Demokratiminister Alice Bah Kuhnke saknar politik mot homo- och kristofobi på asylboenden

Bra att detta tas upp!

TOBIAS TANKAR & POLITISK RESEARCH

foto:Tobias Petersson foto:Tobias Petersson

Runt om i vårt land rapporteras det om förföljelse av kristna och hbt-personer på landets asylboenden. Kristna, homosexuella och barn utsätts idag för våld, hot, sexuella trakasserier och våldtäkt av andra enskilda asylsökande individer på våra asylboenden. Det är samma situation i andra länder med stor tillströmning av asylsökande migranter.

Allianspartiernas politiker reagerar nu alltmer mot missförhållandena på asylboendena. Folkpartisten Robert Hannah har tidigare berört situationen i en interpellationsdebatt med migrationsminister Morgan Johansson. Riksdagsledamoten Robert Halef (KD) skrev nyligen en skriftlig fråga till inrikesminister Anders Ygeman om våld och hot mot troende flyktingar.

Halef skriver: ”I Sverige 2015 ställs kristna flyktingar och invånare inför ultimatum att konvertera till islam eller dödas.”Han berättar att sekteristiska krafter har börjat att aktivt angripa kristna invånare och kristna flyktingar på flyktingförläggningar.

Halef framhåller att det är orimligt att den som flytt till Sverige undan religiös förföljelse ska behöva möta samma förföljelse…

View original post 416 fler ord

Annonser
Explore posts in the same categories: POLITIK

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: