Sönderfallet

Mycket bra skrivet av Karl-Olov Arnstberg!

Läs fakta på skattefria bidrag och andra förmåner som betalas till icke skattebetalare som kommit till vårt land och vem betalar jo vi skattebetalare som snällt betalar vår skatt och som tack får sämre och sämre välfärd, läs nedan om ÄFS som är skattefritt och som inte räknas som inkomst och som är högre i lägsta belopp per månad än vad många fattigpensionärer får i bruttopension.

https://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Invandring och mörkläggning

sonderfallet
Jag är en vanlig familjefar. Jag och min hustru arbetar hårt, och har utbildat oss under många år med små inkomster, för att kunna få intressantare och mer välbetalda arbeten. Vi märker nu att en stor del av den trygghet och ekonomiska välstånd som vi och många generationer av svenskar före oss gemensamt har skapat, har försvunnit. Men vart tar det vägen? Har svenskarna blivit lata och bekväma? Har decennier av fri uppfostran och brist på ordning i skolorna fått ungdomar att strunta i att utbilda sig, att leva på bidrag och tycka att snatteri, fiffel och småstölder är rättfärdiga uppror mot etablissemanget? Delvis är det tyvärr så.

Ju färre som använder sin potential och sin arbetskraft till något konstruktivt, desto sämre blir samhället för alla. Men det ingår i samhällskontraktet. Som ett folk har vi oss själva att skylla: Tydligen lyckas vi inte i tillräcklig utsträckning förmedla tidigare generationers…

View original post 1 573 fler ord

Annonser
Explore posts in the same categories: POLITIK

One Comment på “Sönderfallet”

  1. outstanding Says:

    outstanding

    Sönderfallet | Ladycobra's Blog


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: