot lösen, för att kriget skall lägga av sina bördor. Detta är vad ni har att iaktta. Om Gud ville kunde Han helt visst slå ned dem utan er medverkan, men genom att låta er kämpa mot varandra sätter Han er alla på prov. Och vad dem beträffar som stupar i kampen för Guds sak, skall Han inte låta deras handlingar bli förgäves; Han skall leda deras steg och ge dem sinnesstyrka och inre lugn och föra dem till paradiset som Han har låtit dem veta. (Surah 47:4-6; fördjupning)

Referenser: 1. Bernström, K. Mohammed, ”Koranens budskap”, Proprius Förlag, 2002 2. Khalifa, Rashad, ”Koranen, Det Sista Testamentet”, Islamic Prod., 1998 3. Sadiqa, Qanita, ”Den Heliga Qur’anen”, Islam International Publ. Ltd., 1988 4. Safa, F. Reza, ”Inside Islam”, s. 41, Charisma House, 1996 5. Källberg, Knut-Göran, ”Reportage: Självmordsbombare”, Expressen Magasinet, s. 21-22, Söndag-Måndag, 12-13 Dec. 2004 6. Caner, Ergun & Emir, ”Unveiling Islam”, s. 64, 219, Kregel Publ., 2002 7. Spencer, Robert, ”Jihad Watch”, 12/3 2005 8. Morey, Robert, ”Islams invasion”, s. 127-129, Livets Ords förlag, 2003 9. Abdullah Al Araby, ”Islam Review”, 9/4 2005

Lyssna på en före detta muslim, som är son till en Iman och som förklarar för president Obama att Islam ligger bakom IS handlingar och inte som Obama sagt att IS har inget med Islam att göra.

Jag reagerade på Obamas tal på TV i dag, då han menar att IS inte har med religionen Islam att göra och att det inte existerar en religion som uppmanar till att döda oliktänkande. Jag börjar undra om Obama stödjer Islam? Lyssna noga på detta tal, antingen vet inte Obama något om islam trots att hans släkt är muslimer eller så vill han skydda Islam??

 

Lyssna på Jimmie Åkessons tal i Järva 2018 som fick många applåder, han talar om slöjtvång på småflickor i förskolan, tvångsäktenskap med mera.

Ytterligare en talare som verkligen talar klarspråk och inga politiskt korrekta floskler.

Lyssna på denne man.

Nu finns ett Islamistiskt parti etablerat i Sverige och i flera andra länder, men många länder har förbjudit detta parti men inte Sverige. Läs om detta nedan och det är ett antisemitiskt parti men naturligtvis emot allt som inte är islam och partiet är ju emot demokrati.

http://sjunne.com/2014/01/18/islamistiskt-parti/

Brödraskapssajt hävdar koppling till Islamiska förbundet i Sverige, läs nedan

https://ladycobra.wordpress.com/2013/08/24/brodraskapssajt-havdar-koppling-till-islamiska-forbundet-i-sverige/

Fler och fler muslimer konverterar till kristendom trots fara för deras liv..Lyssna nedan på en son till en Hamas ledare bl.a.

Om inte någon vet hur grymma dessa Sharialagar är så titta på nedanstående video, där en kvinna blir stenad.

Infiltration i politiska partier är ju effektivt för att få makt och kunna påverka i islamistisk riktning.

I nedanstående video som är baserad på Dr. Peter Hammonds statistik och åsikter om Islam, framgår det mycket som redan stämt in i sverige, detta med att muslimer gör sig till offer när de blir kritiserade bl.a. Lyssna själva på det som sägs i videon.

I nedanstående artikellänk kan ni läsa texten som är grunden till ovanstående video.
Dr. Peter Hammond står för artikeln.

http://archive.frontpagemag.com/readArticle.aspx?ARTID=30675

Nedan en föreläsning om islam, mycket intressant att lyssna på denne professor, väl värt att lyssna på.

Lyssna också på nedanstående föreläsning.

Se nedanstående videoreportage från London CNN London, kanske det inte dröjer så länge innan detta blir verklighet i Sverige,

Explore posts in the same categories: Al Quida, Antisemitism, Björn Shaerström, GRANSKNING AV RELIGIÖSA FRISKOLOR, INVANDRING OCH INTEGRATION, Islamiska förbundet, Miljöpartiet, Miljöpartiets Mehmet Kaplan, Moderaterna, Muslimska brödraskapet, Okatigoserat, POLITIK, Radikal islamist i försvarsutskottet i riksdagen för M, Radikal islamist i Miljöpartiet, Richard Johnshof, Richard Johnshof debatterar Islam, SKOLVERKET, Socialdemokraterna, Socialdemokraternas nära samarbete med Islamister, SVERIGEDEMOKRATERNA

Etiketter:

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

21 kommentarer på “Koranen ligger bakom IS jihadresenärer från Sverige”

 1. Sara Emin Says:

  JOJO det vet jag .han stöda dom.


 2. Dessvärre väl känt och därmed änmer illavarslande.


 3. Hello there. excellent job. I didn’t anticipate this. This is a marvelous article.
  Thank you!

 4. Bettye Says:

  I know this site gives quality based posts and other material,
  is there any other web page which offers such stuff in quality?


 5. Hello it’s me, I am also visiting this web site daily,
  this website is in fact nice and the visitors are
  really sharing nice thoughts.

 6. pussy Says:

  My brother recommended I might like this blog.
  He was entirely right. This post truly made my day. You can not imagine simply how
  much time I had spent for this info! Thanks!

 7. Bill Says:

  Hellpo there! Thiis blog post could noot be written aany better!
  Reading through his postt remjinds mme oof mmy previous roommate!
  He cojstantly keptt talkoing anout this. I wull send this
  articlle too him. Fairy cerfain he’s goong too hafe a
  greatt read. I appreciate yoou for sharing! Ahaa, itss
  gopod conversation concerning thgis artile at
  thiks place att this web site, I ave read alll that, sso noow me
  alsso commjenting aat tbis place. Hello! Soomeone inn my Myspace
  grooup hared this sit with uss sso I came tto take a look.
  I’m defnitely lovinbg tthe information. I’m book-markingand wwill
  bee tweeeting tgis too my followers! Suprb bog and wondeful stule and design. http://cspan.org


 8. filmes de terror online

  Koranen ligger bakom IS jihadresenärer från Sverige | Ladycobra's Blog


 9. You really make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be actually something which
  I think I would never understand. It seems too
  complex and extremely broad for me. I’m looking forward for your next post, I will
  try to get the hang of it!


 10. Attractive part of content. I just stumbled upon your website and in accession capital to say
  that I acquire actually loved account your blog posts. Any
  way I’ll be subscribing for your feeds or even I achievement you get admission to
  consistently fast.

 11. Polly Says:

  Spot on ᴡith this write-up, I seriously Ьelievе that this
  amazing site needs a great deal more attention. I’ll probably
  be baϲк аgain tto see more, thanks foor the advice!


 12. Fantastic goods from you, man. I have take into accout your
  stuff prior to and you’re just too wonderful.

  I actually like what you’ve received right here, certainly
  like what you are stating and the way in which
  by which you say it. You make it entertaining and you
  still care for to stay it wise. I can’t wait to read far more from
  you. This is really a tremendous site.


 13. Hello, just wanted to say, I loved this blog post.

  It was funny. Keep on posting!

 14. landscaping Says:

  We absolutely love your blog and find nearly all of your post’s
  to be what precisely I’m looking for. Do you offer guest writers to write content for yourself?
  I wouldn’t mind writing a post or elaborating on a lot of the subjects you write regarding here.

  Again, awesome weblog!


 15. Hi there to all, it’s really a good for me to pay a visit this web site, it consists
  of important Information.


 16. whoah this blog is magnificent i like studying your posts.

  Keep up the good work! You recognize, lots of individuals
  are searching round for this information, you could aid them greatly.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: