Alla pensionärer borde få skattelindring.

Måste reblogga detta då jag har samma åsikter som denna bloggskrivare. Har bloggat om orättvisan med ÄFS skattefritt för invandrare.. läs nedan.

https://ladycobra.wordpress.com/2014/08/21/aldreforsorjningsstod-for-invandrare-orattvist/

En gräsrot skriver

Ungefär 35 procent av Sveriges pensionärer cirka 314 000 pensionärer lever i dag under EU:s fattigdomsgräns som är 11830 kronor . Nästan varannan kvinna ligger under gränsen, mot var fjärde bland männen, enligt en undersökning från Pensionsmyndigheten.

Dessa och många av pensionärerna skulle kunna leva ett ganska gott liv om den svenska regeringen tagit sitt ansvar för dem som byggt landet, de som arbetat hårt, de som betalt skatt för att kunna njuta sin ålders höst. Skattefrihet för pensioner upp till 15 000

Det är dags att uppskatta våra pensionärer, de har dragit sitt stå till stacken och ska inte behöva fortsätt försörja kreti o pleti.

Allt fler pensionärer blir fattigare och det behövs inte mycket för att deras ekonomi ska bli hårt belastad, ett tandläkarbesök, ett par glasögon eller en medicin räkning. Sedan 2006 så har Sveriges fattigpensionärer drygt fördubblats och idag ligger antalet fattigpensionärer på hela 231 000 människor.

View original post 212 fler ord

Annonser
Explore posts in the same categories: POLITIK

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: