Låt SD och M rita om det politiska Landskapet

Jag instämmer med Jimmie Åkesson det han skriver i denna artikel i opinion SVT

http://www.svt.se/opinion/jimmie-akesson-om-regeringsmakten

Jag blir så less på all smutskastning från Expo som kommer med direkta lögner om t.ex. Folkets demonstration som verkligen inte innehöll något rastistiskt men Expo med påhejning från Mona Sahlin vill påstå att dessa höger extremister och huliganer hade att göra med Folkets demonstration vilket inte alls var fallet…de som arrangerade Folkets demonstration kan ju inte hjälpa att Högerextremister och huliganer försöker störa deras demonstration som de har rätt till… Polisen gjorde vad de kunde att förhindra dessa komma och störa…

Lyssna på samtliga tal som hölls under Folkets demonstration 30 januari 2016 som var en regimkritisk demonstration och långt ifrån rasistisk..

Ett av de bästa talen var Detta av Stefan Torssell f.d. miljöpartist.

 

Lyssna på samtliga tal som hölls under Folkets demonstration och tala om vad som var rasistiskt? Får man inte kritisera regeringen då har Sverige blivit en kommunistisk diktatur och icke demokrati.

Jag hoppas ni lyssnar på samtliga tal och sedan dömer om dessa var rasistiska som Expo försöker få det till och andra som inte är Sverigevänliga..och gillar vår regering.

Stort tack för de som arrangerade denna Folkets demonstration som låter folkets röst få fras fram!

 

 

Annonser
Explore posts in the same categories: "svensk ekonomis nestor" Assar Lindbeck ang. invandringen., FLYKTINGPOLITIK, Integration och hat mot svenskar, Jimmie Åkesson SD, JOURNALISTER MÖRKLÄGGER SANNINGAR, POLITIK

3 kommentarer på “Låt SD och M rita om det politiska Landskapet”

 1. pettersonaxeagentlemansgentleman Says:

  För att uttrycka mig mycket enkelt och fullkomligt uppriktigt, vänsterpropagandisternas falska och onyanserat aggressiva framtoning tillåter ingen oppositionsanhängare att anföra kritik mot den nya, uppenbart samhällsfördärvliga policyn. Minsta försök till kritisk granskning attackeras omedelbart och definieras som rasism och xenofobi. Undertecknad kan numera sträcka sig så långt som att hävda att det tabubetonade begreppet rasist nu kommer att omvärderas. Detta anarkistiska slagträ i debatten har alltmer urholkats och man kan konstatera att ett visst mått av rasism inte är mycket annat än en sunt uttryck för en naturlig vilja att värna om de kulturella och samhälleliga strukturer och förhållningssätt som fört vårt land till sociala segrar och vetenskapliga landvinningar. De smutskastade kristna värderingar som under många decennier legat i malpåse skall snart packas upp och vädras. Dessa goda riktlinjer är nämligen en viktig del av vårt fädernearv, och på förekommen anledning skall man tids nog inse att det inte var så lyckat att överge detta stabila fundament. Det allmänfarliga multikulturella experimentet, där vi alla är försökskaniner och som genom EU:s osunda försorg pådyvlats oss, har MISSLYCKATS! Avslutningsvis kan man med fog fråga sig vad som driver makthavarna till att ständigt låta Sverige gå i bräschen för allt upptänkligt moralförfall. Vårt internationella rykte är vanhedrat!
  Med djärva hälsningar från en gammal kämpe som vägrar låta sig förslavas av vänsterdiktaturen 😉
  Rasist? A la´bonneheure!

  • ladycobra Says:

   Tack för denna utomordentligt bra skriven kommentar och jag kan bara instämma med vad du skriver. Ser fram emot fler kommentarer. Hoppas du röstar på SD för ett bättre Sverige.

   • pettersonaxeagentlemansgentleman Says:

    Ladycobra, jag ber tusen gånger om ursäkt för min försumlighet att hantera de meddelanden som kommit in! Varmt tack för Ditt svar. Tillåt mig försäkra, för en hängiven patriot och nationalistiskt sinnad medborgare, står inga alternativ till SD tillfinnandes. Med utmärkta hälsningar från Andreas 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: