Därför kommer SD att fortsätta växa

Mycket bra skrivet av Lars Bern och måste därför reblogga detta.. Att hata och ljuga och smutskasta Sveriges tredje största parti, gör att människor tappar förtroende för dessa hatande människor som väljer att försöka förhindra SD att få inflytande i riksdagen, gör dem bara som lekande barn i sandlådan, för SD är varken rasister, nazister eller homofobier eller antisemiter utan är bara ett realistiskt tänkande parti med drygt 1,1 miljoner väljare däribland massor med invandrare från olika länder som också förstår att vi kan inte ta emot hur många flyktingar som helst då vi ser att Sverige klarar inte av de problem vi redan har, dessutom kostar det massor med miljarder som skulle behövas till sjuk och åldringsvård som bara blivit sämre och sämre samt till försvar och polis med mera.
Lyssna på Jimmie Åkessons tal i Järva 2018 och försök hitta något rasistiskt i detta fantastiska tal, jag hittar inget i alla fall.
https://www.youtube.com/watch?v=Spjx4a9D9dE&t=607s

anthropocene

Strax före Jul sände Thomas Karlsson som är fil dr och fri skribent det han kallade ett vykort från Brasilien till SvD som förklarar något som det svenska politiska etablissemanget borde försöka ta till sig.

När högerextremisten Jair Bolsonaro och Socialliberala partiet (PSL) vann valet i Brasilien pratade Karlsson med många på plats. De ville inte ha någon fascism. De var dock trötta på segregerade grindsamhällen (gated communities), slum, den stora risken att rånas eller rent av mördas och våldtas. De skydde den enorma korruptionen där i princip bara hårt arbetande personer med låga löner betalar skatt och där politiker skor sig ohämmat. Det senare gäller även Sverige där löner till politiker skenar medan vanligt folk får det allt sämre.

Brasilien lär oss att staten minst måste klara att upprätthålla sitt våldsmonopol som är en grundförutsättning för varje stats möjlighet att överleva. Utan ett fungerande våldsmonopol upplevds det bättre att betala sina…

Visa originalinlägg 492 fler ord

Explore posts in the same categories: POLITIK

2 kommentarer på “Därför kommer SD att fortsätta växa”


  1. Så klart att SD kommer att växa sig större och större, det är ett folkligt parti som bryr sig om svenskarna som ju faktiskt är urbefolkningen i Sverige. Något man inte tror då man sett och läst om prioriteringar som gjorts. Ruljansen med de asylsökande och flyktinghanteringen och liknande ligger på fullkomligt vansinniga 500 miljarder kronor. Sätt det i perspektiv till äldrevården ex. där representanter för de som byggt Sverige bör och där serveras ett halvt kokt ägg till frukost och just ett halvt ägg då det ska sparas?! Alltså man blir arg, förvånad och ledsen av att läsa om sådant i tidningarna eller ser det på teve. Ekvationen får jag inte riktigt ihop, att det endast finns pengar till ett halvt kokt äggsamtidict som nyligen hitresta individer kostar 500 miljarder?! Det är vidrigt, skamligt och rent ut sagt för jävligt! Så vi i SD ska se till så att Sverige mig fantastiskt igen och det gör vi tillsammans!

  2. ladycobra Says:

    Tack för din kommentar, jag instämmer helt med vad du skriver, läs nedan fakta på olika skattefria bidrag och förmåner till icke skattebetalare som vi skattebetalare får betala för.. totalkostnaderna är mycket högre än i inlägget som jag gjorde för några år sedan men bidragen är de samma. Tillsammans skall vi kämpa för SD så vi blir största partiet och kan göra Sverige till ett säkrare och tryggare land med bra sjuk och åldringsvård.
    https://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: