Sverige och Europa måste räddas från islamisering.

Rebloggar dessa kloka ord från Lage Hortlund!

Nedan mycket information om Islam och verser ur Koranen, lyssna på före detta islamister som berättar om islam samt även andra som informerar. Se mitt blogginlägg nedan.
https://ladycobra.wordpress.com/2015/06/27/magnus-sandelin-om-situationen-i-eskilstunas-moskeer/

Ord från nord.

Ungern och Östeuropa kanske visar vägen när de inte än en gång vill låta sig ockuperas av en främmande ideologi och makt efter kommunismens fall, denna gång genom den islamisering som det västliga etablissemanget driver på genom fri invandring till nationernas välfärdssystem och den exponentiella förändring i demografin som det innebär med medföljande krav på anpassning till islam.


Islam är nämligen inte bara en religion utan också en samhällsideologi med normer och regler på livets alla områden, detaljerade och i stark konflikt med det västerländska samhällets regelverk och seder. Framförallt och uppseendeväckande är det kvinnoförtryck som förekommer i de sharialagar som är guds lag i islam och som går emot allt modernt västerländskt tänkande. Där kvinnan är underordnad mannen, vars ord väger dubbelt, ärver det dubbla osv.


MÄRKLIGT NOG har islam som religion inte granskats tillräckligt kritiskt varken av ateister eller kristna trots den massinvandring som varit och med tanke…

View original post 192 fler ord

Annonser
Explore posts in the same categories: POLITIK

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: