Begår Socialdemokratin politiskt självmord?

Mycket bra skrivet! Läs detta!

anthropocene

max_iv_invigning_stefan_lofven_20160621_0032_27748980202

Jag har i ett antal krönikor berört den kantring av vårt politiska liv bort från den sedan Franska Revolutionen klassiska höger-vänsterskalan till den nya kampen mellan globalism och nationalism.  Den här fasförskjutningen av politiken har fått de gamla partierna att helt tappa orienteringen och det har öppnat upp för helt nya politiska aktörer över hela västvärlden. Jag tror att den här utvecklingen är speciellt allvarlig för våra Socialdemokrater.

Låt oss börja med bakgrunden till det som sker.

Globalismen har sina rötter i den angloamerikanska oligarki som har ägarmakten i flertalet av de globala bankerna och storföretagen. För deras ekonomiska intressen är nationalstater bara till besvär med alla sina egna regelverk och beslut i folkvalda parlament. Globalisterna vill ha en gränslös värld där deras ekonomiska intressen har helt fritt spelrum och där de själva kan utöva makten via olika överstatliga organisationer och mellanstatliga avtal. Så, vilken är då deras strategi för…

View original post 868 fler ord

Annonser
Explore posts in the same categories: Löfven Socialdemokraterna, POLITIK, Socialdemokraternas nära samarbete med Islamister

2 kommentarer på “Begår Socialdemokratin politiskt självmord?”

  1. Josef Boberg Says:

    Apropå politiskt ledarskap – så är det så att pengar = makt – och den makten finns till allt överskuggande del i dags dato hos den finansiella sektorn. Som princip alla politiker ”dansar” efter hur den finansiella sektorn agerar.

    Det går ej att lösa problem med samma tänkesätt som skapade problemen. Det är omöjligt.

    Så det gäller att tänka annorlunda – ifall problemen i Sverige och världen ej skall förbli ”eviga” . Om hur att tänka annorlunda, avseende nationalekonomin i Sverige, kan se ut här.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: